ערב צהרים ובוקר של 9 באב

hila846

New member
עודד 58 דקותתתת../images/Emo80.gif

אמא שלי מינה קרואסונים
זה הקרואסונים הכי טעימיםםםםםםםםםםם
תמיד היא מכינה אחרי צום

ערב..=]../images/Emo41.gif

עבר לי יחסית מהיר היום..קמתי ב-1 וחמישה ישר למחשב רק שטפתי פנים עם מים ולא צחצחתי שיניים..כי לא יכולתי להישאר בעיניים עם האלה של השינה...חחחחחחחחח...ואז באתי למחשב דיברתי עם זיווש כפרעלייה עד 3 וקצת ואז המדייה פלייר לא עבד לי והוא עדיין לא עובד ככה שאי אפשר לשמוע שירים אני ינסה לתקן אותו ואז הלכתי לאחותי ראיתי סתם טלוויזיה ואז התלבשתי וירדתי למטה להעביר ת'זמן והיה מזה צחוקים שם היינו בגן שעשועים אני חברה שלי עוד 2 ילדים קטנים קרציותתתתת עולים אחד לב' אחד לא' והם אחים אאוו איזה מעצבנייםם הםםם שיגעו אותנו ואז אמרתי לו נתנאל איזה קרציהה עומרר אח שלך איך אתה חי איתו אז הוא עושה אני יודע שהוא קרציה אז אמרתי לו בצחוק תשתיק אותו איכשהו תן לו כאפה או משו שיסתום ואז הוא בא אליו והוא עושה לו עומר פאאאףף נתן לו כאפהה אמרתי לו י'דפוק צחקתי מסכןן הילדד וזה היה מזה מצחיקק כולם צוחקים ואפילו עומרר הוא טיפה כעס אבל הוא צחקק...חחחחחחחחח..עבר לו.. אח"כ סתם כולם באו כל הילדים וזה אז אני וחברה שלי ישבנו ודיברנו ואז שיחקנו טאקי ואז שיחקתי אני לבד עם ילד אחד ויש לנו ילד אוטיסט פה הוא שיגעע את כולםםם ואז עשינו משו לילד אחד עם עיתונים..חחחחחחחחחחחחחחח...זה הרג אותי כמה צחקתי עלייוו אבללל הוא רצה שנעשה כזה משו מעיתונים.. אח"כ כבר עליתי ואני מתהה לאככווולל ולשתותתת כבררררררר יאללהה שיעבוררר הזמןן נננווווווווווו...חחחחחחחחח..אני מתה לצחצח שיניים ולשתותתתתתתתת!!!!!!! המשך צום קל..וערב מקסים לכולם!=] -שירק'י-

hila846

New member
חחחחחחחחחחחח ואיי מסכן../images/Emo80.gif

אני מתהה לאכולללללללללללללללל אני אפעם לא צמאה ככה שבצומות אני תמיד רעבה לא צמאהה

hila846

New member
כהההההה סוף סוףףףף../images/Emo70.gif../images/Emo80.gif

להסתעררררררררררררררררר

בחייםםםם שלללללללי!../images/Emo204.gif

לא אכלתי כל כךךךךךך מהר
וואייי אכלתי, נקנקיות, פסטרמה, אורז, סלט וקווללההה:p חשבתי לאכול גם ספגטי בורקסים ולחם שום..אבל בסוף אכלתי רק את זהה
חחחחחחחח במזזללללל

היללי 2

New member
הדדסססס../images/Emo12.gif???../images/Emo23.gif

את לא נורמלייתתת זה מסוכככןןן חחח הרגת אותי...ממתי אוכלים אחרי צום נקנקיות??אורז?? חחח איזה קורעעתת
את תקאייי שותים שתיה חמה עם עוגה\עוגיה ואחרי שעה שותים מרק או משו כזה.. חחח הדססס

היללי 2

New member
חחחחחחחח הדסס קרועעהה../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif

איככס שונאת להקיאאא:-S מה את לא ידעת את זה
חחחחחח את קורעת שזה משו

סבתא אמרה לנו לבוא..הולכים אליה

לאכול..=]ביושש ערב מקסים לכולםםם.. מקווה שהיה צום פסדר.. אוהבתותכם.. זיווש דבריתי חיימשליי מחרר..=] -שירק'י-

פוסה

New member
אמאאאא:|:'(../images/Emo28.gif

אמרו שהחיזבאללה יכולים לירות עלינו בלילה:|:|:|:|:| אני לא אשן בלילה בחיי גם ככה אני לא ישנה הכי טוב=\ אני חייבת לדבר עם מי'שווו אין לי אפחד שמחובר ופה=\ אלוהיםםםםםםםם וגם עם יפציצו שוב את ביירות הוא ירה על ת"א :\

היללי 2

New member
יא יצא מזמן הצווםםםםם../images/Emo13.gif../images/Emo23.gif

אני עכשיו שותה מרק טטעיייםם יאמייי
סופ:ש מקסיםם

למעלה