ערב שירי לוחמים - ראשל"צ

טינה2

New member
נטע נגעת לליבי

ותודה על הפירגון איזה כיף לראות אותך מפעם לפעם אני מבטיחה לך שבקרוב יהיו עוד הרבה מופעים מהסוג החזק עם להקה כמו בערב הזה זה כל כך חשוב ומכובד היה לי כבוד גדול ועצום כמו כן מחב עולה המסך ונהיה שם עם אותו ערב התאורה שהקמת יפיפה והיה נפלא תודה לא ידעתי בי אישה יפה שלך סי

טינה2

New member
לגבי חברת ההגברה והתאורה בה את עובד

הי נטע היתה תאורה נפלאה וסאונד מדהים אשמח לקבל פרטים ולשבץ אותך איתנו במופעינו הרבים היה נפלא הערב

korennet

New member
זה לא חוכמה.....

לפרגן לך.... זה קל מדיי כי את מלאך שאלוהים הוריד לארץ על מנת שיפזר חום ואהבה על-פני האנושות. ואני אומרת את זה על בסיס האנרגיות שיוצאות ממך - פשוט מדהים. אם היו עוד אנשים כמוך בעולם - היה שלום בעולם...!!! שנית, לא משנה כמה סאונד ותאורה ישימו לבן-אדם, אם הוא טוב - הכל ביחד יתחבר להרמוניה מופלאה, כמו איתך. נשמעת סופ הדרך וניראת עוד יותר רחוק. שלישית, טיפ לחיים - לא לשכוח לשבח גם את התאורנים..!!! בד"כ האמן רצ לשבח ולהלל את הסאונדמן ואנחנו, התאורנים, כבר התרגלנו לכך ששוכחים מקיומנו ועבודתינו..... לא פייר!!! בשם התאורנים - אני מוחה שיהיה לך המשך יום טוב וכנראה אהיה הערב בהיכל ושוב אראה אותך... לגבי פרטים ועבודה, נדבר ביתר פרטנות בהמשך

korennet

New member
אהבה/נטע קורן

כשראיתי אותך שוב, הזכרת לי שיר שכתבתי לפני מס' שנים ואני מרשה לעצמי להעלותו כאן ולהקדיש אותו לך.... סי היקרה.. "אני רצה לי ברחובות לא מוכרים עירומה כביום היוולדי, טהורה כביום היווצרותי, ללא כל דאגות בראשי מלאת אהבה תמימה הזורמת בעורקיי. מסתובבת במעגלים אינסופיים ללא התחלה, אמצע וסוף ונפשי מתרוממת מעלה בשלמות מופלאה ובמרכז מה שנקרא "שמים" נעצרת, שולחת קרניים מלטפות לכל כיווני הרוחות הנפרשות עם הרוח האדירה לכל פינה שכיחה וחשוכה ומצבעת אותה בצבעים שלי, בצבעי האהבה: בכתום וצהוב וכחול של ים. בסגול וחום ואדום של פרחים. בלבן וטורקיז וירוק של מרחבים. והאנשים סביבי מתחילים לחוג במעגלים שלי בשכרון חושים ולהיצבע בצבעים שלי ולשיר במילים שלי ולאהוב, באהבה שלי." (ולדעתי - סי, זה בדיוק מה שאת עושה פה....)

skito

New member
../images/Emo91.gif שיר מדהים!../images/Emo104.gif

הוקסמתי בשירך "האהבה" ולדעתי שיר שראוי להלחנה. היום הוא גם ערב יום הזכרון
הצבעים שבשיר הזכירו לי שיר שכתבתי לזכר חבר שנפל וכך כתבתי תוך כדי קבורתו: "אין עוד צבעים בשמיים" "כחול ירוק אדמה אדם בתוכה נדם גיבור שלא נרדם צבעי עולם ושמים עצמות בכיסוי של חול שחור לבן וזית אדום כדם וכלנית בודדה על קבר שיש כחול על ירוק סביב גשם שמש קשת שמיים עצב בכי ודמעות זרימה של מים יונה לבנה לא צבועה עם עלה של זית מחפשת בית לשלום" סקיטו 24.10.2002

korennet

New member
אתה נוגע בי, סקיטו

תודה על הפרגון שלך, מאוד חשוב לי.. בנוגע לשיר שלך - הוא פורט על איזה מיתר חבוי שאנו, הישראלים, העמקנו עם השנים. סחתיין עליך.! חזק ואמץ, אח שלי

actress

New member
אני מעלה 2 תמונות מתוך מסך הברקו

ועד כמה שאפשר לראות זה צולם מהפלא' במרחק מה מהבמה ככה שתסלחו לי אבל עדיין אפשר לראות משהו...

actress

New member
וכמובן שיש לי 2 הסרטות של שירים עד

כאן שיצא באיכות טובה מבחינת שמיעה וכן "רותי" + תמונה.

korennet

New member
אבל מיכל,

ישבת קרוב - למה לא צילמת את C ישירות? איזה מקסימה הייתה שם C, פשוט נוגעת חזק.... כמה אנשים שבאו לערב הזה אמרו ש C הוסיפה המון לערב ולכן היה טוב יותר משנים קודמות...

actress

New member
סי הוסיפה כי היא תמיד מוסיפה ויש לי

גם ביקורת על הערב כי אני יודעת איך ראשלצים מביימים ביחוד במאי כמו חיים ואני לא באה בטענות פשוט סי עשתה להם ביה"ס וסה"כ היא היתה מאוד מרגשת נתנה את החום לקהל כמו שרק היא יודעת לתת

למעלה