ערב טוב

פילאטוס

New member
שלוש סוכר בבקשה

אני פה קורסת ולא יכולה לעצור - - מישהו יכול להזכיר שהכל גלים וספירלות ופרבולות ושמחר יום חדש (אמא'לה!) ושתיכף תיכף יהיה בסדר? (והעוגיות את עשית?)

איך העוגיות טחינה אה?

גם בריא וגם טרי. אוקי אז ככה- מחר יום חדש , את יודעת, הפרבולות והספירלות יבלעו בתוך הגל ויכנסו לבודייעם לאיזה שעה שעתיים (סתם נו, לחודש), ובטח שיהיה בסדר, לא בטוחה שתכף, אני עוד מחכה לראות בדיוק מתי, אבל העידכון האחרון אמר שזה ממש כאן רק תקוע בשביתה של הנמל.

פפפפפפףףףףףףף

ארוך זה קצר בהקשר של Terrible Monday שלי. מזל שנשארו רק 3 ימים לסופ"ש. ותגידו שאני לא אופטימית :)), זה רק בגלל שרכשתי לי היום (ועל הז** שלי הבנק) שני מעילים לחורף הנפלא הבא עלינו לטובה, נוווו כבר איפה הגשם איפה.

ומה כתוב לי למעלה מה ???? חחחח

"עלמה עלמה הבנקאי יבוא אלייך ביום חמישי" (זה מה שיש לתפוז למכור לי?
)אני חושבת שאני הולכת על אופצית ההיגור :).

פילאטוס

New member
טוב,

אני בינתיים סידרתי לי למחר פגישה עם ההילר, אולי נצליח לעשות קצת סדר בשדה החרולים שנהיה לי פה. עוגיות טחינה? נשמע מעניין. הקפה התקרר בינתיים. ודווקא הלילה התפוז לא מציע לי שום דבר (בפעם האחרונה הוא דיבר על להפסיק לעשן תוך כדי עישון. ועל זה נאמר, חררררר)

אז מה, להשקיע בך עוד 3 כפיות סוכר?

ומבחינתי הפסקת עישון- עם עישון/בלי סוכר/עם בנקאי/בלי חרולים.... אין מצב !!! , אז את יכולה להגיד לו שיעבור אלי אם הוא מציק לך, אני לא רואה אותו ממטר.

פילאטוס

New member
נו, גמני לא ממש מתכוונת

להיפרד מהעונג המפוקפק הזה בגלגול הזה. בינתיים אני מחפשת פרטנר לדרינק בפאב האמיתי. מתי את עוברת לעיר האוויר הצלול כיין?

ממי, אני נולדתי שם, ונראה לי

שזה ממש הספיק לי. אני אמנם לא ממש זוכרת הרבה מאז, אבל יש לי כנראה ברקורד חריצים שעושים לי לחץ עם הכניסה לאזור הילוך הכוח. ומה רע אם את תעברי לאיזה שנת שרות לאזור הירוק הנצחי? (אפילו שכבר עקרו כאן מזמן כל זכר :).

פילאטוס

New member
נו... את יודעת שירוק עושה לי

סחרחורת. מילא. (אני רואה פה בחצי עין את הווילה של בעל הבית שלנו, עם הילדים הנטרפים של לעיני המצלמות. שובר את הלב, האובדן המוחלט הזה של אינטימיות. פחחחד)

אני ממש לא בקטע

בכלל טלויזה ולווין יש כאן אך ורק בגלל הילדים. אני לעומת זאת עסוקה בויכוח כבר שעתיים עם ארבעת הסופגניות השמנמנות שמונחות להן אחר כבוד בקופסא אטומה בתוך התנור ולא מפסיקות להוציא לי את העיניים. גם כן ילדים, ניג'סו על סופגניות "כאן ועכשיו" והשאירו הכל לאמא :( .

פילאטוס

New member
מה סופגניות??

יש עוד המון זמן עד חנוכה, לא? ועצה קטנה מאחות (עקרונית) לדילמה (אם טרם אירתי את המועד): קחי הסופגניות, תדחסי אותן לפח הזבל הקרוב, ותפזרי על התכולה את תוכן המאפרה הקרובה. ובבניין ציון ננוחם.

ומה

אם החבר'ס יעשו לי מחר בבוקר ככה? (טובה...טובה בתרוצים
) ואני מתפלאה עליך, לא ידעת שאצלנו לא מבזבזים אף רגע? כמו שמכירת סוף עונה מתחילה עם הגשם הראשון, ככה סופגניות מתחילות עם הורדת הסכך.

הו, אללי

התגעגעתי לתכתובות הסיגריה קפה האלה. אני דרך אגב מדווחת באיחור ניכר על הפסקת עישון. כן, כן, כבר כמה חודשים, עם גניבות פה ושם בשעת משבר... כשחושבים על זה את המשבר האחרון עברתי בלי. כיפק הי לי. וגם סופגניות שבדרך כלל מוציאות אותי מדעתי המשובשת ממילא מרוב גירוי פתאום כבר לא נראות לי... כן, ניחשתן נכונה גם עברתי לאכול בריא... מה יהיה? בסוף אני אשעמם אפילו את עצמי. אמרה בילי ופיהקה... אבל לא משיעמום כי אם מעייפות... הילד הגיע למיטתי בחמש בבוקר ומאז אני אוחזת בשרשרת מחשבות עוועווים (ככה כותבים) שהראשית שבהן מחזירה אותי לרעיון ישן להתגייס שוב לאוניברסיטה וללמוד פסיכולוגיה... הוווו... מי שם כסף שאני לא נרשמת אפילו? מי שם כסף שאני נרשמת אך לא משלימה אפילו סמסטר? מי סתם מפקיד לי כסף בבנק מטוב לב? מי? מי? מי? בוקר טוב.

פילאטוס

New member
"אללי"

הנה מלה שהלקסיקון שלי מסרב לעכל... אללי. מקסימום אַל אלַי! אז מה, בילי בדרכים, גם את נוטשת את שיירת המברכים (את הקיסר) לטובת מסלול ידוע מראש שסופו דירה עם גינה במודיעין? סתאאאאם. כל הכבוד, המשיכי כך. אני מוכנה לשים כסף על קרן הצבי (פשוט כי אני בעד אפליה מתקנת). בוקר טוב, יקירתי, בוקר טוב, פורום

לא ליטה

New member
אללי ואלליים יללו החתוליים ../images/Emo13.gif

(אחת הבעיות עם ילדים גדולים זה שכבר אין למי להקריא ספרי ילדים אהובים) ובילי'נקה יקירתי, איפשהו בגילך גם אצלי עלה רעיון הלימודים, כך שאני יכולה להגיד שאפשר גם אפשר. אפילו בלי סיגריות. ועוד לא ברכתי אותך על מצב הצבירה החדש שלך שנדמה מכאן כהולם אותך עד מאוד

פילאטוס

New member
היי לאונת!

שנייה לפני שאני יוצאת לכיתה (עמוסה בספרי מכתבים, "מכתבים לתיאו", "ארבעה מכתבי אהבה", "העיר והבית", "חיים כרותים" - הלוואי שמשהו מזה ייגע בהם) - ספרי מה שלומך, לאה?

המממ...

טוב, כלום עוד לא סגור כמובן, סתם רעיון לשחק בו בשעות הלפנות בוקר הקסומות... אני עוד אצטרך לשפר את הפסיכומטרי וכהנה וכשמה (או שאולי קשישות כמוני מקבלים לאוניברסיטה בקלות רבה יותר?) ובכלל לראות שאני יכולה לעמוד בכל זה מבחינת לוחות זמנים, ממון וכו'. אבל הרעיון נראה לי והוא אינו מוביל, פיל יקרה, לבית עם גינה במודיעין... בית עם גינה במודיעין? אני? חס וכרפס. נולדתי, חייתי, אחיה ואמות בעירי זו הכעורה והאהובה. וגם לא נראה לי שאני עומדת לעשות קריירה מהלימודים האלו פשוט משהו שתמיד רציתי לעשותו ולא העזתי לנסותו. אבל נראה, נראה, תלמידה טובה מעולם לא הייתי כך שרוב הסיכויים שאשבר עוד לפני שהתחלתי. וכן, מצב הצבירה החדש ממשיך להתקיים, שולח שורשים קטנים לקרקע. חזרתי לפעול, לקחת החלטות ואפילו ליישם. תודה לאל. ביליאל.

noa128

New member
אז בואי ממי - קיצור דרך

יש בכל האוניברסיטאות (או היה לפחות..) מסלול שנקרא 30 + שנותן למס' מוגבל של אנשים (או נשים) מעל גיל 30 את האפשרות להתקבל ללימודים עם תעודת בגרות (לא משנה הציון) וללא פסיכומטרי. זה משהו שהמוסדות להשכלה גבוהה מחוייבים לעשות בעקבות רפורמות בחוק. אבל שווה לבדוק שזה עדיין בתוקף, זה היה בפעם האחרונה שאני בדקתי, לפני פחות משנה. זה עולה - שכ"ל לשנה באוניברסיטה - כ- 15,000 ש"ח במכללות - בין 20 ומשהו ל- 30 . לשנה, ואפשר בתשלומים. בהצלחה יקירתי מכל ה-
נועה.

למעלה