ערב טוב...עם הרמת כוסית!!

אפי 7

New member
ואני אוהבת יין מדירה ומתכוננת

לרכוש בקבוק וללגום מדי פעם, מאחר וראיתי בתכנית טלוויזיה שרופא המליץ על כוסית אחת ליום וזה מוסיף לבריאות. נחיה ונראה. יין מדירה מתוק ומלטף את החיך. ערב נעים אפי
 
יין קינוח מתוק, מאד טעים, אבל נדמה

לי שמומלץ לשתות כוס יין אדום יבש ליום - 125 מל'
 

p a l o m a

New member
נו טוב, הצצתי... אז דולצי צודקת אפי

הצרפתיים שותים יין יבש - לא מתוק ולא משמין.. ומבטל הכולסטרול אנימו. שלום.
 
פלומק'ה זה נקרא הפראדוכס הצרפתי

הם מבשלים בשר מלא קולסטרול ביין אדום יבש, לא מוסיפים מים בכלל, והם לא סובלים בכלל מקולסטרול ומחלות לב, רק שלא יגידו לי שבריא לאכול שבלולים חיים
 

אנימו

New member
דולצי- א-פרופו שבלולים (לא זוכרת אם

חיים ...) - נזכרתי שבביקורי הראשון בחו"ל נגררתי למסעדה צרפתית. החברה הזמינו שבלולים כשהוגשו לשולחן הצצתי בסביבה כדי ללמוד את מלאכת הציד.... לאחר מספר נסיונות ...נלכד השבלול ב"פינצטה" אלא שמיד גילה עצמאות יתר , התרומם באויר ובסלטה רבת רושם ....נחת על הרצפה לרגלי המלצר שצעד במעבר
השתררה דומיה ואחד הסועדים (ישראלי שלשונו חדה) סינן מבין שיניו את שם משפחתי בליווי המשפט :"שתדעי שמרגע זה אנחנו לא מכירים אותך!"
 

p a l o m a

New member
חהחהחהחה..אוייי.../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אנימו

את מורידה אותי מדרך הישר...כל הזמן מציצה לראות אם אנל'א מפסידה משו...........
 
חחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif אנימו אני על

הבלטות
יש לי גם סיפור על שבלולים, לכן צירפתי את זה עם היין, אגב למה במטרו שלהם היד נדבקת לי כל פעם למעקה
הם יורקים חופשי חבל"ז
אז הסיפור הולך ככה: פעם כשטיילנו בפריז, בעלי ואנוכי, החלטנו ללכת למסעדת גורמה ולאכות צדפים, לראות מה זה בכלל המאכל הזה שרבים חושבים שזה מעדן, נכנסנו למסעדה מפוארת והזמננו, המלצר הביא 2 הרי קרח ועליהם צדפות פתוחות ולא מבושלות, כלומר: חיות, עם חצאי לימונים ורוטב שום לידן, הוא הבין שאנחנו בורים בענין, הסביר לנו איך אוכלים אותן, התחלנו לאכול, ועם הצדפה הראשונה איכסססס נורא, מה עושים, אין ברירה בלעתי, בעלי מסתכל עלי ואוכל בשקדנות רבה צדפה אחר צדפה ומפציר בי שאוכל כי זה מאד יקר, לקחתי את השנייה לפה ואמרתי חלאס, מפה אני לא ממשיכה, כל פעם שבעלי נעץ עינו בצדפות שלו, תחבתי אותן אחת אחרי השנייה מתחת לערימת השלג (הקרח בקערה), נורא רציתי לראות את תגובתו של המלצר, אבל אין ברירה, למען שלום בית שותקים, עד היום הוא לא יודע, אז ששששששש אל תספרו לו
 

p a l o m a

New member
נו, ובתי צברית אסלית... משתגעת |חבו

אחרי צדפות.. מאיפה זה בא לה? אללה יודע....
 

p a l o m a

New member
אפרופו אוכל - קראתי ספר

ובו מדובר כל הזמן על לביבות כוסמת עם פטל. מישו יודע במה מדובר? והמתכון??? נשמע מעניין, וטעים.......
 
פלומק'ה לא יכולה לעזור, איפוא שאני

רואה כוסמת, אני מדלגת, ועוד חושבים שאני אוכלת הכל
 

מנורה

New member
לקול הצהלה היין והצדפות לא יכולתי

להשאר בצד ובכן יין יבש ממש לא אוהבת אבל שמפניה יין אדום ושרי אפשר לסבול וההכרות שלי עם ההצדפות היתה בצרפת את השפה אנחנו לא מדברים לכן בעלי תמיד היה מזמין סטיק ואני החלטתי להזמין פיש אומנם היה כתוב על ידו עוד מילה אבל לקחתי סיכון. מגיעה המנה לבעלי סטיק עסיסי ויפה מראה ואני מקבלת צלחת מלאה צדפות מטגנות ראיתי זאת נהיה לי קר בעלי האדיב לוקח את הצדפות ואני את הסטיק. הוא טועם ואומר חביבתי גן עדן כדאי לך לטעום מה אומר ומה אוסיף העזתי טעמתי ומיד הסטיק חזר אליו. זה ממש היה מעדן אבל שבלולים שמוציאים עם הכפית זה נראה כמו... לא מוכנה לנסות.
 
אז שתדעו שבמקום קפה אני עכשיו עם

כוסית מכובדת של משקה פסיפלורה-אלכוהולי, לחיים
ושתהייה לנו שנה טובה, מוצלחת, מהנה, בריאות, בטחון, נחת מהמשפחה וממשפחת הפורום כמובן
 

אפי 7

New member
שבלולים - גם אנחנו הוזמנו ../images/Emo60.gif

למסעדה מפוארת בפריז ושם קרובי משפחתנו אכלו שבלולים חיים כשראיתי זאת - חשבתי שאני הולכת למות, אולם נשארתי גיבורה ומהופנטת הסתכלתי איך הם עושים זאת. ועד היום הגועל טמון בתוכי למחשבה על כך. אך כל הם והרגלו. שמעתי שעמים אחרים הולכים מכל טוב מעולם החרקים. די, די, עוגת שוקולד קרם, גלידה, סלט פירות, לסיום. אפי
 

אנפה2

New member
והכי זה טוב כשהולכים למיטה.../images/Emo6.gif

נרדמים מהר, לא מה שחשבתם "שובבים".
 
למעלה