תמו חיפושיך, הנני
yaely2 New member מנהל 31/10/03 #20 תודה באיה את מקסימה, באמת ../images/Emo23.gif שלום לך באיה, אין כמוך לא בעליונים, ולא בתחתונים. ועל אמת וברצינות הכי גמורה אני חושבת שאת עשר. ליעלי
תודה באיה את מקסימה, באמת ../images/Emo23.gif שלום לך באיה, אין כמוך לא בעליונים, ולא בתחתונים. ועל אמת וברצינות הכי גמורה אני חושבת שאת עשר. ליעלי
ב באיה New member 31/10/03 #22 wow אני מסמיקה ../images/Emo9.gif שרה"לה וואלה איזו קונקורנציה לסבאאורי, רצינית ביותר. תודה, באמת תודה על המחמאות, אך למען האמת לא יודעת עבור מה. לא חשוב, שיהיה "ג'אסט אין קייס" שמה יגמר לכם תראנה מה גרמתם לליבי, פשוט לעוף
wow אני מסמיקה ../images/Emo9.gif שרה"לה וואלה איזו קונקורנציה לסבאאורי, רצינית ביותר. תודה, באמת תודה על המחמאות, אך למען האמת לא יודעת עבור מה. לא חשוב, שיהיה "ג'אסט אין קייס" שמה יגמר לכם תראנה מה גרמתם לליבי, פשוט לעוף
yaely2 New member מנהל 31/10/03 #23 שרה את גדולה, איזה יופי של כרזה שרה את כל כך חמודה לא מתאים לך לריב איתי על אפס. (עשר מאה סך הכל ההבדל באפס) יעלי נ.ב האייקונים לא עולים לי
שרה את גדולה, איזה יופי של כרזה שרה את כל כך חמודה לא מתאים לך לריב איתי על אפס. (עשר מאה סך הכל ההבדל באפס) יעלי נ.ב האייקונים לא עולים לי
ב באיה New member 31/10/03 #24 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif