ערב מחווה לרדיוהד

aphrodisiac

New member
ערב מחווה לרדיוהד ../images/Emo168.gif../images/Emo140.gif

הייניקן הבימה קלאב יום חמישי 13.2 שעה 22:00 וה-הודעה: Solstice is proud to invite you to a tribute concert for RADIOHEAD featuring the greatests songs from all the albums! The show will take place on the 13th on feburary, 22:00, at the Heniken habima club in Tarsat 2, Tel Aviv. Be there, or be an equilateral polygon. thanks in advance, the guys at solstice. www.solstice.co.il מישהו מגיע? :]

power play

New member
אני כנראה

לא אגיע, האוטובוס האחרון יוצא מהמרכזית החדשה ב00:00 ואין לי חשק לבוא לפחות משעתיים, ברור גם שלא תתחילו בדיוק בעשר. כרגיל מי שבמרכז מרוויח.. חכו חכו שיתחילו הטילים, נראה איפה שווה יותר לגור:)

בוקי ש

New member
אני אשתדל לבוא...הבעיה היא שאני גר

בזכרון יעקב ואני יאלץ לבלות לילה אצל מישהו...יש מצב? חבר'ה תהיו פתוחים, תפתחו את דלתכם בפני, אני חמוד!!!

polyethylene

New member
הכנסת האורחים במיטבה...

בוקי - אתה מוזמן להישאר אצלי אח"כ. (מחפשת תירוצים עלובים לישון עם השותף שלי...) פולי

בוקי ש

New member
יאללה בלאגן אני בפנים!!!

אבל האם את באה? או שהשאלה ממש מטומטמת...חחח...?

Superunknown1

New member
היי,

יש מצב שתוכל לתת לי ולעוד חבר טרמפ? (גם אנחנו מזכרון) תודה. np: ברי סחרוף- תסתכל לה בעיניים.

בוקי ש

New member
אין שום בעיה גבר...רק תארגן לי אוטו

אני בעל רשיון ונוהג מצוין...אבל נטול מכונית (הכצעקתה????) אז נכון לעכשיו אני נוסע לי ברכבת...ומשם מונית עם שרהלה!!!
אבל נוכל לנסוע ביחד ברכבת ...(או שאתה מארגן לי מכונית.......)

מונית עם שרהלה?

שרה, את מתכוונת שאני מפעיל מונה כשאת נוסעת איתי או שאת מתחמקת מלשלם חניה?
np - sepultura - under siege (regnum irae)

polyethylene

New member
חניה עליי הפעם כבר הבטחתי לך...

ואם תפעיל מונה... בוקי כנראה לא יודע שהוא יזכה בכבוד של לנסוע איתך ברכב אחרי ההופעה. בוקי אתה שומע
לוינסון מחזיר אותנו אח"כ הביתה (אותך, אותי ואת ביסטי גירל שגם תהיה איתנו) god bless the Levinson...
טלוויזיה - חדשות

polyethylene

New member
גם אוסף לוינסון, גם אוסף ../images/Emo9.gif

ורק כדי לסדר לך את הפרטים מהתחלה: אוסף חנייה עליי מחזיר קפיש
עדיין חדשות בטלויזיה

Superunknown1

New member
אופאופאוף.

נראה לי שגם הפעם אני לא אבוא, כי רכבות אין כבר בסביבת 11, ולבוקי אין אוטו, ואצל פולי אני בטח לא אשאר..

מי היה מאמין!

אני יכולה לבוא בסוף!! זאת ההופעה הראשונה בת"א שאני ילך אליה, ועוד מנגנים רדיוהד! אני מאושרת :)
פורטרט- עד אליך

Vul2re

New member
גם אני! :)

מי היה מאמין שנצליח לארגן גם מפגש פורום! במקום מיטאפ עם 3 משתתפים, הופעה עם (אני מקווה מאוד) רוב חברי הפורום :) כלומר, לא שרוב חברי הפורום מופיעים או משהו. למרות שאתם בהחלט מוזמנים לשיר! לשיר איתנו הכוונה , לא להסתער על הבמה. הסתבכתי, אררג :)

Major Thom

New member
אכן, סופסוף מפגש פורום

עם .. אממ .. אנשים :) ויותר משמונה
יהיה שווה :)
רוקפור - כל כיוון

Major Thom

New member
אני גרה קרוב מדי לתלאביב

בשביל הפריווילגיה הזאת
רוקפור - לפעמים

למעלה