ערב מחווה לרדיוהד

polyethylene

New member
לי אין בעיה עם זה...

אני ממילא הולכת לישון באותו הלילה עם השותף שלי
אז יש מקום פנוי במיטה עם בוקי
פולי

polyethylene

New member
יש לנו ספה ../images/Emo101.gif

שאפילו לאויבים שלי אני לא נותנת לישון עליה... היא מתכון בטוח לכאב גב. אם אתה מוכן לקחת את הסיכון אתה מוזמן גם כן, או שתישן עם בוקי באותה המיטה
פולי

power play

New member
ממש המלון של פול(ט)י :]

אם אני מוזמן אז אני בא.. אני ישן באוטובוסים אז אני אתגבר על הספה המרושעת.

polyethylene

New member
אם אתה חושב שתסתדר...

אז וולקאם (ואני רצינית לחלוטין) אבל כמו שאמרתי לבוקי, אני נאלצת "לגרש" אתכם ביום שישי בתשע בבוקר גג, כי אח"כ לי ולשותף יש סידורים קבועים. פולי

power play

New member
כמו בכל בית מלון צריך לפנות את החדר

עכשיו אני רק צריך לברר איך מגיעים מהמרכזית למקום.

polyethylene

New member
power play ישן איתך

אחרי שהוא יבין עד כמה שהספה לא נוחה... פולי
שתיקת הכבישים - גלגל"צ

חחח למי בא לבוא לקחת אותי מבאר 7? א

חד אחד לא כולם ביחד!! חחח אווף איזה מבאס שכל ההופעות הטובות האלה במרכז הארץ.. רק אני בדרום הנידח.. ולא גדול מספיק ללכת לשם לבד.. בעעעעע... אז תהנו לכם כולם שם :) אני בטוח שתהנו:)

Vul2re

New member
תומי, הבסיסט שלנו מבאר שבע

והוא מגיע פעמיים או יותר לחזרות במרכז כל שבוע!

אחחחחח...

עופר נשמתי, מה הייתי עושה בלעדייך שתגן על כבודי הבאר שבעי. אגב, שלום לכולם, אני הבסיסט של סולסטיס, ומצטער להגיד שלפני שהייתי בלהקה לא ממש הכרתי את רדיוהד. כל זה השתנה, בעקבות שטיפת המוח החולנית שעופר, אורי, ושיר עשו לי. מי יודע, אולי גם בסוף הם יגיעו לשי, הקלידן שלנו. מוהאהאהאהא.

התהליך כבר החל

ובינתיים, ההצלחה מרובה. הנבדק מגיב בחיוביות לרדיוהד בצורה הרבה יותר שוטפת מבעבר, כאשר החדרנו לו סמים וחישמלנו אותו בכל פעם שהוא מיאן להאזין להם.

polyethylene

New member
תמיד אמרתי שלמרות שיש דעות נגד

אלימות היא אכן הפיתרון להכל... פולי

היי, אני באמת חושב שרדיוהד טובים...

אני באמת חושב שרדיוהד טובים...אני באמת חושב שרדיוהד טובים... אני באמת חושב שרדיוהד טובים...אני באמת חושב שרדיוהד טובים... אני באמת חושב שרדיוהד טובים...אני באמת חושב שרדיוהד טובים... אני באמת חושב שרדיוהד טובים...אני באמת חושב שרדיוהד טובים... אני באמת חושב שרדיוהד טובים...אני באמת חושב שרדיוהד טובים... אני באמת חושב שרדיוהד טובים...אני באמת חושב שרדיוהד טובים... אני באמת חושב שרדיוהד טובים...אני באמת חושב שרדיוהד טובים... אני באמת חושב שרדיוהד טובים...אני באמת חושב שרדיוהד טובים... אני באמת חושב שרדיוהד טובים...אני באמת חושב שרדיוהד טובים... אני באמת חושב שרדיוהד טובים...אני באמת חושב שרדיוהד טובים... אני באמת חושב שרדיוהד טובים...אני באמת חושב שרדיוהד טובים... אני באמת חושב שרדיוהד טובים...אני באמת חושב שרדיוהד טובים... אני באמת חושב שרדיוהד טובים...אני באמת חושב שרדיוהד טובים...

lazy

New member
לכל המעונינים

יש לי כאגע חדר שלם ריק ,אחרי שזרקתי את השותף שלי אז אם מישהו מעוניין לישון אצלי אחרי ההופעה , ניתן ליצור איתי קשר...

למעלה