ערב טוב

tapuzo

New member
ok this is CREEPY...קמע חתונה??

מסתבר שהחברות של איילת קנו לה קמע לתוכנית - פסל חתן-כלה מתוך עוגת חתונה. מיי גאד.. אולי צריך להציב שמירה על חדר הבנים בלילה?

didush100

New member
חחחח she's loosing it לחלוטין

גם הצחוק שלה נשמע לי מזויף לגמרי

tapuzo

New member
הוא חי באשליות שהיא ניסתה להתחיל איתו אתמול

כי אחרי הריקודים הם החליפו כמה מילים, שאצלו כמו אצל איילת זה מתבשל לפנטזיה שהיא רוצה אותו.

sivan513

New member
חחחחחחחח, אבל איתן רוצה אותה, לא?

איזה מין חבר האורן הזה?

איתן מחפש מישהי שיוכל לעשות איתה צ'יגועים

ולעבוד על אנשים ושיחד ילפפו את עצמם בחבל ויאכלו תפוח. כל מיני כאלה דברים מגניבים ואח"כ לצחוק על זה שעות. וכמובן שהיא צריכה להיות כוסית הורסת.

sivan513

New member
אז? זה לא אומר כלום...

היא באמת נראית מישהי מורכבת...אבל הוא כל הזמן מחפש את הנוכחות שלה, גם בפרקים הבליטו את הקשר שלהם מה איתן חושב על ההתלהבות של אורן לגביה?

didush100

New member
הוא מפרגן לו

ואחה"צ כשהתלבט את מי לקחת לדייט העדיף לא לקחת את אורטל ואמר שבהתחלה התלהב ממנה אבל שהיא כבדה לו מדי

boie

New member
צריך להבין

שלמעשה כל אחד מהבנים יכול לעשות מה שהוא רוצה. בכל מקרה הם לא בוחרים מי תלך הביתה,אלא אנחנו. ואז זה לוקח מאיתן את הכח לשחק משחק של נבגד. לא רצית, אני לקחתי. הם רק צריכים להבין שזה המצב עכשיו.

didush100

New member
אבל הם בוחרים את מי להשאיר

ולפי מה שהבנתי הבחירה תהיה בין יותר מ-2 אז זה עדיין משאיר להם מקום לתמרן

tapuzo

New member
היא תשתמש באורן ככרטיס להישאר בבית

אם לאיתן יהיו 3 בנות שהוא צריך לבחור מהן הוא ישתדל להשאיר את אורטל אם היא תתלבש על אורן. יפה שהיא הבינה את זה כבר אתמול אחרי שהודיעו על השינוי והיא תשמש בזה כנראה כל עוד הבחירה בידי הצנונים. היא בנתיים לא צריכה לעבוד קשה רק תעשה לו רמיזות ועיניים.. זה יספיק לאורן ללחוץ להשאיר אותה.

didush100

New member
נכון

ואורן יתלהב ממנה הגופי הזה כמו שהוא התלהב מליאן כי היא נגעה לו ביד פחחחחחח שמעת פעם משהו כזה?

didush100

New member
היא התחילה איתו אתמול

והיום זיבלה לו את השכל על זה שהיא מבולבלת ושהיא לא כמו כלום שם אז הוא גם התבלבל ממנה בקיצר הוא קצת נדלק עליה והיא נראה לי סתם משחקת איתו

tapuzo

New member
בן וליהי נראי לי כמו אח ואחות, אותו מבנה פנים

אותו מבנה פנים מאורך עם עיניים עגולות קרובות.. תשימו לב תסתכלו עליו ועליה, יכולים להיות אח ואחות..

למעלה