ערב צח ערב זך

סול11

New member
המציץ../images/Emo13.gif

יונתי. מה לעשות והשעות לא מצטלבות עיסוקי מעברים משנים זמנים כשיש חברים וגם געגועים חוטפים כל דקה על מחשבים זרים ולכן מאחרים לאחר מעבר אחזור לשפיות נקי מאילוצים וזמן איכות לחברים ערב טוב לך ולשאר הרבה
וגם
אולי אצליח להציץ בערב בשעת הקפה

סול11

New member
לא../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

אנא יונתי אל תתעלפי חזרתי שוב לזמן קצוב ובערב נעים לא מתעלפים כשענין בחיים אנחנו ערים נגמרו הקניות וגם נקיונות ונותר לנו רק להנות החג למה נועד לפגוש נשמות שאלנו קרובות ואיתם להנות להחליף חוויות להעביר מסרים וסתם להרפות מחיים של שיגרות מקווה שתהני מזה הקפה חג שמח ופורח לך ולכל הקרוב ל
קבלי את החג עם המון
וזר ענק של
המון
ו
לך לקרובים וכמובן לכל החברים

סולו וכולם בואו ל-../images/Emo96.gif

אל תברח שמחה לקבל ממך סולו ברכות לחג שב רגע וספר איך עוברים הימים המטורפים? היכן אתה חוגג את הסדר? וכמובן עם מי?

סול11

New member
לא אברח ואספר

יונתי נכון ימים ימים מטורפים מלאי סיפוק צביעה סיוד ונקיון לילות בדידות ללא רעייתי בגלל ריחוק בין הדירות בשתי ערים שונות על כל זאת נתגבר בערב חג המאחד וממלא את החסר את ערב החג נבלב בבית כה מלא בבית אחותי היקרה עם רעה והילדים וכמובן רעייתי ובנה ילדי השלושה ונכדיי גם הם שלוש הווה אומר הנפשות בזה מנין שלושה עשר בסך הכל וכל דיכפין יבוא ויטול חג שמח לכולם הנפשות

סולו יקר../images/Emo161.gif

צר לי שאתה בימים מטורפים בבדידות בגלל מרחק נתון בינך לבין רעייתך יחד עם זאת אני מעריצה את האופטמיות שלך והיכולת תמיד למצוא את החיובי והטוב. מדמיינת אותך בערב חג יושב עם אהוביך ילדיך נכדיך ורעייתך. מי יתן ותדע ימים רבים של אושר ושמחה עטוף בחום אוהביך. חג שמח ומאושר גם לך סולו איש יקר

סביבונת יקרה../images/Emo24.gif

רק עכשיו אני קוראת שאת בודדית
וגם מגרנה .....צר לי שאני רחוקה אולי הייתי יכולה לעזור מעט....קצת לחיצות את יודעת
בכל מקרה נוזלים יכולים מאד לעזור(הרחבת כלי דם) ואגב אני אוהבת מאד לחלק הוראות אז אולי את זקוקה לעזרה? נשיקות והרבה בריאות

maof

New member
לצערי........../images/Emo7.gif

אחרי כל השיפשופים..........של החלונות אני עסוק בללקק את הציפורנים
ואחרי כמויות האוכל שהרמתי הביתה אני מיתפנק על המסאג' השרירים כואבים מי שהיא חושבת שאנחנו מארחים גדוד של גולני
בלונדה אל יפלו פניך
אחד מהכישורים שלי זה גיהוץ כל בעיה שיש לך עבור תשלום סמלי..... אני כאן......
מעוף

blonda3

New member
מעופי נזכרתי../images/Emo6.gif

יש לי שמלה אחת קטנה לגהץ. שמלה שקיבלתי מתנה... בטח לא אני קניתי. להזכירך-אני קונה רק בגדים שלא צריכים גיהוץ. לשלוח לך בדואר ותחזיר לי מגוהצת?

maof

New member
חופשי בלונדה.......תישלחי.........

גם החשבון יגיע בדואר חוזר
מעוף

למעלה