ערב טוב

THE WIZARD 55

New member
ערב טוב

לאן נעלמו לי חלק מהחברים. נלי מייק מוחמד ואיפה עמית? טוב מחר בטוח יהיה מחשב. אם לא אני שולחת את החמאס ליס. שיהיה המשך ערב טוב

איפה סלטעון באמת..??

רציתי למסור לו שהיום קיבלתי בדואר את הקורס בערבית מדוברת שהוא המליץ עליו
נראה כמה זמן ייקח לי ללמוד 50 שיעורים קצרים....

עופר כל הכבוד אחי ../images/Emo106.gif

שיהיה לך המון בהצלחה בלימוד. אל תיקח את זה בבליעות גדולות מדי, תשקיע לא יותר מחצי שעה ביום. והרבה סבלנות- אל תצפה לגמור את הקורס צ'יק צ'ק. לי לקח לגמור את 4 הכרכים בשנתיים. אבל זה שווה כל רגע, אחרי זה כשאפשר לדבר ערבית עם אנשים.

ומה קרה לחמשב הזה??

חבל שאני כבר לא גר בחיפה... הייתי מסדר לו את הראש בהתנדבות

THE WIZARD 55

New member
חח הוא סודר כבר

אבל נצלתיהזדמנות לעבור מהוט ליס. ועכשיו אין סנכרון במודם מחר מגיעים מבזק

../images/Emo6.gif

עלובים עזבי כל דבר הכי קטן שהם עושים זה בתשלום וחוץ מזה בעבר עוד היה שם לפחות הרבה סדרות יפות היום אין כמעט ואין

כי יש להם שירות יותר טוב ../images/Emo3.gif

וממירים מתקדמים יותר... ובכלל.... אומרים שהערוצים שלהם יותר טובים.. ואפרופו טלויזיה... מעניין כמה מבין באי הפורום יזכרו את קשר הגורדי בין הטראק הבא לבין התפתחות הטלויזיה במחוזות ארצנו הקטנטונת

אז היית כבר ביצית מופרית כשהם התחילו לשדר ../images/Emo13.gif

ערוץ 2 הפך לערוץ רשמי רק בתחילת שנות ה- 90. 92 או 93, כבר לא זוכר..... לפני כן היו להם שידורי נסיון שנקלטו אאל"ט רק במרכז הארץ. בכל יום אחה"צ הם שידרו סרט קולנוע באורך מלא, כשכמה שעות לפני הסרט הוקרנה - במשך שעה לפחות! - שקופית הכי פשוטה בעולם עם הכיתוב "סרט ב-2, ערוץ 2". ברקע התנגן הקטע האינסטרומנטלי הזה בלופ אינסופי. שנים זמזמתי את המנגינה הזו ושאלתי את עצמי מאיפה היא נלקחה (אני מת על מוסיקה אלקטרונית כזאת), עד שבאחד הימים האחרונים האזנתי לאחד האלבומים של ז'אן מישל ז'אר (שהיה אצלי בבית שנים! פשוט לא הקשבתי אף פעם לכל הדיסק) ומצאתי את חביבת אלבי משכבר הימים

AdonAsda

New member
כדאי לך שיהיה מחר מחשב,

אחרת יתחילו פה לעוף דיסקים קשיחים.

למעלה