ערב טוב.

Dana Mi

New member
אני כאן

איך עבר עליכם השבוע? חרא. אחד השבועות הקשים שעברתי. הבילוי הכי טוב השבוע? "אפלא דוג" עם ג'סטין טימברלייק. סרט חזק! פגשתם מישו שלא ראיתם הרבה זמן השבוע? אם כן מי? דווקא כן. שחברה שלי שלא ראיתי שנים! שיר שנתקע לכם בראש השבוע? Fame Academy Students - Lullaby התחדשות השבוע? הלבשה תחתונה.. מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע? לא הרבה האמת.. הדבר הכי גרוע? התחלתי עם מישהו ולא היה אכפת לו!! והעניין של הכרטיסים לטייק ד'את מסתבך קצת.. הבנאדם שהכי עצבן אתכם השבוע? הבנזונה שלא שם עליי.. מילים לסוף? יש כאן עוד מישהי שמכירה ג'יימס מוריסון?? הוא אדיר!

מאיושSP

New member
דיליי ../images/Emo6.gif

איך עבר עליכם השבוע? לא משו בכלל. הבילוי הכי טוב השבוע? ממדיון עם חברות:) פגשתם מישו שלא ראיתם הרבה זמן השבוע? אם כן מי? לא.. שיר שנתקע לכם בראש השבוע? Nickelback - How you remind me Busted - Fake
התחדשות השבוע? חולצה:) מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע? האמ כלום.. הדבר הכי גרוע? יש לי בעיה במגבר! גרר=/ וחברות שלי ממש ממש איכזבו.
הבנאדם שהכי עצבן אתכם השבוע? מעיין=/ מילים לסוף? אני רוצה כבר חופש, ואני שונאת שעושים לי טובות.

אני../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

איך עבר עליכם השבוע? הכי כיף בעולםםםם! הבילוי הכי טוב השבוע? ברביעי-מסיבת סיום בשישי- ישנו 6 אנשים במיטה אחת אצל חברה שלי
בשבת- 3 חברים ישנו אצלי
פגשתם מישו שלא ראיתם הרבה זמן השבוע? אם כן מי? נממ, אף אחד נראה לי שיר שנתקע לכם בראש השבוע? The Kill התחדשות השבוע? נעליים, חולצה, חגורה ו...נממ...זהו נראה לי
מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע? ראה סעיף 2
הדבר הכי גרוע? נראה לי שאני מתחילה להתאהב באחד הידידים היותר טובים שלי שלא מזמן היה חבר של אחת החברות הכי טובות שלי ובאלי למות
אבל אני לא ממש סגורה על עצמי כרגע הבנאדם שהכי עצבן אתכם השבוע? אחותי
אבל סלחתי לה מילים לסוף? "אפילו לכיפה אדומה שיקרו" עזבו... אני אספר על זה בפינת ציטוטים הבאה

למעלה