ערב טוב...עם הרמת כוסית!!

מלוזין

New member
ערב טוב...עם הרמת כוסית!! ../images/Emo48.gif

אני חוזרת עכשיו מיקב קטן ונחמד שעשה הפנינג טעימות. היה מענין לשמוע איך משפחה שלמה משוגעת על הנושא ומשתפת פעולה. האב הוא הכימאי האם מכינה ריבות, הבנות מומחיות ליין וביחד הם מארחים משקים וגם מוכרים.... הזמנו חברים נהננו, תאמינו לי לארח מחוץ לבית היה נעים... למדנו דבר או שניים על יין וכמובן קנינו..מקוה שכמה מכם אוהבים יין.

אנימו

New member
מי מבין ביין ?מודה שאני בורה ../images/Emo48.gif

ועמת הארץ בנושא. הכי אוהבת יין פטישים מתוק של קידוש......

p a l o m a

New member
קונדיטון ! זה היין הכי אהוב עלי../images/Emo8.gif

וכל מביני ענין יסלחו לי... אה, גם שרי הרינג... וגם גודייבה .. אבל זה לא יין... אז זהו. מרלו וכל מיני כאלה לא עושים לי את זה.. אה כן גם אוהבת שמפניה, או פנטזיה מספיק לי בעצם "אפרסקים" "אכיאכי הטעים לי"... מקוה שאיש לא התעלף כאן...

אנימו

New member
טוב.אז הזכרתי לי שאני מכירה את ....

שרי הרינג!
ורק את השרי הזה!

odo13z

New member
פלומה. הדלקת אותי עם הגודייבה..../images/Emo8.gif

ברור שזה לא יין. זה השוקולד שעל ידו כל האחרים לא זכאים לשאת את השם שוקולד. כאשר נותנים בו ביס , קורה משהו בתוך המוח.....זה כמו סם. בחיי.

אנפה2

New member
היי, וגם אני אוהבת שרידינס שזה

ליקר שחצי הבקבוק שחור וחצי לבן , וכשמוזגים את זה חצי כו מתמלאת במשקה כמו ליקר שוקולד, ועל זה ליקר בצבע לבן, מכירים את זה ? זה מאוד טעים וזה שרי, וחוץ מזה אני אוהבת קוקטלים, ויין קידוש, כמו קונדיטון או יין מלאכים, שמפניה חמוצה לי, אבל פנטזיה אפרסקים YYY כמה אני אוהבת. יין כמו מרלו וכל האדומים למיניהם שהם נקראים יין יבש ,משולים אצלי לחומץ, , אם כבר אז רק, קברנה סוביניון שהוא יין לבן חצי יבש, השאר יוק.

נֵנָה

New member
ואני הכי אוהבת ליקר קלואה ../images/Emo48.gif

ואייריש קרים וגם שרי הרינג. אוהבת לטעום מהם בהזדמנויות מיוחדות, כשמגיעים אורחים או כשיש יום הולדת או אירוע משמח אחר. בחתונות אני חסידה של קוקטייל הלגונה הכחולה ופרפה לאמור, ומאחר ואני שותה את זה במהירות ומתייחסת לזה כמו אל כוס משקה קל, אני מסתחררת מיד, אבל יש לציין שזה משפיע על מצב הרוח המרומם לפחות במשך שעתיים, לא מפסיקה לצחוק...
בשאר הימים אני פשוט שוכחת מהם... מה לעשות? לא רגילה לשתות באופן קבוע. אם כי זה נכון שאומרים שלשתות כוסית יין אדום יבש ביום זה בריא ומוריד כולסטרול, חבל שאני שוכחת את זה בכל פעם מחדש - לא אוהבת תרופות לא טעימות...

אם כבר,, אני מעדיפה בירה לבנה../images/Emo72.gif

ממש מעט,, למה השמירה על הבריאות מפריעה להתפנן
ואנימו יקרה! לא צריכים להבין הרבה אם שותים ונהנים? כלומר משמח לבבך, אז את מבינה יופי.. גוטה גוטה.ואם הבריאות מאפשרת לך,, הרווחת. לחיים

אנימו

New member
שוש-בירה לבנה - לא אוהבת אבל הרוסה

על הבירה השחורה. הוסבר לי כבר שזה לא נחשב! ויין אם אני שותה - אני מיד נרדמת ומנתקת מגע עם הסובבים
לא שמחה ולא צפורים. אצלי התהליך כנראה - יחודי!

p a l o m a

New member
moi le mem chos ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif (מואה

לה מאמ שוז) אני אותודבר......ואם לא אייתי נכון בפראנסאווי.. תצלחו לי.. בא לי לדבר בצרפתית..כי השתכרתי מהשרי הרינג.. ובירה לבנה?? אני רק מריחה אותה ומשתכרת... כל הסביבה נשפכת מצחוק אם וכאשר זה קורה...

p a l o m a

New member
טוף חברים נעמתם לי מאד.. אני הולכת

לקרוא את העתון של שבת (כן, כן...) ... יש גבול לכל תעלול.. נתראה בעזרת השם מחר.. שנה טובה ומתוקה , אם כבר לא יעזור בטח שלא תזיק הברכה. אמן ואמן.
באאיייייייייייי

אני סתם מתנדנדת עד שאני נופלת../images/Emo6.gif

האמת, אני אוהבת יין מאיכות טובה, היינו לא מזמן בסיור יקבים וטעימות בגליל העליון ונדלקתי על קאברנה סוביניון 2003, יין אדום יבש, חלקלק ועם הטעימה הראשונה מתקתק מעט,ואני לא מומחית אבל זה אחד מהיינות היבשים שלא מקבלים ממנו מכת חומץ

p a l o m a

New member
../images/Emo6.gif חיים, שוב תודה... אני קצת

מתביישת (שגיאות כתיב...)...
אבל הכוונה טובה....

סבאאורי

New member
לציפורה נאמן - ראיתי אתרך

יצירות יפות מאד. (נהנתי וגם שמרתי) אני התמחיתי בפוטושופ וממשיך בעיבודים ממוחשבים וקומבינות כמו למשל -----------

p a l o m a

New member
סבאאורי - ש ע ב ר ה... עדיין לא

פתחתי את העתון..........................................

למעלה