ערב טוב

didush100

New member
ערב טוב../images/Emo13.gif

מישהו שמע מה יוני אמר לאיתן על איילת?

boie

New member
דניאל תשלם מחיר

אבל כל הבנות היו משלמות בשביל להיות במקומה עכשיו. מי שתרזה הכי מהר עכשיו ,זאת איילת. התאבון שלה הלך לגמרי.

didush100

New member
חחחחח איילת באמת במצב מדאיג

דווקא הבנות היו בסדר היום עם דני אחרי שחטפו את השוק אתמול

didush100

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ג'וין דה קלאב

היום שברתי שיא של צפיה

boie

New member
דידוש.למי את חושבת יש את הפוטנציאל

למי את חושבת יש את הפוטנציאל הרגשי הגבוה ביתר. מה שנקרא אינטלגנציה ריגשית. לדעתי לענת,עדי,ואורטל. איילת ביזבזה את זה מוקדם מידי לדעתי.

didush100

New member
לאיילת בכלל לא

אני מניחה שלענבר אבל אף אחת שם לא שכנעה אותי עדיין אורטל עסוקה בעצמה מהבוקר עד הערב בעדי יש משהו לא ברור כזה הבעיה היחידה שלי עם ענבר זה העובדה שהיא התחברה לאיילת. גם קרן אחלה בעיניי ומבינה עניין

ערב מצויין ../images/Emo13.gif

אתי קורעת אותי מצחוק כשהיא אומרת "אני הורגת את עצמי/הרגתי את עצמי/בואו נהרוג את עצמנו" כל הבנות כברהתחילו להגיד את זה חחחחחחח

didush100

New member
אני לא יכולה לסבול את העובדה

שכולן מרכלות על קרן כל הזמן זה כבר חולני

didush100

New member
מי לא?

עדי איילת לינוי ענת אורטל לירון כל יום אני שומעת מישהי אחרת מדברת עליה הן מקנאות בה כי נראה להן שאיתן שם עליה עין מה שבכלל לא בטוח

didush100

New member
דניאלו קרן מספרות איזה קטע איילת

עשתה להן ושהיא הודתה שהיא מקנאה בהן

tapuzo

New member
אני מהמר שבקרוב ההפקה תוציא את איילת

אני חושב שהיא במצב פסיכולוגי בעייתי מאד יחד עם הצרות האישיות שלה. משהו שם נראה לי קצת חצה את הגבול של משחק והיא נראית לי מעורערת בקיצוניות אחרי אתמול. כנראה היא חטפה אגרוף רציני כמו כל אדם שחי באשליות ובונה לו מציאות אלטרנטיבית בה היא ואיתן מאוהבים. הגיע זמן לסיים את הסיפור שלא יגלוש למשהו לא נעים.

didush100

New member
אין סיכוי ישאירו אותה עד הסוף לדעתי ולצערי

תפוזו מה עם אורן? הוא עדיין שם

איתן הזה כזה מגעיל!

שאל את עדי אם היא טעמה משהו ואז היא אמרה שהיא הכינה בגוואה חשבה שהוא הולך להחמיא לה, ואז הוא בחמיצות אומר לה "זה ממש ממש מלוח תטעמי" לא מילה טובה לא פרגון נאדה! איזה גועל נפש! היא לא ידעה איפה לקבור את עצמה.. ומה זה הבדיחות המפגרות שלו?? ומי שר מנה מנה?? פשוט מעאפן זו המילה בשבילו! ד.א קרן שוטפת כלים כשאיתן לא בסביבה?

didush100

New member
באמת לא יפה

וכן קרן שוטפת כלים כל יום גם כשאיתן לא בסביבה

למעלה