ערב טוב, מייק00 בוא לכאן

THE WIZARD 55

New member
ערב טוב, מייק00 בוא לכאן

מוחמד לא מחק לנו, פשוט היו 2 שרשורי בוקר טוב.. חחח ולפעמים יש בלגן בפורום, זה בגלל שמערכת תפוז קורסת... הייתי בטיול עד עכשיו, ראינו קרקס אפריקאי, שיט בסירות לילדות, מיני גולף, על האש, הצגה, ומה לאא...חברים שלא ראיתי שנים המשפחה שלי התחילה בקטע של הרוחניות,ההורים שלי הולכים לרייקי אחיינייות שלי ליוגה, מדיטציות זיבולי שכל פסיכולוגים ורוחניים הראש שלי כואב כבר...שש שעות של קידוח ומה אני רוצה?...שקט.. אני רוצה להיות עכשיו במיאמי ביץ, שוכבת על החוף, ליד איזה עץ קוקוס שותה קולה בגביע של קוקוס, עם 10 חתיכים מסביבי שינפנפו לי עם מניפות שלא יהיה לי חם...החיים הטובים..בלי עבודה, בלי כאבי ראש, בלי מחוייבות בלי אחריות, רק לשכב ולא לעשות כלום.. שיהיה לכולם שבוע טוב.. ויללה קבלו שיר מרגיע..ד"ר אלבן

THE WIZARD 55

New member
גוגי00

מה יש לכולם עם ה-00 הזה..
ואם נשכחת מלב אהובך ולפתע חרב עולמך סערה מתחוללת בליבך ולבה רותחת מבעירה את מוחך עמוד על רגליך היישר מבטך אל המחר, אל עתידך.. אל תביט לאחור אל העבר האפור.. היה חזק ותפנים עבורו היית עוד אחד מהאיקסים(או אקסים) מה שתבחר חחחח מבטיחה מחר לכתוב שיר רציני...אין לי מצב רוח לכתוב הלילה שירים כבדים
מחר מתחילה לעבוד, 3-4 שעות כל יום..שיהיה לכולם לילה שקט..

gogi000

New member
ויזי את מורידה מהערך שלי../images/Emo4.gif

את משווה את השיר הזה לשיר שאני כתבתי, נו באמת קצת פרופורציה.
אני בכתיבה שלי יותר מסתכל על התוכן מאשר הצורה, אני לא אוהב חרוזים, כל פעם שאני מקפיד על חרוזים בשיר יוצא לי שיר מעפן, אני יותר מסתכל על ניבים, האנשות, דימויים... זה מה שעושה שיר לאיכותי ולא חרוזים, אני אוהב את השיר החופשי.

THE WIZARD 55

New member
טייב יא גוגי...

סתם חרזתי לך שיר ב-2 דקות... אני בקטע של חריזה ... אבל אני אשתדל למענך... אגב יש איזה נושא? חוץ מעצים?

gogi000

New member
זאת היתה האנשה חחח

אם לא הבנת אני דיברתי על ערביי ישראל, אם לא הבנת אני יכול להסביר לך את השיר
, ובקשר לאיגרא רמא לבירא עמיקתא אז מדובר בביטוי ארמי (ואי אני מת על השפה הזאת) שאומר שמישהו שהיה בגדולתו ונפל להיות בתחתית.

THE WIZARD 55

New member
טוב, אז תבחר..

יש כמה נושאים... וכל אחד יכתוב בסגנון שלו...טייב?.. אז ככה...פוליטי, חברתי, או על אהבה
?.. מה בא לך?... תכתוב שיר אהבה..בוא נראה אם אתה רומנטי..

gogi000

New member
יאללה שיר רומנטי

אבל מעכשיו אני לא יכול להיות מוגבל בזמן, שיר זה לא תחרות ידע צריך זמן בשביל זה

THE WIZARD 55

New member
יעני עכשיו כמה שעות אני ארענן עד שאראה שיר?

חחח תודיע לי מראש, שאני אשים פשוט שעון מעורר ואישן עד אז

THE WIZARD 55

New member
חחח באמת? זאת היתה האנשה?..

מה זה האנשה?
ואני חשבתי שכתבת על סתם עץ שגדל בגינה שלכם
יא הבול, אתה מזלזל בי..אתה חושב שלא הבנתי את השיר שלך
חחח יללה תביא נושא, אבל בוא נכתוב שיר ב-5 דקות שלא יהיה לך זמן ללכת למילונים, להביא מילים בארמית.

gogi000

New member
כתיבת שיר לא צריכה להיות מוגבלת בזמן

כדי לכתוב שיר צריך צריך להסתכל על זמן, שיר איכותי יכול לקחת חצי שעה ויכול לקחת יום שלם, העיקר זה האיכות של השיר, תקראי את השיר של רחל איך שיר נולד ותדעי יותר על כתיבת שירים, טוב חלאס לא ארד עליך יותר

THE WIZARD 55

New member
איך שיר נולד, כמו תינוק?

בהתחלה זה כואב... אחר כך יוצא החוצה?.. לזה התכוונת... אני אלמד אותך מה זה להסלבט עליי... שיר איכותי יכול להכתב גם בשניה בקיצור, נראה לי שהולכת להיות תחרות ביני לבינך בכל התחומים...ואני הולכת לנצח אותך ראס בנענאק..

gogi000

New member
עד עכשיו ניצחתי אותך בכל תחום אפשרי../images/Emo6.gif

יעני עוד פעם את רוצה להפסיד, כבר לא נעים לי ממך

THE WIZARD 55

New member
חחחחחחח שמת לב רק שאני מקדישה

לכל דבר 2 דקות ואתה פשוט חורש וחורש.. עד לרגע זה לא השקעתי..
אין אתגר שלא עמדתי בו.. אז כמה שעות יקח לך לכתוב שיר אהבה מרגש שאזיל דמעות ממנו?

THE WIZARD 55

New member
שיהיה ממיס גוגי לוגי שוגי..../images/Emo23.gif

עד עכשיו הבנתי שאתה טוב במתמטיקה, פוליטיקה, בשירים על עצים בוא נראה איך אתה באהבה...חחחח כשתיפול עליי ההשראה אני גם אכתוב..אשקיע למענך...חחח

gogi000

New member
ויזי טייק איט איזי../images/Emo6.gif

אהבה ממבט ראשון עיניה נצצו כמו זוג יהלומים שחורים כשושנה בין חוחים כשהבטתי בהן הן הפכו לים עמוק טובעני טבעתי בהן... טבעתי בחלומות... טבעתי באהבה... אותה הרגשה מוזרה שהשתלטה עלי פתאום הרגשה של משיכה, הערצה, חמדה, תשוקה, תאווה... הרגשה שאני יכול הכל ולא יכול כלום יופיה התמים התגלה בערמומיותו וכמו ששן חום פרש בפני את רשתו נפלתי כקורבן אין לאל ידי משך אותי כאבן שואבת אל גורלי כבש אותי כמו מצביא אכזר ביותר כמו חומר מרדים שאינו עובר ליבי פעם כפעמון הכנסיה בליל חג וגופי רעד כמו דג... שהרגע יצא מהים ריחה הנעים התפזר בחלל הריק כמו ריח היסמין בפרוץ האביב הוא השתלט על חושי כמו סם שנשאף אל תוך תוכי אני חושב עליה ימים ולילות מצייר אותה כמלאך לבן מוקף בשושנות זכרה משתלט על מחשבתי ויופיה מפעפע בתוך ליבי אני לא יכול עוד עכשיו אני יודע שזאת אהבה ממבט ראשון.

gogi000

New member
האמתי הכתיבה בעברית באה לכסות

על חוסר היכולת לכתוב בערבית, כמה שאני רוצה לכתוב בערבית אך לצערי ולשמחתם של אחרים השפה שלי בערבית לא משהו שאני יכול להתגאות בו.

למעלה