ערב טוב

zappa19

New member
לא

ואל תכניסי לי מילים לפה. אני ביקשתי "להמליץ לי על בוטלגים של פינק פלויד באיכות טובה". לא ביקשתי המלצות להורדה/רכישה. מה זה איכות טובה? אולי אני מדבר על איכות טובה מבחינת חומר מוסיקאלי? יותר מזה, לא עניינך לאיזו מטרה אני רוצה לקבל את זה כי כל עוד לא מכרת לי את הבוטלגים האלה ו/או לא אמרת היכן מורידים, את נקייה בפני החוק. את יכולה להמליץ לי ואת יכולה שלא, שתי הפעולות הללו יתקבלו בברכה. זהו. בזה אפשר לסיים את הדיון הזה שאני אישית כבר סיימתי מזמן אבל את מתעקשת על המשכו לאורך השרשור.

משום שאתה מתעקש להיתמם

בשביל מה לך המלצות, אם אינך מתכוון להשיג את הבוטלגים הללו? ושוב, אם יש לך טענות, פנה להנהלת תפוז.

zappa19

New member
מה איכפת לך למה אני צריך את השמות

של הבוטלגים? זה עניינך? את נציגה של זכויות היוצרים או מה? לא הייתה לך בעיה לדון בבוטלגים כשמישהו פה סיפר הוא קנה 4 כאלה. אבל זה שאני רוצה לדעת איזה בוטלגים קיימים (למטרה פרטית! שלי) את מתעקשת לשמור על תקנון?

זה ענייני שכן לשם כך מוניתי כמנהלת

ובמסגרת תפקיד זה אני מפעילה את שיקול דעתי. ושוב, אנא פנה להנהלת תפוז, בפורום משוב. תודה.

Anuerysm

New member
במקרה שלך

אתה הולך על תקופה מאוד מפורסמת ואם אתה רוצה לשמוע שירים מאנימלז ההופעות היחידות שאתה יכול הן מהסיבוב של אנימלז עצמו שהיה במשך 77, באותו סיבוב יש גם הופעות של וויש יו וור היר, אין הקלטות באיכות גבוהה במיוחד, אם אתה בכל זאת מתעקש על השירים מהאלבום תצטרך להתפשר על האיכות ב80 היה גם סיבוב הופעות של דה וול שנמשך עד 81 אבל השירים בו כללו רק את האלבום דה וול.

RoieL

New member
אבל לזה לא צריך בוטלג

יש לך את האלבום Is there anybody out there למרות שתמיד נעים לשמוע גם את Breathe כחלק מהחומה [Almost Gone].

zappa19

New member
Is there anybody out there

יש לי אותו. קניתי כשזה רק יצא (זה עם המסכות-פרצופים שלהם על רקע שחור) אני התכוונתי יותר לחומר של אלבום "אנימלס". בגלל שאני ממש אוהב את הדיסק הזה, הייתי רוצה לשמוע את השירים שיש בו בגרסאות של הופעות חיות. אבל תודה על העזרה.

zappa19

New member
תודה

ספציפית תקופת "אנימלס" מעניינת אותי. אז שוב תודה.

Anuerysm

New member
גם אותי היא נורא מעניינת

במיוחד הייתי רוצה לראות אותה בווידאו אבל זה מה יש

zappa19

New member
שמעתי עכשיו

את Oakland Coliseum - 9 may 1977 (לא אגלה מאיפה
) פשוט כואב לי הלב...החומר כל כך טוב והאיכות לא משהו בכלל. נהייתי מפונק - לא מסוגל לשמוע מוסיקה אם היא לא באיכות טובה.

Anuerysm

New member
גם אני שמעתי את זה

אם אתה רוצה משהו מגניב אז תשמע את אחד השירים מההופעה ואז תשמע את השיר מגירסאת האלבום וזה כזה מרגיע לעבור לאיכות גבוהה

zappa19

New member
לא...

די התאכזבתי האמת
פעם קניתי איזה דיסק שלהם ב15(!) ש"ח. אני מבין עכשיו שזה היה סוג של בוטלג. השם שלו היה אם אני לא טועה FOCUS זה מתחילת שנות ה-70. מה שמפתיע, זה שהאיכות שם הייתה ממש טובה. אני חושב זו הייתה הופעה מטור לטובת ATOM HEART MOTHER איך זה שפעם זה איכות טובה ופעם לא? כל מה ששמעתי שלהם עד היום, מבחינת חומר מוסיקלי היה ממש טוב אבל מבחינת איכות לא משהו. נ.ב את הדיסק הזה הבאתי למישהו ומאז לא זכיתי לראות אותו.

The Walrus

New member
כנראה שזאת הקלטת רדיו

ואגב, ישנם גם בוטלגים איכותיים יחסית מאנימלס, אבל בגלל שאסור לדבר על זה... (פנה אלי במסרים!)

afon

New member
נו באמת

שירשור מיותר. נראה לך שמישהו פה מתנגד לבוטלוגים? נראה לך שלמנהלת אכפת באופן אישי מכיסם ומזכויות היוצרים של הפלויד? היא רק דואגת בהפורום ישמור על כללים מסוימים ושלא יוכלו אחרי זה לתבוע את תפוז או אותה באופן אישי. את תלונותיך אל תפנה כלפי ציף אלא כלפי תפוז. עכשיו תהיו קצת מתוחכמים, לדוגמא: אם למישהו יש על מה להמליץ אז שיעשה משהו כמו "אתמול קניתי תפוחים ותפוזים אבל התברר ששנת היצור שלהם היא 1969 מפסטיבל הבלוז והרוק בבאת', האיכות שלהם טובה, הם לא ממש מתוקים אבל בסך הכול אפשר להנות מהם, מה עוד שג'ימי הנדריקס ביקר אותי בזמן אכילת התפוז ולווה בבוב דילן יחד עם כל הפלויד" יצירתיות!

avki

New member
../images/Emo45.gif הומור אופייני זה שייני ../images/Emo13.gif

למעלה