ערב טוב.

מלאני4

New member
ערב טוב.

השאלון השבועי פה, סוף-סוף יש לי סופ"ש להרגע בו אז הינה אנשים: איך עבר עליכם השבוע? הבילוי הכי טוב השבוע? פגשתם מישו שלא ראיתם הרבה זמן השבוע? אם כן מי? שיר שנתקע לכם בראש השבוע? התחדשות השבוע? מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע? הדבר הכי גרוע? הבנאדם שהכי עצבן אתכם השבוע? מילים לסוף?

מלאני4

New member
אני עונה לעצמי P:

איך עבר עליכם השבוע? בלעעע הבילוי הכי טוב השבוע? ויי אני לא זוכרת מה עשיתי בסופ"ש פגשתם מישו שלא ראיתם הרבה זמן השבוע? אם כן מי? את יוני, הוא בא לבקר אותי בעבודה שיר שנתקע לכם בראש השבוע? לא נתקע התחדשות השבוע? בכרטיס להפלגה מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע? לא יודעת הדבר הכי גרוע? פיספסתי מתכונות הבנאדם שהכי עצבן אתכם השבוע? מיכל המנהלת משמרת שלי מילים לסוף? חופש חופש ויום הולדת ביום רביעי :)

McSon of Busted

New member
ווהו

איך עבר עליכם השבוע? את האמת? די גרוע... הבילוי הכי טוב השבוע? תל אביב עם חברים פגשתם מישו שלא ראיתם הרבה זמן השבוע? אם כן מי? ממ..כן, הרבה ילדים מהשכבה...כי כבר אין בצפר אז לא רואים אפחד D: שיר שנתקע לכם בראש השבוע? השבוע? אולי היום....time to dance של פאניק התחדשות השבוע? קניתי את גוד מורנינג רביבל של גוד שארלוט מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע? תל אביב? הדבר הכי גרוע? הפרידה מהחבר הבנאדם שהכי עצבן אתכם השבוע? ממ..אפחד אני חושבת.. מילים לסוף? אין לי מה להגיד, דמאט.

mafins

New member
ME

איך עבר עליכם השבוע? נחמד הבילוי הכי טוב השבוע? להבריז מטיול שלח מעפן פגשתם מישו שלא ראיתם הרבה זמן השבוע? אם כן מי? לא שיר שנתקע לכם בראש השבוע? את דומה לכלב - שייגעצ ------------------ הבנאדם שהכי עצבן אתכם השבוע? הקרצייה הזאת שמכונה אמא מילים לסוף? היי?

L e x F l y

New member
עונה ^__^

איך עבר עליכם השבוע? מגעיל ומשעמם במיוחדד הבילוי הכי טוב השבוע? הייתי כל השבוע תקועה בבית בגלל שהייתי חולה אז לא בדיוק היה לי זמן לבלות פגשתם מישו שלא ראיתם הרבה זמן השבוע? אם כן מי? אממ.. אבא חחח הוא עבד כל השבוע מחוץ לעיר ורק אתמול הוא שב הביתה חח
שיר שנתקע לכם בראש השבוע? GC - Where Would We Be Now? חרשתי על השיר הזה כבר אז הוא נתקע.. חחח התחדשות השבוע? אממ סקיני ג'ינס אפור שאהבתי במיוחד
מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע? שלא עשיתי כלום
וכן זה נחשב משהו טוב אחרי שכל השנה לא היה לי זמן לנשום הדבר הכי גרוע? מתכונת בספרות שלא הלכה טוב כל כך..
הבנאדם שהכי עצבן אתכם השבוע? אממ אפחד.. או שאני לא מצליחה להיזכר כרגע חח בכל מקרה זה טוב.. מילים לסוף? שעד כמה שהחופש נראה קרוב אני מפחדת שהוא יגיע עם כל הדברים שיש לי לעשות והלימודים שלא נגמרים.. אבל בכל מקרה שיהיה שבוע טוב ובהצלחה עם התעודות..

Be My Escape

New member
עוד 4 ימים D:

איך עבר עליכם השבוע? בסדר כזה.. הבילוי הכי טוב השבוע? היום ארומה :) פגשתם מישו שלא ראיתם הרבה זמן השבוע? אם כן מי? ילדה מהכיתה ><' שיר שנתקע לכם בראש השבוע? החדש של ריהאנה. התחדשות השבוע? החלפתי את הנזם [מחישוק לנקודה] מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע? 3 שעות לשון XDDD הדבר הכי גרוע? חזרות ]; הבנאדם שהכי עצבן אתכם השבוע? היועצת הכלבה! מילים לסוף? אין. [נכון שהוא כזה סקס!?
]

Be My Escape

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gifתשתקי את!!!!!!!!$#@%$!%#

Be My Escape

New member
שקט את../images/Emo11.gifאצלי בשכבה ילדים מסדרים גבות!

ומורידים שערות מהרגליים! אבל זה לא הופך אותם לנקבות!!@#%!#%

גם אני חושבת שהוא בת ../images/Emo122.gif

הוא ממש נראה ככה! ובקליפ (החדש או יחסית חדש) הוא נראה ממש בחורה שזה מפחיד! לקח לי שעה לקלוט שזה בן! ואני קולטת דווקא דיי מהרר..

מאיושSP

New member
אומיגד נכון!

את מתכוונת לקליפ מונסון נכון?! פאאק הוא נראה כמו בת וגם הקול שלו שם לא הכי גברי וזה פשוט נורא. איככ. חח אבל הוא חמוד=]

לא יודעת.. אבל הוא בשחור-לבן..

וכן.. יש לו קול מאד דומה לבת בשיר הזה.. ואולי הוא חמוד חמוד אבל הוא נראה כמו בת וזה כבר קצת מוגזם

למעלה