ערב טוב... שאלה לי אליכם

invAsion

New member
כפריק? חחח, לא. ../images/Emo103.gif

ותכלס, יש לי בארון הכל. מחולצות של TNT וג'ינסים של דיזל לדגמח וסתם חולצות קרועות (שחורות, לצורך העניין). אני לובש מה שמתאים לי ומה שנוח לי. למה צריך לקטלג?

JALULA2

New member
שמתי לב ש...

כל מי שאוהב את שייגעצ הוא פריק או לפחות נראה ככה.... אל תהרגו אותי בגלל שאמרתי את זה טוב??? נ.ב:אני לא פריקית! אבל הרבה אמרו לי שאני ניראת ככה:):)

liraz y

New member
חחחח כמוני כמוך

כולם אומרים לי שאני פריקית אבל אני ממש לא

JALULA2

New member
לירז זאת את???????????

זאת את מהייד פארק??????????? זאת מור זוכרת???? שהיה לי יום הולדת????? אם זאת את בכלל(?!)

liraz y

New member
אממ כן קוראים לי לירז אבל...

כתבתי שם רק הודעה אחת ככה שלא נראה לי שאת מתכוונת אלי...

בצה17

New member
חיח מה זה לא נכון...

ראית איזה פאקצות יש בהופעות שלהם????

אה?

איך אתם יודעים שהם ערסים/פרחות? כי הם מתלבשים מוזר ממכם? זה כמו שאתם לא אוהבים שאומרים לכם שאת פריקים כי אתם מתלבשים שונה מהאחרים.

פשוט יודעים אם הם ערסים/פרחות!

זה פשוט ברור!!! בואי אני אשאל אותך משהו אם מישהי... סתם מישהי... והיא תלבש סתם משהו אפילו לא ורוד או משהו כזה והיא תשאל אותך "את פריקית?" מה תביני!? שהיא פרחה!!!!! זה די ברור!!!!!!!!! הדר מה זה מה שכתבת!? מה את בסדר?!

זה פשוט ברור?

הדס,לך זה ברור. זה כמו ש"פרחה" תסתכל עלייך וישר זה יהיה לה ברור שאת "פריקית. וכן,אני בסדר גמור

Michali17

New member
אמממ

אני לא מגדירה את עצמי כפריקית אני אישית לובשת מה שבא לי באותו רגע יש לי את כל הצבעים וכל הסוגים למרות שפריקית בהחלט אני לא.

../images/Emo121.gifלבוש..

סנגון הלבוש שלי הוא לא הכי מוגדר, אבל אני ממש לא אוהב לקנות מותגים יקרים סתם.. כמו חולצה חלקה שכתוב עליה "Billabong" שתעלה יותר מחולצות רגילות <בהפרש גדול> בגלל הבילבונג שכתוב שם.. ורוב הארון שלי הוא שחור.. יש גם צבעים אחרים כמובן, אבל הרוב שחור. ובאמת, "פריק" הפך <לא יודע אם לאחרונה.. אבל בכל זאת> למעין מילת גנאי במובן מסויים.. שמעתם פעם מישהו שקוראים לו פריק והוא לוקח את זה כמחמאה? אז למה שמישהו יגיד "אני פריק!"? וזה תלוי בחברה, כי לדעתי פריק זה אחד ששונה מהחברה במוזריות שלו...

GalushGalush

New member
../images/Emo27.gif אני ממש מסכימה איתך בעניין

הלבוש.. אף פעם לא הבנתי ת'קטע הזה של אנשים לקנות חולצה ב100- שקל בשביל סמל מסריח של איזו חברת גלישה. או לקנות ג'ינס ב500- שקל בגלל שכתוב עליו "לי קופר" או מש'ו כזה.. לי בארון..הכי "מותג" שישלי זה FOX.. [ואולי קסטרו..אבל ממש לא כל הבגדים של החברות גלישה/חברות הג'ינסים האלה]בערך כל מה שאני לובשת משם פשוט כי אני אוהבת ת'חנות ות'בגדים..ולא בגלל שרשום עלזה FOX. והקטע של הפקאצות הופך כבר לגועל. ולא רק עם שייגעצ.. זה כבר נהיה מאגניב לאהוב ת'יהודים.. ישלי ילדה בכיתה.. הכי פאקצה בעולם! כולם שונאים אותה.. ולא מזמן היא שאלה אותי בביצפר מה אני שומעת [בדיסקמן] ואמרתי לה "שייגעצ" אז היא כזה "איככ. יש לך שירים של היהודים?" ואמרתי לה שכע והיא כולה "יאייאיאיאיא!! תני לי לשמוע! בקשה!" מלווה בקפיצות ותנועות ידיים פקאציות למדיי. ערסים אני פחות רואה בהופעות כאלה אבל פרחות ופקאצות-חופשי. עצוּב. שיחזרו לרוני סופרסטאר הכ!ס*ת ה100ממת! ש*!K!

שטיצה

New member
בעיקרון,

אחזור על מה שבטח קודמים אמרו לפני- פריק פירושו מוזר. אני לא מאמינה שבן אדם יכול להגדיר את עצמו כ'מוזר', כל עוד אין מודל של אדם שהוא הכביכול 'נורמאל' שצריך ללכת לפיהו.

למעלה