תבואי גם?
M miss X me New member 4/2/15 #22 אני הצלחתי לסרב לך אי פעם? ועוד עם מכונת נספרסו והלוטוס שמביא המושכר ?!   ברור !!!
ד דניאל35אי New member 4/2/15 #27 ומה אני צריכה להביא? חוץ מאת עצמי בבית שלי   ומזהירה מראש שאני קצת הרבה ....  
M miss X me New member 4/2/15 #39 את יכולה לדוגמא לאפות מאפה שקדים, זה יכול לעזור למושכר בשעת הצורך     ואני אשמח לסינרול קינמון ....      
את יכולה לדוגמא לאפות מאפה שקדים, זה יכול לעזור למושכר בשעת הצורך     ואני אשמח לסינרול קינמון ....      
M miss X me New member 5/2/15 #58 דווקא לא אני חוסכת לנו את זמן ההכנה ...   תגידי למושכר שיאסוף אותי בדרך אליך כי לא נראה לי שאוכל לנהוג חזרה
דווקא לא אני חוסכת לנו את זמן ההכנה ...   תגידי למושכר שיאסוף אותי בדרך אליך כי לא נראה לי שאוכל לנהוג חזרה
M miss X me New member 5/2/15 #60 נראה לך?! למה אני מכירה אותו מאיפשהו?   טוב נו כשאני חושבת על זה בהגיון בכלל נראה לי שמסוכן לסוע איתו, אמא אמרה לי שאסור ליסוע עם זרים
נראה לך?! למה אני מכירה אותו מאיפשהו?   טוב נו כשאני חושבת על זה בהגיון בכלל נראה לי שמסוכן לסוע איתו, אמא אמרה לי שאסור ליסוע עם זרים
ד דניאל35אי New member 5/2/15 #61 צודקת הוא מסוכן אשלח לך את הנהג שלי תשתדלי לשבת במושב האחורי כי יש לו נטיה לשלוח ידיים    
M miss X me New member 5/2/15 #62 בסדר גמור השאלה היא לאן הוא שולח ידיים ... יש מצב שארצה לשבת ליידו    
M miss X me New member 4/2/15 #50 עוד לא סגרת... את הריצ'רצ' מותק ...   אתה יכול להזמין לי גם עיסוי באבנים חמות ?
M miss X me New member 4/2/15 #41 יאאאאאאאאאא רק חסר שהגלידה תהייה בטם אספרסו מ-דידה ואני באה לחוג איתך על צירך