חח התגעגעתי כבר
N NELLY New member 30/12/07 #9 ../images/Emo124.gifויזזזזזזז ויזזזזזזזזזז אחותייייייייייייייייי געגעתי אליךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך..
ס סלטעון עצבני New member 31/12/07 #15 אהלן ויז וכולם ../images/Emo13.gif חזרתי מארבעה ימים בצפון סדנה מוזיקלית לילדים שלנו מהמעהד באחד המקומות היפים באזור הכנרת. היה קשה אבל חבל"ז. מה שלום כולם?
אהלן ויז וכולם ../images/Emo13.gif חזרתי מארבעה ימים בצפון סדנה מוזיקלית לילדים שלנו מהמעהד באחד המקומות היפים באזור הכנרת. היה קשה אבל חבל"ז. מה שלום כולם?
ס סלטעון עצבני New member 31/12/07 #23 מעהד=מכון, במקרה שלנו זה "מעהד אלמוסיקא", כלומר הקונסרבטוריון שבו אני מלמד.
ע עופר גלעד New member 31/12/07 #26 יפה! איזה כלי אתה מלמד? בילדותי למדתי כמה שנים בקונסרבטוריון.. קסילופון ופסנתר
ע עופר גלעד New member 31/12/07 #33 אולי אתה תוכל לשפוך אור... מתי בערך הכינור נכנס לשירה הערבית? האם אני טועה או שכלי זה מקורו באירופה? (כמו למשל הפסנתר)
אולי אתה תוכל לשפוך אור... מתי בערך הכינור נכנס לשירה הערבית? האם אני טועה או שכלי זה מקורו באירופה? (כמו למשל הפסנתר)
ס סלטעון עצבני New member 31/12/07 #34 ואללה אין לי מושג אבל המקור של הכינור לא אירופי, זה מפרס אני חושב, המקור שלו זה כלי בשם רבאב נראה לי.
ואללה אין לי מושג אבל המקור של הכינור לא אירופי, זה מפרס אני חושב, המקור שלו זה כלי בשם רבאב נראה לי.
ע עופר גלעד New member 31/12/07 #36 והכינור שנמצא היום בתזמורות הערביות זהה בדיוק לזה שהצוענים מנגנים בו במזרח אירופה, לא? אותו הכלי בדיוק.. וזה לא שהכינור הוא כלי חדש אצל הערבים ו/או אצל הצוענים.... מדובר במאה שנה לפחות שמשתמשים בו בשתי התרבויות.
והכינור שנמצא היום בתזמורות הערביות זהה בדיוק לזה שהצוענים מנגנים בו במזרח אירופה, לא? אותו הכלי בדיוק.. וזה לא שהכינור הוא כלי חדש אצל הערבים ו/או אצל הצוענים.... מדובר במאה שנה לפחות שמשתמשים בו בשתי התרבויות.
T THE WIZARD 55 New member 31/12/07 #20 עמיתוש היית חסר. טוב שחזרת.חיבוק ונישוק. איזה סדנה לילדים? יש כזאת גם בחיפה?
ס סלטעון עצבני New member 31/12/07 #22 לא לא זה הילדים שלנו מהמעהד בנצרת עשינו להם סדנא מרוכזת 4 ימים באכסניה ליד טבריה