על "שיר של אחרי מלחמה"? שיר ענק ומאד מרגש. אני בהחלט אוהב אותו מאדfeldman89;
מה דעתך על השיר או לא מאוהבים שלו?
גם לי. מה שהבנתי זה שהיא הקליטה לאחרונה עם להקה צבאית את "לא נעצור"בא לי משהו חדש מירדנה
שיר מעולה מאד, לא אגיד הכי יפה שלו אבל בהחלט שומר על רמה גבוהה! מאותו אלבום אני אוהב את כל השירים עם דגש על "שטח הפקר", טוב שבאת, עד הבוקר, כלים שלובים, זה תלוי רק בנו.שיר מטורף בעיני
מה בכוונתך לא מהיציבים? יש בזה משהו אבל לדעתי הוא הצליח הרבה יותר מאלון אולארצ'יק ודני סנדרסון ויצחק קלפטר- חבריו לכוורת.חבל שגידי לא מהיציבים יכל יותר להצליח.
אני די נוטה להסכים שהמיעוט אלבומים שלו וההפסקות בין אלבום לאלבום הן פוגמות בו ושהקול שלו לא תמיד מדהים. אבל בתחושה שלי הוא זמר שקיבל הכי הרבה אהבה ושירים שלו חדשים מושמעים בתדירות גבוהה יותר מזמרים שהצליחו במצעדים בזמנו(אבי טולדנו, יגאל בשן). חוץ משלמה ארצי, אריק איינשטיין ואייל גולן הוא מבל כמות גדולה של השמעות.ולדעתך
יכול להיות, מה שכן יש לו שירים שהושמעו יפה גם מהשירים החדשים יותר(מי תרצי, אם היינו, הריקוד המוזר של הלב, אוהב אותך חזק, גיבורה עם אלישע בנאי)כי אולי יש לו הרבה שירי זיכרון
כדומאת יורם ופרח אולי יש קשר?
זה גם לדעתי כי הוא מופיע הרבה בפרסומות, משדר המון תוכיות הן ברדיו, הן בתוכניות טלביזיה ששידר לאורך השנים, מופיע ומקליט.כי אולי יש לו הרבה שירי זיכרון
כדומאת יורם ופרח אולי יש קשר?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.