ערב צח ערב זך

rolan

New member
ערב צח ערב זך

מה שלומכם הערב? נראה לי שרוב האנשים היו כאן בסידורים היום מעניין יונה, עלמה אתן לא עסוקות בסידורים לקראת החג? האמת? נכנסתי הביתה לפני חצי שעה ות'געגעתי אליכם אז באתי להציץ מה קורה את המורכבים אלה שכאן ואלה שמתכוננים לבוא החג מקווה שכולם פסדר...

ערב צח גם לך יקירה../images/Emo99.gif

אני מבינה שנראה שאנחנו רגל על רגל קופצות על כל הודעה ,האמת היא שמס.ההודעות והתגובות כאן כל כך גדול..... שאת צודקת שזה נראה שאנחנו משועממות ,אבל תאמיני או לא גם לנו יש הכנות לחג ,גם נקיונות ,קניות וגם הילדה בבית.ויש גם רגעים לפורום.פשוט מספיקה הכל .והיום גם עבדתי בגינה.

עלמה 3

New member
ערב ערב רולן,../images/Emo24.gif

אני מגיבה בשמי, אני מאד עסוקה- בבוקר עובדת, אחה"צ עובדת, בערב עובדת, ולפעמים גם בלילה עובדת וגם מטפלת בילדיי, ולכבוד פסח אני בשלביי סיום, היום אני והמורכב סיימנו את הקניות והמתנות לכולם....... נשאר בגדים חגיגיים , להתחדשות.... וההכנות והניקיונות בשלבי סיום גם הם, נשאר דברים קלילים, גיהוץ, עימלון מפות.... והיום כל המשפחה בילתה במספרה. שנהיה יפים לליל הסדל
ובתוך כל זה אני תמיד מוצאת את זמן ההצצה בפורום, חשוב לראות מה קורה מה נשמע, מה נהיה, ואולי מישהו צריך עזרה....... זהו בסך הכל בסדלללללללללללללללללללללללללללללללללללל ביי עלמה

עלמה 3

New member
אז אתן באות לקפה......... עלי..

יש לי לחסל מלאי עוגות ועוגיות........ הינכן מוזמנות......

עלמה 3

New member
יערית +

השמיעה קול. כל הכבוד שהגבת ע"פ בלגן פסח. בסך הכל בדיקת עירנות......... ליל מנוחה

rolan

New member
לכל דבר יש סוף

וגם ליום הזה ולכוחותי הרוסה מחוסלת רצה למקלחת ולאוהי שתיכף נרדם לי...
איך אסגור את היום בלעדיו....
לילה טוב יקירי ויקירותי

blonda3

New member
אני פה-אז לבוא לקפה עכשיו? אוו.....

ולמה נדמה לי כשאני קוראת אותך עלמתי היקרה, שאני קוראת על איזו פיה מארץ האגדות??? מגהצת...מעמלנת....ומה עוד???? תסלחו לי כן???? אין לי גבר בית. אני לא מגהצת. הפסקתי לקנות בגדים שדורשים גיהוץ. אם יהיה לי גבר בבית אי פעם-מה שלא נראה כרגע באופק בכלל אז הוא לדעתי יגהץ בעצמו את בגדיו.... למרות שאני בהחלט יודעת לגהץ.... וואוו. את פשוט אשה מושלמת

בלונדה קפץ לי קפיץ

עלמתנו היא באמת מושלמת אבל לא בגלל הגיהות או העמלון ....כי היא חכמה טובה ,נחמדה ,רגישה,ועוד ועוד ועוד.הגהוץ והעמלון זה סתם חלק קטן שהיא מצפרת את עצמה כשהיא מכייפת....... ואת יקירה,גבר בבית או אין גבר בבית ....אישה לא נמדדת בכמות הגהוץ או העמלון.....בבקשה
אני בטוחה שאת מושלמת לא פחות ,הרימי ראש בבקשה וצאי מהסטיגמות

עלמה 3

New member
בלונדה.....

ראשית אני מציגה את עצמי כ- פייה טובה - "קלימבה" ו- סתם.......
, נראה לך שאני מעמלנת....... לפעמים אם נוחתת רוח טובה אני מגהצת, בדר"כ יש מכבסה שמגהצת.... אבל אין קשר - אני אשה מושלמת..... אפילו המורכב שלי אומר... את מוזמנת לקפה בכל עת..... ביי מתוקה... עלמה

blonda3

New member
ידעתי, יונה ועלמה../images/Emo6.gif

ידעתי שתסכימו איתי בקשר למושלמות הזאת...... ויונתי-סתם צחקתי בקשר לגיהוץץץ בטח שלא בזכות זה.... ולא לפתוח יותר מדי פה ל... ועלמה-הקפה כבר מזמן התקרר אבל איפה את בכלל גרה? צפון, דרום, מרכז??? רחוק?קרוב? במסר...

עלמה 3

New member
הלו בלונדינית,

מה קורה????????. אני יחמם את הקפה במיקרו........... כי הכל כשר לפסח.... אז כולם בצום עד שירך טקס - שריפת החמץ........
- כל המחייכים בשבילך!!!! יאללה בואי לקפה, הוא במיקרו.. עלמה

maof

New member
עלמה../images/Emo123.gif

קפה במיקרו??????????? למה?????????למה??????? למה לעשות מעשה כזה
מעוף-המום נישאר בלי מילים

עלמה 3

New member
מעוף, זה לבלונדה

היא זורקת עצם, וחוזרת אחרי שעה......... ביקשה קפה ונעלמה , מה אני אמורה להכין לה חדש?

שוב אני מקנאה

באלה שיש להם הספקים. אני מסתובבת סביבי ומספיקה מעט. עוד כל הנקיונות לפני, הבישולים (לא הרבה- כל המוזמנים משתתפים, כך שלי נשאר רק לחלק הוראות). אהובי ובכורי נסעו לפולין ואני עסוקה קצת במיגרנה שלי, קצת בגעגועים ושבועות שיותר הוא לא זז ממני יותר מ5 ס"מ והיתר סתם לשרוד עם הנותרים. וואלה מתאים לי לברח אליכן לקפה ולקשקש. בשעות כאלה - בכלל לא בא לי להיות פרודוקטיבית.

עלמה 3

New member
יאללה בואי , גם לי לא בא......

יונתי מה איתך............. סיימת לשתות את התה......... שתור מזג לך... עלמה

סול11

New member
|../images/Emo157.gif מה עשה לכולם

הגחתי לרגע בתום יום מיגע ומה אני רואה השלכותיו של
עדיין לא חלפו כולם עייפים כולם יגעים כולם ב
אשתה קפה לבד ולילה טוב לכולם ושנקום לבוקר ויום נפלאים ילהבי

סולו יקר../images/Emo39.gif

אתה מציץ כל כך מאוחר ,בזמן הזה אני אוספת כוחות ליום חדש...... אני בטוחה שהיה כיף לשתות איתך קפה ולקשקש קצת ולא לתת לך להנות מהקפה לבד אבל אין התאמת שעות בנינו ...
יום נפלא גם לך

למעלה