ערב טוב, מייק00 בוא לכאן

שמחתם של אחרים...../images/Emo4.gif אני מתאר לעצמי

עלא קולּ חאל קס'ידתק אלמאד'יה (ען סג'רת אלזתון) עג'בתני קתיר כיי, יעטיק אלעאפי

fifanowftw

New member
איך זה שערבי לא יודע ערבית?

אתה לא הראשון שאני מכיר. בחייאת תסביר לי, איך. אני באמת רוצה לדעת. אתה במקרה נוצרי?

THE WIZARD 55

New member
חחח פיפא, הוא לומד לבחינות

הוא נוצרי אם כל כך רצית לדעת.. ומה הקשר, עכשיו אתה עושה סקר שנוצרים לא יודעים ערבית
אגב, התחלתי להתאמן, לקרוא ולכתוב, חזרתי לשורשים.

fifanowftw

New member
ובכן, אולי זו מקריות,

אבל הערבים שלא יודעים ערבית שאני מכיר הם נוצרים. ממה זה נובע, לדעתך? כבר חשבתי על כמה סיבות. אם תרצי אעלה אותם. וגוגי, מדוע לא עונה?

fifanowftw

New member
רגע רגע, אני רוצה לשמוע את תשובתו קודם כל

גוגי, מה קרה לך? מאז ששאלתי את השאלה נעלמת. מפחד?

gogi000

New member
לא כולם פנויים כמוך../images/Emo3.gif

יש לי עיסוקים אחרים מאשר להשתתף כל היום בפורומים
והנה אני עונה לך(אני יודע שויזי לא מספקת את הסחורה). קודם כל הבנת אותי לא נכון, אני כן יודע ערבית ואפילו יודע טוב(הייתי בין הטובים בכיתה), אבל הרמה שלי לא מספיקה כדי לכתוב שירים ומאמרים, ערבית היא שפה קשה ויש בה אוצר מילים ענקי, בתור אחד שלא משתמש הרבה בשפה(אומנם אני מדבר ביומיום אך יש הבדל בין שפה מדוברת לספרותית), ורוב זמני משתמש בעברית אזי מין הסתם אוצר המילים שלי בערבית התערער. שנית זה לא קשור לדת, אומנם אני נוצרי אבל אין חשיבות לדת, מה שיותר משפיע זה האיזורים שבהם חיים, אם אלו ערים מעורבות או לא, ההשכלה והעיסוק של הבנאדם.

THE WIZARD 55

New member
קורבן האהבה../images/Emo23.gif

על סוס לבן, עם חרב ביידה היפוליטה דהרה אל הלא נודע ליבה לא ידע מימיו יראה לפתע חלחל בפתחו של היער הנורא מוכנה לקרב, דרכה את קשתה החלה מגששת את דרכה בעלטה סימפוניית הציפורים, היצירה של הטבע ליוו אותה בדרכה, כל שעל ופסע השקיעה על מגוון צבעיה ערפלה את חושיה.. נהר האהבה האיר את עיניה השכיח את הסכנה מהפירניה היא פשטה את השריוןן שעטתה על ליבה וטבלה במימי התשוקה..התאווה.. כה חמים ונעים היה המגע סוף סוף היא את הלא נודע כשעצמה את עיניה והתמכרה פירניה אכזרית את גופה דקרה שותתת דם נלחמה כלביאה.. על קברה התנוסס השלט הבא.. "קורבן האהבה"

gogi000

New member
מה זה סיפור מצוייר../images/Emo3.gif

ואיפה הרקולס בסיפור הזה
האמתי רואים שהשקעת בשבילי, הופתעתי לטובה, בס תודי שזה לא משתווה לשיר שלי מבחינת תוכן

THE WIZARD 55

New member
חחחחחחחחחח היית מת

שלי פי מיליון יותר טוב משלך... הפתעת אותי, מכיר את היפוליטה מלכת האמזונות
יש שרשור תחרות, אתה מוזמן להצביע לשלך...

gogi000

New member
היפוליטה שהרגה את הרקולס../images/Emo35.gif

יא רוצחת אחת חחח, טוב אתן ביקורת על השיר שלך(נו ביקורת זה החיים שלי
) קודם כל הצורה של השיר מאוד יפה, הקפדת על חרוזים לאורך כל השירה וזה די קשה תיארת את הטבע מאוד יפה, תיאור הציפורים, השקיעה..., יש גם האנשות יפות מה שלא אהבתי בשיר שהוא בנוי בצורת עלילה, אני יותר אוהב שיר חופשי מבולגן, הריעיונות צריכים לצאת באופן אקראי ולא בסדר עלילתי, זה יותר מתאים לסיפור מאשר לשיר. בס בכללי אהבתי את השיר, רואים שיש לך פוטנציאל. יאללה עכשיו תורך.

THE WIZARD 55

New member
הביקורת שלי../images/Emo152.gif

קודם כל זה היה בהשראת יער האמזונס..היער המפחיד, הקסום שיש מקומות שכף רגלו של אדם לא דרכה שם..היער הוא בעצם האהבה האמיתית, היפוליטה מלכת האמזונות מצליחה להכנס, למרות שמודעת לסכנה, היא עוצמת את עיניה ומתמכרת.. שיר צריך לגעת, לכתוב אותו מהלב, לדמיין שאתה שם, בסיטואציה המסויימת.. הוא צריך לרגששש... אתה כתבת את השיר, בצורה מכנית, זה מה שהרגשתי שכשקראתי אותו.. כתבת על אהבה מבלי להרגיש אותה... זה נכון?

gogi000

New member
דווקא לא

השיר שלי לא קל להבנה לכן היה לך קשה להרגיש את הרגש שבו, יש בו מלא רגש חבוי, אני לא כותב שירים ככה סתם, שירים שאני כותב אני צריך להרגיש אותם קודם, לכן אני ממעט בכתיבה.

THE WIZARD 55

New member
אתה רומז שלא הבנתי אותו..../images/Emo2.gif

גם אתה כותב שירים?... הבנתי כל מילה, תרשה לי לשפץ לך אותו?.. אני בד"כ כותבת שירים עם הומור, לא אוהבת להכנס לקטע הרגשי הזה השירים המצחיקים שלי הרבה יותר יפים... ובוא אני אתן לך ביקורת על השיר עם העץ.. הוא היה פשוט מדהים..אהבתי אותו מאוד..

למעלה