ערד-מצדה היה

Nadav Fix

New member
ערד-מצדה היה ../images/Emo59.gif

במזג אויר מעולה רכבנו חמישה. שי, אמיר, חיים, עופר ואני. רכיבה מתונה ומהנה בחברה טובה. תודה לכולם,

פשששש, תמונה מדהימה- שים אותה

בפורום אומנות הצילום... בדיוק היום בבוקר קמתי וראיתי את העננים מוארים בכתום בזריחה ושאלתי את עצמי אם יש מישהו שהנציח את זה במצלמתו. ולגבי "הגמל האדום", אני מתחיל לקבל את הרושם שנהיה שם צפוף ברוכבים כמעט כמו מרכז מירב בשבת בבוקר...

aFish

New member
בשעה זאת היינו במסמיה בדרכנו

לערד...אכן זריחה יוצאת דופן שמאפינת יותר שקיעות. בקרוב התמונות...

Nadav Fix

New member
זאת שקיעה!!! אני צילמתי

ואתה בתור ירושלמי סובל מקור של 10 מעלות??? וחוץ מזה אם קוראים טוב את הוראות הניווט לא צריך GPS . בפעם הבאה אני מזמין אותך לרכב איתנו

timon1

New member
חכה שתראה את הזריחה של אתמול

הגעתי הביתה ב22:10 אז לא הורדתי את התמונות אבל צילמתי איזה 60+ ככה שכנראה אצטרך לפתוח "ניק" חדש בWEBSHOTS... אנחנו רכבנו אתמול את "ערד-ערד-מצדה" [פרטים בהמשך] והיה חבל"ז, היינו 10 רוכבים ולא את כל השמות אני זוכר אבל אני די משוכנע שהיה שם איזה
התמונות יגיעו כנראה מחר כי היום אני נוסע אבל יהיה שווה לחכות, מבטיח.

הבנתי שזו שקיעה... אבל הזריחה נראתה

אותו הדבר במשך כ- 1 שלמה... זאת אומרת, עד שחזרתי מהאוטו לבית להביא את המצלמה, זה כבר לא היה זה...

aFish

New member
אחי!!!!!! אתה ../images/Emo47.gif

מ-ד-ה-י-ם נראה לי יותר מוצלח מהמציאות!!!!!!

יש תחרות צילומים בפורום מזג אויר

שווה לשלוח ואני ממליץ לך לשלוח למרות שאתה מתחרה בי עם תמונות שקיעה דומות

מאדמאן

New member
תמונה שווה זהב

איזו מצלמה זו ? - שמתי את התמונה כתמונת רקע אצלי במחשב.. אם אתה לא מתנגד. (זכויות יוצרים וכאלה..). שלחתי לך מסר..

aFish

New member
שקיעה מופלאה....

שליוותה אותנו בקור מקפיא בירידה של חמשת הק"מ האחרונים לכיוון מצדה במהירות 63ק"מ - 69ק"מ. מדי פעם לא יכולתי להתאפק ולהגניב מבטים אחורה אל העננים הכתומים האלו. וואו
ביום קסום לרכיבה על הקצה...להגיע לסיום עם קרנים אחרונות של שמש במדבר יהודה זה לא הדבר הכי מומלץ אם כי בכורח הנסיבות הצלחנו לסיים בבטחה. יום מופלא.

למעלה