ערב שירי לוחמים - ראשל"צ

korennet

New member
ערב שירי לוחמים - ראשל"צ

אתמול, לשמחתי, גיליתי כי סיסקה מופיעה בערב שירי לוחמים בראשל"צ(ולדאבוני ולו מהסיבה שמדובר ביום הזיכרון לחללי צה"ל). סי - את נראת פצצה, שרה נהדר ונוגעת (כתמיד) עמוק בפנים. (וגם תיראי טוב בערב זה כי אני אחת מאלה שהקימו את התאורה בהיכל) כה לחי חזקי ואמצי אוהבת אותך אינסופ מונים נטע

skito

New member
היי ../images/Emo104.gif

היי נטע בכל מקרה את כבר רואה את סיסקה באור הנכון ודרך אגב זה כבר מופיע בלוח האירועים ברוכה הבאה\נמצאת ספרי, ספרי, איך זה להקים תאורה? נדמה לי שאין הרבה או בכלל בנות בתחום התאורה ספרי קצת על העיסוק, את מרכיבה מנחה? זה לא קשה?

korennet

New member
היי סקיטו

בוא נצא מנק' ראות ראשונית - תמיד ראיתי את סיסקה באור הנכון... ולעניינו, אני בתחום הזה קרוב ל-15 שנה. זהו תחום מדהים, מעניין, יצירתי וקשה. אני מתכננת, מעצבת, מקימה ומתפעלת תאורה (ומתעסקת גם קצת בהגברה). אז כמובן שיש עבודות מעפנות ומשעממות אבל תמיד ישנן עבודות שמצריכות הרבה הרבה יצירתיות ושכלתנות ואת אלו אני אוהבת ואלו שגורמות לי להשאר בתחום. יש מס' בנות (שאפשר לספור על יד אחת) בארץ שעוסקות בתחום התאורה/הגברה ולכבוד הוא לי להיות אחת מבין הבודדות הללו. מכיוון שזהו תחום שמצריך תכונות פיזיות גבוהות (שהרי כל הציוד כבד לאללה), מאוד מאוד קשה להתקדם לחברות השולטות בארץ ועל-כן אני נמצאת בחברה בינונית כל השנים הללו ומשאירה את התחום כתחביב בלבד. במקביל, אני עובדת וחיה חיים נורמליים למדיי, ועובדת כתאורנית תקופות מסויימות במהלך השנה (יום עצמאות, שואה, זיכרון, חגים, פסטיבלים ושות'...).

actress

New member
נשמע כמו אחלה ג`וב

גם אני מתעניינת בתחום הזה המון זמן בתור בקליינרית ולאו דווקא שרק הגברים יכולים אלא גם אנשים תמיד הכרתי והייתי מהצד של הבמה זה שהופיע וכעת אני רוצה לראות את הצד שמאחורי כמו מלבישה, תפאורה, וכו...

korennet

New member
נו ו.....

מה את עושה בשביל זה? אין שום בעיה להצמד למישהו שעוסק בזה ומוכן לקבל סטז'רית ויאאלה - לעבודה...

actress

New member
תאמת אני בודקת

אבל כולם מחפשים רק גברים כי אומרים שנשים לא יכולות לסחוב וכו... בקיצור התירוצים הקבועים.

actress

New member
דרך אגב עכשיו תוכלי לראות אותה באור

באור אחר (סמיילי קריצת עין)

korennet

New member
מיכל

אני לא סגורה על כך שאהיה בהיכל הספורט בטקס כי אני עובדת בטקס אחר. כמו-כן, אם אהיה שם, אני בספק אם אוכל להפגש איתך אחרי-כן בגלל שיש לי הרבה עבודה וישנן עוד במות וטקסים לטפל בהם אבל תשלחי לי את הטלפון שלך למייל שלי - ואם אהיה שם - נעשה הכרות קצרה, בכיף! [email protected]

actress

New member
שמוליק מגיע איתי אז נוכל

להפגש איתך לפני או אחרי מה שבא לך.

korennet

New member
תסלחי לי אבל

מי זה שמוליק? ואני מתנצלת מאוד מאוד כי לפי השאלה שלך אני אמורה לדעת מי זה.... SORRY SORRY SORRY SORRY

הי קורנת

אני מקווה שעכשיו את כבר יודעת מי אני, פגשתי אותך אחרי המופע בראשון, לא היית כל כך קורנת, נראה לי שהיית מאוד עייפה. בתמונה שהעלת כאן את נראית מצויין, אולי נראה גם אותך ביום שישי

actress

New member
אם היא תבוא יום ו' אז תהיה ראשלצית

ואתה יודע מה זה אומר ...... אבל זה רק אם היא תבוא

korennet

New member
היי שמוליק

באמת לא הייתי קורנת.... הייתי אחרי 4 ימים של עבודה קשה והיו לפני עוד יומיים ארוכים ועמוסים לעייפה... אבל הם עברו ונגמרו וצברתי כוחות וכעת אני שוב קורנת :))))) נעים היה לי להכיר אתכם, מיכל ושמוליק

korennet

New member
דרך אגב

את מגיעה היום או מחר?? היום אולי אהיה שם ונפגש, יש יותר סיכוי.

actress

New member
אני מגיעה היום עם...

שמוליק דואק מהפורום, הוא כותב כאן ולגבי מחר אז אותו דבר אני בציפיה לקבל 3 כרטיסים לעוד חברי הפורום מי שירצה להגיע כמובן. ואני שלחתי לך מייל מהפלא כי אין לי נט כרגע.

actress

New member
קיבלתי 2 כרטיסים מי רוצה לבוא איתי?

יש לי 2 ככה שאם מישהו/י רוצה לבוא אז בכיף.

actress

New member
כל הקודם זוכה והנה מצאתי

החלטתי לקחת את שמוליק אחרי מה שהוא עבר שלחתי לחלק אס אמ אס ואם יהיו פה כאלה שירצו לבוא מחר תודיעו לי ...

למעלה