ערב טוב! תקציר אולימפיאדה..

talibatata

New member
ערב טוב! תקציר אולימפיאדה..

סופ"ש גדוש באירועי ספורט עבר עלי בסופה"ש האחרון.

כדורסל: דרים טים? לא ממש. לאחר ההשפלה של נבחרת ניגריה, מגיעה נבחרת ליטא, בניצוחו של שאראס (36)
ומוכיחה לעולם ובעיקר לנבחרת ארה"ב כי הם אינם חסינים בפני כדורסל קבוצתי ושוטף שמציגה נבחרת אירופאית
בינונית. ברבע הרביעי, כשליטא מוליכה, לקח לברון ג'יימס פיקוד וסגר עניין עם כמה מהלכים מבריקים. לברון מתחיל
להוכיח שגם במאני טיים הוא יודע לספק את הסחורה. מחר ארגנטינה, מקווה למשחק מותח נוסף שיעמיד את
האמריקנים למבחן אמיתי.

טניס נשים: סרינה, הוו.. סרינה. לא להאמין שהביסה כך את שראפובה, שתי מערכות, חד וחלק. בת 31 שמשחקת כפי
ששיחקה לפני עשור, עוצמתית בצורה מפחידה, כל הכבוד.

טניס גברים: מארי, הוו.. מארי. הנקמה מווימבלדון הגיעה בווימבלדון ובצורה מאד חד צדדית, שלוש מערכות, מול גדול
הטניסאים והמדליה הולכת לבריטי. פדרר מסיים את הקריירה האולימפית שלו ללא זהב בטורניר היחידים אך עם עודף
מכל היתר. שאפו למארי, גם נולה בחצי, גם רוג'ר בגמר, בהחלט מגיע לו.

אתלטיקה: הבריטים מוכיחים לעולם כי התכוננו היטב לקראת המשחקים, שלוש מדליות זהב (קרב שבע נשים, קפיצה
למרחק וריצת ה-10,000 מ') בערב אחד של אתלטיקה. אין לדעת מה עוד יולידו לנו על המסלול.
גמר 100 מ' נשים - שלי אן פרייזר משחזרת את הזכיה בזהב מבייג'ין, ריצה מדהימה של 10.75 ונצחון על כרמליטה
ג'טר (מחזיקת התוצאה השניה בטיבה בהסטוריה בריצה זו 10:64).

100 מ' גברים - בולט, בלייק, פאוול, גיי, גאטלין.. כולם עלו, בקלות רבה, למקצי חצאי הגמר. הערב ב-21:00
מתקיימים מקצי חצאי הגמר ולקראת חצות יקבע האלוף האולימפי, כרגע קשה להמר. על פניו, צפוי להיות מרתק. מרבית
מהרצים המהירים בהיסטוריה על מסלול אחד.

שחיה: בלי יותר מדי להרחיב, מייקל פלפס: 22 מדליות אולימפיות, מתוכן 18 זהב. חובה להוריד הכובע בפני הילד
שהינו האתלט האולימפי המעוטר ביותר בכל הזמנים. עכשיו הוא יכול לפרוש בשקט ואנו יכולים להודות על שזכינו לצפות
בפלא הזה.

ערב נפלא לכולם,

טלי.

קטניפ

New member
היום הכל הלך נגדי

לא אלכס
לא פדרר
לי שלא ממש כיכבה

אולי בלילה תגיע הנחמה ובולט יפסיד? (לא סובלת אותו - ובטוחה שהוא לוקח סמים!)

talibatata

New member
לצערי, המשלחת הישראלית ממשיכה לאכזב.

נקווה שלקראת ריו 2016 המצב ישתפר (על מי אני עובדת? חח).
אם בולט נוטל סמים אזי אין ספק שגם בלייק (שבא משום מקום) עושה את אותו הדבר, טייסון גיי וגאטלין (שכבר הושעה בעבר על סמים) כנראה נקיים. כל הלחץ על הכפתיים של בולט, חובת ההוכחה עליו ועם מפלצת כמו בלייק שנושקת בעורפו צפוי לנו דו קרב ג'מייקני אימתני. אסור לשכוח את אסאפה שמסוגל גם הוא להכות בחבריו לנבחרת אך נסיון עברו במעמדים אלו מלמד אחרת. נקווה שיפתיע.

טלי.

ליאור243

New member
כל הכבוד על ההשקעה!

בהחלט סופ"ש ספורט.

מהיום שמך בישראל "טלי הפרשנית" (עזבי את הבטטה זה כבר פאסה
)

סוז,תלמדי איך להשקיע בהודעה

הירוק חוזר ובגדול

Aronsona

New member
אהלן טלינקה.

מצד אחד הייתי מוסיף את הניצחון המופלא של רוסיה (דיויד בלאט), על ספרד בכדורסל.
את הניצחון המדהים של דלינבבא ב- 10000 לנשים.
וכמובן את האכזבה הכללית מהספורט הישראלי שם היום אני מחזיק אצבעות ללי קורזיץ.

talibatata

New member
אהלן אביעד..

התגעגעתי..
מה שלומך?
אתה צודק שכחתי את המשחק של רוסיה(חחח.יותר מידי ספורט קשה לעקוב)
אכן המשלחת הישראלית מאכזבת ברמות..
גם אני מחזיקה אצבעות ללי..

אחלה ערב,
טלי.

Aronsona

New member
גם אני התגעגעתי טלי

אכן אחלה ערב שיהיה לך ולכולם

talibatata

New member
אביעד, אני בהלם מהריצה של בולט.

מסתבר שהוא עבד על כולם, סיפק ריצה איכותית מאד, השניה בהיסטוריה. פער ענק, אני חושבת שעם זינוק מעט טוב יותר (אפשר להבין את החששות שלו מפסילה) היה מתקרב מאד לשיא העולם ואולי אף שובר אותו. עם קצת יותר רצינות מצידו, עד מוסקבה 2013 הוא יגלח עוד קצת משיאו מברלין. לא יכולה לחכות כבר ל-200 מ', נראה אם בלייק ינקום על ההפסד (מה שלא סביר שיקרה)
מקווה לפגוש אותך פה מחר.
לילה טוב,

טלי.

קטניפ

New member
הבעיה עם בולט ושאר הרצים מג'מייקה

היא שבג'מייקה אין בדיקות לגילוי חומרים אסורים - לפחות לא בתדירות ורמת עומק שנעשית במדינות אחרות.
יש היום פיתוחים כאלה שמשארים אנרגיה לגוף גם מבלי להתגלות (אגב זה נכון גם ביחס לסינים)

בעייני זה מעט תמוה שכל האצנים הם ממדינה כה קטנה. אבל אולי באמת גדל שם זן שונה של אנשים.

הייי טלי

המשחק עם אנדי מארי ופדרר היה מהמשחקים הבודדים שממש לא נהניתי בהם ולא בגלל שפדרר הפסיד כמו בגלל שפדרר לא בא לנצח.
המשחק עם דל טורו הארגנטינאי הוציא לו את החשק להתאמץ יותר ונראה היה כמו אחד שמסתפק במדליית הכסף, כמו אומר לעצמו - באמא שלך, יאללה מספיק לך כל התוארים שיש לך, לך תנוח קצת! - זאת התחושה שאני קיבלתי ממשחקו ובהחלט אני יכולה להבין אותו לאחר המשחק ההוא שהיה ממש הירואי ואשר התיש אותו במערכה השלישית. צודק.
את המשחק עם סרינה לא ראיתי ממש אלא ריפרפתי. לא סובלת את שתיהן. בולט מדהים. פלפס אגדה. שטילוב לא הצליח לעמוד ברגע האמת.
וכמובן הדרים טים שטיילה עד אתמול וכשפגשה בשאראס הבינה שהדרך לזהב לא תהיה פיקניק כמו שהיא חשבה. היא תיקח את הזהב מן הסתם, אבל תצטרך להתאמץ קצת יותר.

וערב טוב לכולם

ברוכה הנמצאת

החום התיש אותי גופנית ונפשית
ולא נותר לי אלא לרענן את נשמתי
במימי הבריכה האולימפית עם השחייה
הצורנית
כאשר ראיתי שתי נימפות רוסיות
מצויירות
חותכות את המים הצלולים והכחולים
במגוון של תרגילים אקרובטיים
מתחת למיים
והן רוקדות ריקוד מודרני של שתי בובות
על חוט
עם המון חן והומור
ולמרות שזה לא טנגו חושני בתוך המצולות
היית אוהבת אותן מאוד

סחתייך עלייך, איזה תיאור דפקת

האמת היא שתכננתי לצפות. אלו אחד הענפים שכן מעניינים אותי.
אבל, אני חסרת שקט היום.
אתמול, ניסיתי לצפות במרתון נשים, בערך שניים עשר קלימוטר לקראת
הסוף. ראיתי את הסבל הניכר על פניה של המרתוניסטית הניו-זילנדית
ולא ידעתי מה אני מרגישה, הערצה/הערכה או חמלה.

Aronsona

New member
הי דאג. משמח שגם את רואה אולימפיאדה

ולגבי המרתון. אני פשוט מעריץ רצי מרתון שאינם ממערב אפריקה, ובוודאי רצות מרתון.
במערב אפריקה - קניה, אריתראה אתיופיה, יש כנראה איזה גנטיקה מיוחדת שמייצרת יכולת לב ריאה לא סטנדרטיים שמפאפשרת לרצים עוד להגביר בק"מ האחרונים. וכל מי שאינה משם רואיה בעיני להערצה.

אביעד, זו היתה פעם ראשונה

באולימפיאדה הנוכחית, ויש לי אליבי משכנע.
הרגשתי פיזית פשוט נורא.
בהיתי במרקע, וראיתי איך הנימים בפניה של זו הניו-זילנדית
עוד רגע פוקעים. וכן, ברור לי לחלוטין שיש להעריכם.
בעיקר על האימונים הסיזיפיים הכרוכים בכך.
וגרציה על שהעשרתי אותי בשורותיך האחרונות.

Aronsona

New member
חחחחח את מבינה שבחוסר האנרגיה המדהים שיש לנו

מהחום, העובדה שאני מסתכל על הרצים הללו, מנחמת אותי, להם יותר קשה.
חוץ מזה ראיתי למשל את הנשים בקרב רב, כנראה שלא יצא לך. אילו אמורות להיות ההרקולסיות ובהפוך על הפוך כמעט כולן נשים מצודדות מאד וראויות לצפיה.

למעלה