ערב טוב שבת שלום לכולם.

לייציק

New member
היי ../images/Emo24.gif ../images/Emo6.gif מנצלת קצת את הזמן

שהנכד ישן ... גם אני עושה אותו דבר. כשהנכד מקבל מכה, מרביצים ביחד לשולחן ואומרים: "נו נו נו שולחן לא טוב למה אתה עומד בדיוק איפה שתומר רצה לעבור?" ומה אומרת לי הבת...: "אמא, זה לא חינוכי לעשות ככה, זה מרגיל אותו תמיד להאשים אחרים כשקורה לו משהו..." נוווו? מה תגידו עליה? הולכת לשנות את סדרי בראשית ...

dani 123

New member
חינוכי או לא, זה מלמד אותו להחזיר

אחרת יהפך לשק האגרוף של יתר הילדים וירוץ לבכות לגננת

באיה

New member
נכון מאוד../images/Emo6.gif הרי הנכד אצלי../images/Emo85.gif

עד יום רביעי, ואז הוא עוזב לפיזדי לוך שקוראים לו אוסטרליה. אחחח, אני כבר מתגעגעת כשאני חושבת על זה.

מנורה

New member
שבת שלום../images/Emo16.gif../images/Emo48.gif

תיהיה בריא! אני יוצאת לארוחת ערב ולקוחת את המשפחה המוסיקלית איתי להנעים את הערב. תודה מקסים

bimbo.

New member
סבא אורי זה יופי ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

emmy5

New member
החברה שלי הלכו הביתה ..

עכשיו אני נוסעת ורנה שבבולגריה תארח אתכם במלון עם קזינו ברמת חמישה כוכבים, על בסיס חצי פנסיון, ב-370 דולר, כולל מסים והעברות. לורנה....קניתי לי בובה בדיוטי פרי LOL

emmy5

New member
ממש חבל שהתמונות קטנות

פעם הבא אני אקח לי מצלמה כמו של דני דני בבקשה ,תן פרטים על המצלמה ....מצויינת

emmy5

New member
סבאאורי --- הנסיכה מגלה סודות

שכונה מקסימה ...אחד הבתים משתלב טוב מאוד בתוך השדה פרחים ...יופי אני כל הזמן מאוד נהנית מעבודה שלך

dani 123

New member
אמי המצלמה שלי היא TOSHIBA

אבל כל מצלמה של 2.1 מליון פיקסלים ויותר תעשה את אותו הדבר. כיום רצוי אפילו לקנות מצלמה של 3 מליון או יותר

emmy5

New member
../images/Emo51.gif דני , בוקר טוב אתה מקסים

עכשיו אני בחלום של "טיול בורנה" בדיוק בזמן לדעת מה לחפס בדיוטי פרי ... אני צריכה מצלמה טובה עם פחות כפתורים ... קניתי אחת אבל לא יודעת ידעתי מה עושים עם זה 3.1 מולטי פונקקשן...גם הנכדים לא רצו אותה, לא ידעתי שעיר ורנה ...בכלל בולגריה ,כל כך יפה . כדאי לבקר ולא יקר

dani 123

New member
אמי,

אצלי במצלמה יש הרבה אפשרויות אבל אני משתמש באופן שוטף רק באחת הפוקוס הוא אוטומטי ורק משנה את הזויות זה כפתור אחד. לכן אולי כדאי שתשתמשי במצלמה שיש לך???

princess lis

New member
emmy5 , חיכית לרגע הזה../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

גמר חתימה טובה ושנה טובה

סבאאורי

New member
אמילי

אני מבין שאת מסכימה שאני אעשה קומבינות מהבינינים שלך. אם לא אז תגידי לי. כי אני מבין שכל זמן שאת לא שמה c קופיריטינג אז מותר... וזה בשבילך... על יצירות אורגינליות שלי אני שם c קופירייט כדי שלא יעשו בהן מה שאסור לפי חוק. חג שמח וגמר חתימה טובה אורי

למעלה