ערב מזדיין

yehuda18

New member
בעקרון

זה לא כזה מדוייק... הדרך הכי טובה לבדוק דופק מקסימלי היא במאמץ מקסימלי... כלומר.. נניח בסוף ריצה לתת ספרינט של החיים בכל הכוח ולראות מה המקסימום שהלב שלך מגיע... הנוסחה הזאת היא מאוד מאוד כללית..

mass

New member
הדרך הכי טובה

זה לבדוק מתי שבא לך להקיא בזמן ריצה.

r o n 2 1

New member
תרוץ בחוץ בתנאים אופטימליים

ולא במזגן עם מוזיקה ממריצה שמווסתת את הכאב ותראה אייך התוצאה שלך נראית שונה לחולטין . ולא לשכוח שבריצה אתה לא מקובע כמו בספיניניג כל שרירי הגוף כמעט עובדים ברמה כלשהי.

yehuda18

New member
ריצה בחוץ זה אחלה

אבל זה גם דופק תברכיים... אני רץ פעם-פעמיים בשבוע.. יותר מזה זה מיותר.. ולמרבה הפלא הדופק שלי הוא לא פחות גבוה.. היתרון בספינינג שהוא מאפשר אימון מעולה עם סיכון פציעות נמוך יותר.. מה גם שהוא יותר מהנה.. לדעתי :)

r o n 2 1

New member
ריצה על החול הרך

בים לא דופקת ברכיים , ואני לא מאמין בספניניג הזה זה לא נראה לי כל הנושא של לשבת על אופניים מקובעת במזגן ועם מוזיקה ולהשיג אימון רצוי . אני באמת מאמין שאחרי 3 שעות אתה תוריד במשקל אבל להגיע לאימון עם דפקים גבוהים ושיפור סיבולת לב ריאה, המרחקים בין לבין ריצה רחוקים מאוד .

Misha345

New member
הכל תלוי

איך אתה מתאמן ואיך אתה רץ ספינינג זה משעמם אותי רצח, לא אוהב את זה. מעדיף לרוץ ואין על ריצה על הים, אתה גר לא רחוק מהים אז תנצל את העובדה הזאת!

r o n 2 1

New member
אני גר 10 דקות מהים אני באמת רץ שם

כמעט כל יום . בכל אופן משהו פה לא נתפס אצלי שאתה יושב מקובע על כסא לפעמיים עומד שעושים "ספרינט" בספניניג ומגיע לדפקים כאלה זה בדיוק כמו סקס אתה יכול להגיע לדפקים גבוהים אבל בסוף אתה לא שורף כמו ריצה .

למעלה