אצלנו.... אין פיצוציות אבל יש עוגה יש חטיפים...קרמבו ויש חיוך
ת תימניה 68 New member 22/10/05 #32 טלה צפוני תגיד למה אתה בבית??? ולא יוצא לבלות להכיר להשתגע ולחיותתתתתתתתתת. אני הייתי יוצאת בכיף אם הייתי נוסעת בשבת אבל....
טלה צפוני תגיד למה אתה בבית??? ולא יוצא לבלות להכיר להשתגע ולחיותתתתתתתתתת. אני הייתי יוצאת בכיף אם הייתי נוסעת בשבת אבל....
ט טלה צפוני New member 22/10/05 #34 שבת ילדים אני עם יורשי העצר זו השבת שהם אצלי אז בבוקר מוקדם הולכים לדוג אחכ שכינה אמיתי ואני בכלל טיפוס של בית
שבת ילדים אני עם יורשי העצר זו השבת שהם אצלי אז בבוקר מוקדם הולכים לדוג אחכ שכינה אמיתי ואני בכלל טיפוס של בית
ט טלה צפוני New member 22/10/05 #39 אני אישית למרות הותק הגעתי למספר מועט של מיפגשים ולא מתכוון לשנות... במיוחד בשבתות ילדים משתדל לא לבזבז זמן על שטויות
אני אישית למרות הותק הגעתי למספר מועט של מיפגשים ולא מתכוון לשנות... במיוחד בשבתות ילדים משתדל לא לבזבז זמן על שטויות
ת תימניה 68 New member 22/10/05 #41 לילדים להקדיש זמן איכות ולא זמן לשטויות ואם זה מה שההם עושים אז......
ד דרורk New member 21/10/05 #12 ערב טוב גם לך סיגל../images/Emo39.gif וברוכה הבאה למועדון הכי לוהט באיזור... הבירה עלי... (בנתיים בוירטואלי )
ערב טוב גם לך סיגל../images/Emo39.gif וברוכה הבאה למועדון הכי לוהט באיזור... הבירה עלי... (בנתיים בוירטואלי )
ת תימניה 68 New member 22/10/05 #29 רגע, אני אזוז קצת שיהיה מקום, רגע נו, יש מקום רגעעעע אני זזה עוד קצת, אווו זהו עכשיו יש מקום, אם לא מספיק לך אני אזוז עוד. ברוכה הבאה!
רגע, אני אזוז קצת שיהיה מקום, רגע נו, יש מקום רגעעעע אני זזה עוד קצת, אווו זהו עכשיו יש מקום, אם לא מספיק לך אני אזוז עוד. ברוכה הבאה!
י יחפניתוש New member 22/10/05 #31 תימניאדה אולי פשוט תקומי ?! מישהו צריך לדאוג לג'חנון של הבוקר לא ?
ת תימניה 68 New member 22/10/05 #33 הג'חנון כבר בתנור מה אי אפשר לשבת אתן כול היום נחות ואני על הרגלים עד שאני כבר יושבת את רוצה שאני אקום, לא יעזור אני לא זזה.
הג'חנון כבר בתנור מה אי אפשר לשבת אתן כול היום נחות ואני על הרגלים עד שאני כבר יושבת את רוצה שאני אקום, לא יעזור אני לא זזה.
י יחפניתוש New member 22/10/05 #35 טוב נו .... אם הג'חנון כבר בתנור אז הינה אני קמתי להכין לך חוץ מזה לא היתי כל היום ברגיעה רק בחלקו, עכשיו אפשר לשבת ברגיעה
טוב נו .... אם הג'חנון כבר בתנור אז הינה אני קמתי להכין לך חוץ מזה לא היתי כל היום ברגיעה רק בחלקו, עכשיו אפשר לשבת ברגיעה