ערב טוב למי שמצליח להכנס לפורום.

arseny92

Well-known member
מנהל
הרבה יותר פשוט
בתקופת ברית המועצות אורב שוטר ליד שירותים ציבוריים וניגש לאדם שיצא משם ושואל אותו מה עשה.
האדם משיב שעשה את צרכיו והשוטר שואל אותו עם מה ניגבת (נייר טואלט בשרותים ציבוריים באותה תקופה היה בגדר מדע בדיוני) האדם משיב כי השתמש בדף מהפראבדה.
ניגבת בעיתון הלאומי שלנו צעק עליו השוטר ונותן לו קנס של 10 רובל.

האדם השני שיוצא מהשרותים אומר שלא היתה לו ברירה וניגב בשטר של רובל וחוטף כמובן קנס על ביזוי המטבע הרוסי.

כעבור כמה זמן נכנס לשרותים יהודי ומשתהה שם, השוטר מחכה ומחכה ואחרי כמעט חצי שעה יוצא היהודי.
השוטר קופץ עליו ושואל במה ניגבת ? היהודי צוחק ואומר לו: עלי לא תעבוד
חיכיתי עד שיתייבש.
די עם הציטוט הידני, אתה רק מעלה את תמונת המשתמש כל פעם מחדש כקובץ מצורף להודעה, כל תגובה אשר כוללת את תוכן ה-quote כבר כוללת את הציטוט למרות שאינו מוצג, וזז מדרגת ענף עץ (עם ממשק אנגלית זה לא פועל תקין, שנה שפה בהעדפות המשתמש לעברית)

ולומר לך את האמת, נייר טואלט שם בהרבה מקומות זה עדיין מדע בדיוני
וכן 10 RUR היה הרבה כסף
 

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
די עם הציטוט הידני, אתה רק מעלה את תמונת המשתמש כל פעם מחדש כקובץ מצורף להודעה, כל תגובה אשר כוללת את תוכן ה-quote כבר כוללת את הציטוט למרות שאינו מוצג, וזז מדרגת ענף עץ (עם ממשק אנגלית זה לא פועל תקין, שנה שפה בהעדפות המשתמש לעברית)

ולומר לך את האמת, נייר טואלט שם בהרבה מקומות זה עדיין מדע בדיוני
וכן 10 RUR היה הרבה כסף
בהתייחס לחתימתך

אם אתה יודע מה ניתן ובעיקר מה לא ניתן לצפות מהמערכת מצבך עגום לעומת כל השאר שעדיין משלים את עצמם tapuzon.gif
 
אני יכולה לשטוף ידיים, רגליים, כל מה שאני רוצה כמה פעמים שאני רוצה באיזה חומרי חיטוי שאני רוצה, אבל לא מסוגלת לשמור על מרחק 2 מ׳, כשהזולת נדחף אלי. אתמול רציתי להיכנס לסופרפארם (הולך אצלי המון סבון עכשיו) והשומר קפץ עלי עם המדחום האידיוטי, כשהוא נטול מסכה. אמרתי לו שיתרחק ויתכבד ויעטה מסכה, והוא אמנם שם דף שקף מניילון ואמר : איך את רוצה אני מעשן עם מסכה? תכלס, אני לא רוצה הוא מעשן בכלל, לפחות לא בעבודה, ועוד לפני ימי הקורונה היה מעצבן אותי תחת לעבור שם בתוך העשן שלו, אבל העישון שלו זו הבעיה שלו ואני לא מוכנה להיות שותפה.

כבר דיברנו על הסוגיה הזאת לא פעם. האם אני מתלוננת אצל הנהלת הקניון (קניונצ׳יק: סופר, סופרפארם ועוד כמה חנויות)? אז אני לא מתלוננת, כי במקרה הטוב אני לא רוצה את הפיטורין שלו על הקארמה שלי, ובמקרה הריאלי בטוחה שהקניון יודע היטב שהוא מעשן בעמדה ועד עכשיו לא הפריע להם. או האם אני עושה מעשה אזרח איכפתי ומזמינה ניידת? מה שהייתי עושה בלי היסוס לו הייתי בטוחה שמי שיחטוף את הקנס זה הקניון ולא השומר.(הדי זקן והמאד פתטי). ואני לא מדברת על הנסיון הנואש לקנות כמה עגבניות , שאף אחד לא מוכן לחכות שאסיים, או לפחות לקחת מהצד השני של המיכל, אלא כשאני מגיעה לעגבניות, תמיד יש עוד 1 או 2 שרצים מהצד השני של החנות וחייבים בדיוק את העגבניה שליד זו שבחרתי.


אבל עזבו שטויות
לכולם יש מלאי של נייר טואלט?
יש לנו. הכל בסדר. גם אוכל לא חסר.
 

אבח"י

Well-known member
לכל המעוניינים להיות מסוגלים להוציא את הטלפון מהבית מבלי לאפשר לשב"כ לעקוב אחריהם, יש לפעול כדלקמן:
לרכוש נרתיק פאראדיי למכשיר הטלפון הסלולרי ולדאוג לשים את המכשיר כבוי ובתוך הנרתיק לפני שיוצאים מהבית. זה נועד לכך שאם תהיו במצב חירום שיאלץ אתכם להתקשר תוכלו לגשת לפינה מבודדת (ככל האפשר) להוציא את המכשיר מהנרתיק, להפעיל אותו, להתקשר, לכבות מיד לאחר השיחה ולהחזירו לנרתיק פאראדיי.
הסיבה שנרתיק פאראדיי הוא חשוב היא שאין זה מספיק לכבות את המכשיר כדי להימנע ממעקב השב"כ, הרשת הסלולרית שולחת אותות אל המכשיר גם כשהוא כבוי ומקבלת משוב. את זה יכול למנוע ניתוק הסוללה מהמכשיר, אבל מהמכשירים החדשים לא ניתן להוציא את הסוללה, לכן יש צורך בנרתיק פאראדיי, שיחסום את האותות מהאנטנות הסלולריות אל המכשיר כשהוא כבוי וימנע ממנו להחזיר פידבק לרשת הסלולרית. כשהמכשיר כבוי הוא לא באמת כבוי, הוא נמצא במצב Stand by, אם תכוונו את השעון המעורר של הטלפון הסלולרי שלכם ותכבו אותו תגלו שהוא יופעל מעצמו על מנת להעיר אותכם, או רק יצלצל ללא הפעלה מלאה. לעומת זאת, אם הסוללה ריקה לחלוטין או מנותקת מהמכשיר זה לא יקרה.
יש אומרים שגם נרתיק הפאראדיי אינו מספק ושיש לרפדו מבפנים בנייר אלומיניום מחפיסות שוקולד ליתר ביטחון. יש לציין, כי אם המכשיר פועל נרתיק הפאראדיי לא ימנע את זיהויו ע"י הרשת הסלולרית מכיוון שהמכשיר עצמו יזום תקשורת עם הרשת באות הרבה יותר חזק, שהנרתיק לא יחסום ואז יחשף מיקומכם לבטח, לכן יש להקפיד גם לכבות את המכשיר וגם לשים אותו בתוך נרתיק פאראדיי בכל זמן בו אינכם נדרשים לבצע שיחה מחוץ לבית.
בהצלחה.
המקובל כאן ולא בקנדה הוא: משאירים את הטלפון בבית. אם ממש צריכים, קונים טלפון חד פעמי, ובאה לציון גאולה.
 
למעלה