ערב כפפות אצלי-בשישי הבא-20/07/07

maysabel

New member
ערב כפפות אצלי-בשישי הבא-20/07/07

רוצה לראות כולם מתכופפים אצלי המנהל לא יביא את הנעץ..אל דאגה.. אם סיריוס רוצה להיות מנהל הוא "חייב" להגיע-אל דאגה סיריוס,הסיני מהשורה השלישית שמתי אותו אצל השכן מה שכן יש כאן זה הכושי שנשאר בשירותים-המנהל שכח אותו כאן פעם קודמת לתשומת לבכם: כל אחד יביא איתו כסא מתקפל או שמיכה אין מזגן לכן נראה שנשב בחוץ-מסביב לעץ הפקאן שרק שתלתי.. הרבה עצים שתלתי..עץ תותים,עץ מנגו,עץ לימון וקלמנטינה ותפוז מתוק, עץ תאנה יש..יש עץ נוי יפיפה,הרבה שיחים-שיחי יערת דבש ויסמינים לצופיות ולפרפרים, שיחי פרחים מלוא הגוונים,שיחי תבלין ושיחי פסיפלורה כמובן..הכל רק שתלתי-הם לא זקנים כמוני :)) בין אבני הסלעים שהרמתי בצד המערבי יש שתילים של ירוק עם פריחה ורודה עזה -היוצאת מהמרווחים ביניהם..ונשפכים מטה.. באמצע הפטיו שלי מככב עץ הפקאן כשהגעתי למשתלה וביקשתי עץ לפטיו שלי-שיעמוד כמו במרכז המעגל, מול דלת הכניסה לבית, בכיוון צפון מערב מזרח דרום..יכיל כל הכיוונים כולם, שיעמוד באמצע וירכך את חום השמש,שיציל בעוצמה שחייב להיות זה עץ העצים-לא רציתי לבחור אלא לתת לתשובה הנכונה להגיע דרך בעל המשתלה-כך שלחתי בקשתי אל-על.. בעל המשתלה(שהוא מקובה והכיר את פידל קסרו-מתברר שהוא הצליח להיות יותר זקן ממני) הביט בי בעיניו ואמר-אחח מה שישר חשבתי בשבילך הוא עץ פקאן.. ברגע שאמר זאת משהו משך תשומת ליבי אל האדמה הייתה זאת נוצה יפיפיה ,הרמתי אותה כבר מודה בלב אמרתי לו תודה איש מבורך..והנוצה הזאת של איזו ציפור? הוא אמר לי- זאת נוצה של הנץ.. כשנכנסתי למכונית השעון הראה 555 ולמה מזקירה את זה? (כי אוהבת להזקיר-נכון לאה? חחחחח) סתם כי בא לי לשתף אותכם,הרי אתם באים לחלוק איתי את מרחבי האהוב ואני כבר מחייכת ורואה את התמונה חח עכשיו תודה ליעקב על דבריו מטה: "אם תמצא שם אבוקה אחת של אהבת אין סוף ותשוקה שאין לה שיעור, תדע כי היית בכל מקום ועשית כל דבר." כולם מוזמנים,ממש ממש כולם-בלי קשר לגיל,בלי קשר לותק,בלי קשר לכלום,הקשר היחיד הוא הלב-הלב תמיד הדבק הפרטים המעסבנים של כתובת וכל השאר הלא חשוב של מי מביא מה אח"כ אליה כבר הודיעה שהיא מביאה את המזגן חחחחחחח אוהבת אותכם מאד מאיזה

maysabel

New member
צ'מע חביבי

אתה נועץ מהר! שבת של שמחה לכולנו מאיזה

חחחחחחחחח

מה אתם נפגשים היום ולא מזמינים אותי? לא צריך אל תזמינו אני אלך להורים שלי בערב

maysabel

New member
חבל לאה..

אני הולכת לאפרים היום,חבל שלא ניפגש שתינו

באמת חבל

במחשבה שנייה אשאר פה ליד הבית עייפה מהריצה אתמול אחרי העכבר חחחחחחחח

maysabel

New member
חחחחחחחחחחח

לפחות הוא ניקה לך את כל המטבח! הודיה בלב לאה..

מודה לעכבר המסכן

אם רק היה יודע שזה יהיה סופו לא היה מעיז להכנס... מודה לו על מטבח נקי ומצוחצח מודה לו על צחוק מלא עד כדי דמעות רק להזכר בכל השכונה אצלי במטבח הקטן כל אחד עומד על מוצר חשמלי אחר עם מטאטא מגב ומקלות בידיים רמלה חברים רמלה

אתה פורט לקטנות ומצטנע יקיר

מגיע לך הרבה יותר שאת זה אמר מנדלה לפני זמן "הפחד הגדול שלנו הוא מפני הצלחה" ואין הרבה אנשים שאמיצים מספיק כדי לקבוע את הצלחתם כראוי לצערם/שמחתם של התושבים פה אני ממשיך להניף את דגל ונס המקום עד שיעלה מועמד/ת מתאים

אם עדיין לא גונב לאוזנך

דוד ידידי ,אם עדיין לא גונב לאוזנך ואני מניח שגונב, מתקיימים כרגע מספר מהלכים להעלות את שכר טירחת מנהלי פורומים בתפוז מ : שבע מאות $ דולר לחודש לאלף $ דולר למנהל פורום . כך שצערם/שמחתם של התושבים כאן לא צריך להיות נוגע לך!! הכיס עם הארנק הוא הוא הדגל אשר קובע כפי שלימדת אותי לא פעם. על כן ידידי היקר אל נא תיהיה מצטנע. אלף דולר $ לא הולכים ברגל.

שכר מינימום

אכן לא הולך ברגל וכשקונסים מנהל בשווי של דולר לטעות כתיב הוא עלול לצאת ניזוק מאד ובסוף החודש עוד לשלם כסף תמורת ניהולו טוב שהזקרת לי ידידי

סיריוס1

New member
אז כנראה שלא אסרב להצעה...

...שכר חודשי יכול מאוד להועיל לי בתקופה זאת. לא אסרב להצעה לנהל פורום. ובמיוחד בתחום זה.

למעלה