ערב טוב... שאלה לי אליכם

ערב טוב... שאלה לי אליכם../images/Emo26.gif

מה סגנון הלבוש שלכם? אתם מגדירים את עצמכם כפריקים?

טולייצ

New member
חחח שאלה מוזרה

מה זה פריקים בכלל? מה זה ערסים? מה זה פרחות? כל העניין הזה של הקטגוריזציה,חלוקה של אנשים לקבוצות לפי "קטגוריות" ותכונות אופי/חיצוניות זה עניין של תפיסה אישית.כל אחד מגדיר לעצמו מה זה פריק/ערס/פרחה או כל דבר אחר. לכן יש מישהו שיכול לתפוס את עצמו כפריק ואחר שיראה אותו כערס או משהו אחר.
בכל מקרה אני לא מקטלגת את עצמי לשום קבוצה. זו אני בתמונה נחמדה בקאמרי בת"א (7.2.2005) לא בדיוק רואים מה אני לובשת שם,אבל יש כובע מגניב על ראשי מהחדר תלבושות הענק והמדהים שיש שם!! קאמרי רוללזזז

יוו את מוכרת לי מאוד

איפה את גרה? אממ גם אני לא ממש מגדירה את עצמי, אבל כן חושבת שיש "סוגים" של אנשים.. חלקם מבטאים זאת עפ"י הלבוש... אני יכולה פעם אחת ללכת כמו פאקאצית
בעע ופעם אחת ללכת כמו "פריקית".. זה תלוי במצב רוח.. במיוחד אוהבת שחור, כחול, ואדום :)

טולייצ

New member
לא אומרת שאין

אבל שונאת לקטלג דברים. זה הכל עניין של תפיסה,ועצם החלוקה זה שיפוט,שאולי עלול להיות לא צודק. כי כשאת רואה איך אדם לבוש את יכולה להסיק כבר דברים על האופי ועוד.. למרות שאני עושה את זה לפעמים
אמ..אני מב"ש ואת? פעם שלישית שאומרים לי היום שאני מוכרת לאנשים חח אני סלבריטי

אני אגיד לך מה זה

הם פוזות מנופחות שאנשים מטילים אחד על השני, או שאנשים מעוררי רחמים מטילים על עצמם ואומרים אני פריק מאגניב האהיי

טולייצ

New member
../images/Emo27.gifחחח אני חייבת להוסיף משהו!

תקראו מהסוף להתחלה,זה היה כל כך מצחיק (ועצוב בו זמנית),יש לזה המשך אבל דיי פתטי.. חח זה היה עוד ששישץ הייתה פה
Date : 01/05/2005 Time : 20:35 To : tulitz :) חחח טוב נו עזוב זה נושא רגיש Date : 01/05/2005 Time : 20:34 From : מישהו מילון או לא אני יודע מה הקטע של הפריקיות שלנו ראסטות והלבוש הזה.. Date : 01/05/2005 Time : 20:33 To : tulitz :) פריקית, מתוק שלי, זה ביזארי, מוזר..בדוק במילון.. זה שכמה פרחות הפכו את זה למושג שאתה חשבת זה לא אומר שזה נכון.. Date : 01/05/2005 Time : 20:32 From : מישהו את לא ניראת בתמומנה.. Date : 01/05/2005 Time : 20:32 To : tulitz :) אני פריקית Date : 01/05/2005 Time : 20:30 From : מישהו למה מה את? Date : 01/05/2005 Time : 20:29 To : tulitz :) חחחחח היהודים האלו

אני כמו טולייצ

אנלא מגדירה את עצמי כ"פריקית" יש כאלה שתמיד יגדירו אותי ככה [זה ממש דפוק] והסיגנון לבוש שלי? ג'ינסים והרבה! ממ הצבעים שיש לי בארון זה כמעט הכל אני חושבת =\

GalushGalush

New member
../images/Emo27.gifפריק=מוזר.

למה שבנאדם יגיד על עצמו שהוא מוזר? [והכוונה היא למוזר במובן הלא-כל-כך-טוב של המילה...]

פרקשון

New member
אז ככה

אני לא מגדיר את עצמי כפריק ואני בדרך כלל לובש ג'ינס וטריקו

•No¥a•

New member
סגנון לבוש- מה שנוח לי

אם אני מגדירה את עצמי כפריקית? ממ.. לא.

רותמיתXD

New member
הפריק הוא בעיניי המתבונן :]

לא נויה? חח סתם סתם זה המשפט של נויה! וחוץ מזה מישו פה אמר שפריק זה מוזר. אני לא חושבת שעכשיו כבר בגלל המשמעות הזאת קוראים לפריקים ככה. פעם קראו להם ככה אבל היום זה פשוט השם של כאלו. לא חושבים למה.

רותמיתXD

New member
כן וחוצמזה.

אני מתלבשת איכ שבא לי. יכול ליות שיש אנשים שיגידו שאני פריקית חלק יגידו שאני פאקצה. התמונה, למי ששואל זה במסיבה אני לא ככה כל יום... פשוט אין לי ממש תמונות.

yardenbm

New member
פחחח

אני מגדירה את עצמי כמגניבה לא יודעת מה איתכם אבל אני לרוב לובשת מכנס וחולצה

למעלה