ערב טוב !
לחברי תקוות גדולות

גאיה ק

New member
רואה ששמח

ויש כאן פגישת מחזור או אולי ניתן לקרוא לזה מפגש ותיקים

ברק 188

New member
אהלן אופטמי שכמותך...

עבר עוד יום והנה נוכח שאתה עוד כאן לכן שמח וטוב שוב לראותך בתקוות כול הכבוד על השושלת של נכדות כול הכבוד על האופטימיות שבך כול הכבוד שהשמלות והמלמלות עדין מרצים וממרצים אותך אוטומט חי כפלים לך אופטימי שכמותק אתה one love

optimi10

New member
ברק ../images/Emo25.gif רק על המצח ../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחח
one love ??? אולי כשאמצא את תאומת נפשי על פני האדמה ............

צילוש43

New member
משפשפת את עיני../images/Emo12.gif

אופטימי זה אתה? אוללה איזה אורח פורח מלא מעללים ושמחה
אז אצה לי בשירה... כי נכדים לך שלושה עושה תחרות ללא ליאות והינה כבר הגיע לשיוויון לסבתא זו הכותבת לך
ברוך הנמצא... ולך גע...גע...געגענו ברוך החוזר בית התקוות ולו לחלון הזדמנויות
...

optimi10

New member
היי צילוש חומד ../images/Emo141.gif געגעתי המון

תחרות ? מהפתאום חחחחחחחח אבל כך שלא תפגרי במרוץ אתן לך רמז שבתי זו אמא של דניאל כבר סוחבת משהו אז יאללה לעבודה לכי תעשי הרבה ביבי סיטר ....... חלון הזדמנויות ?????? זה תלוי בכמות הנשיקות שאקבל ממך ואל תקשיבי לג'וד נראה לי שהיא מזדקנת חחחחחחח פתאום דואגת לצבע של המסך ..
הקשיבי לשיר המתנגן ןבואי לרקוד

jud1001

New member
אופטימוס דבר או שניים על ../images/Emo41.gif

הזדקנות...
אני בלתי
בעליל משחר ילדותי האם זה עשה אותי ילדה זקנה ?
הזדקנות תופסת כל אחד מתישהו ...
..

optimi10

New member
ג'וד חומד../images/Emo141.gif

הגיל נמצא בראש ותמיד היית עבורי עלמת חן יפייפיה ... כן היא בוודאי תתפוס אותי מתיישהו .. אבל למה לי לדאוג מה יהיה בעוד שלושים שנה
) }{

צילוש43

New member
עוד לא הספקתי לברך...

ושוב הפתעה מחכה לסבל'ה הרומנטיקן והאופטימי
זה כנראה מההשפעה שאת מקרין על יורשייך
ובוא נתחשב במקצת בג'דקה... אחרת תצחצח ללא ליאות את המסך עד כדי ליאות וזאת אננו רוצים נכון? מה חשובה הכמות שיש איכות אהההההההה??? באחת מיוחדת במינה
ולשיר אההה "מזקיר" לי ימים שהכתיבה הייתה קולחת. בשיר ומזמור ישר למקלדת זורמת. בוא נרקוד... השיר מתנגן לו אט אט פוסע ומבט עינייך לא פוסח... יד נצמדת למתניים אט אט רוקדים הם בשניים. צעד ועוד צעד מתערבבים הרגליים מין ריקוד כזה שהגוף מתמוסס לו בליטוף לקצב המנגינה המלטף את השניים.
שמחה לראותך שוב כאן איתנו

optimi10

New member
יש מאושר ממני בממלכה ?

נכנס לפורום יפיפיות בשמלות מלמלה צבעוניות מרקדות מעל רצפות לפעמים טפח חושפות לעתים טפחיים מדמיין אותן עליזות מצחקקות בתוך גנים בן פרחים צבעוניים ולפעמים רואה אותן בין סדינים מעוררות בי יצרים נו! תאמרי לי עלמת חן יפיפייה יש מאושר ממני בכל הממלכה....

aviev1

New member
ברוך שובך אופטימי

דוקא אנחנו כאן היינו מאד אופטימים ידענו שיום אחד עוד תחזור.

למעלה