ערב טוב! תקציר אולימפיאדה..

אם יש משהו שאני לא יכולה לראות

זה מרתון...
כמו שאמרת, אני מתמלאת הערצה וחמלה כאחת,
ובאיזה שהוא מקום מתחילה להשתעמם...
יחד עם זאת, אני לעולם לא אשכח את אותה אחת שרצה את המרתון עם הזמן הכי ארוך בעולם, כשהיא מגיעה לאיצטדיון כשכל השרירים בגופה כבר לא מגיבים והיא ממשיכה להתנדנד על המסלול מכח האנרציה או המחשבה או השד יודע מה, כשאיצטדיון שלם עומד על הרגליים ומקווה שהיא לא תיפח את נשמתה ותצליח לסיים את המירוץ. היא סיימה בסופו של דבר והפכה לסמל של כח רצון והתמדה. לא יודעת מה עלה בגורלה. זה היה לפני המון שנים, אוליי לפני שנולדת... מאז אני לא כל כך בעד הריצה הזאת.

אבל אני ממליצה לך לצפות בשחיה הצורנית, ואם אינני טועה אז הגמר הוא מחר...
כדאיי!

רקהתחלתי לקרא ומיד ידעתי שתכתבי על אותה אצנית

קשה לשכוח את אותה אצנית מרתון שאכן הינה סמל לכח הרצון,להתמדה ולספורטיביות..למרות שמבחינה גופנית וודאי לא בריא מה שעשתה.
לילה טוב

אכן זאת היא ולא אחרת

וואלה, כל הכבוד לך! איך מצאת את הקטע הזה?? וואו זה מחזיר אותי כמעט 30 שנה אחורנית וזוהי בדיוק בדיוק התמונה שזכרתי במוחי. אני מאמינה שאין מישהו שהוא בטווח הגילאים שלי שלא זוכר את הקטע הזה

בוקרטוב
הקטע שודר גם שנים מאוחר יותר,כסמל

זה תמיד היווה את סמל כח הרצון והדרייב הפנימי.
אכן גם אני מאמינה שמי שצפה בקטע אי פעם בחייו-לא ישכח זאת לעולם.
ויסלחו לי ספורטאי ישראל,עם כל אהבתי אליהם ולמרות ההכללה שאני עושה כאן,אם היה מעט יותר מאותה הרוח לספורטאינו אני מאמינה שהיינו נראים מעט אחרת,לטובה.מנקו' מבטי אנחנו קצת מפונקים,או מכווני הישגים קצרים ומיידיים,עם פחות אורך רוח והתמדה לאורך זמן.
יום טוב

Aronsona

New member
שלום יחפונת. לונג טיים

יופי שגם את נהנית מהאולימפיאדה.
האמת שאני לא רואה אולימפיאדה בשביל הטניס אבל אני מסכים לגמרי לגבי חוסר המשחק של פדרר. וכמוך אני "אוהב" את סרינה ושרפובה.
אהבתי מאד גם את ריצת ה- 10,000 לנשים.
ולגבי בולט וג'מייקנים בכלל, גם לי יש קצת ספקות באשר לחומרים אסורים.

Aronsona

New member
לגמרי התגעגעתי.

אני מחכה לגמרים של הקפיצות שעוד נותרו וכל הריצות מיוחדות ביני בעיקר ריצות השליחים או השליחות.
אבל מחר אני מקווה שאצליח לראות את שיט המדליות של לי קורזיץ.
תשמעי, הילדה יודעת שכל ישראל על הכתפיים שלה ולמרות זאת, ראיתי אותה בעבר תחת לחץ. היא נהדרת. אני מחזיק לה אצבעות עם כל הלב בלי קשר להיותה ישראלית. היא פשוט ספורטאית בדם ואני אוהב את זה.

Aronsona

New member
את צודקת לגמרי. הרי קפיצה במוט שונה לגמרי

מקפיצה רגילה. המוט הארוך הזה, שנראה מאד מפריע, הצורך לתפוס כמה שיותר מהירות ואנרגיה יחד עם הצורך לדייק במיקום המוט והשימוש בו. אכן, גם בעיני מאד יפה ומעניין

קטניפ

New member
ואם בקצה המוט

מצויה מישהי יפהפיה כמו איסינבייבה אז בכלל הרווחנו

למעלה