ערד-מצדה היה

ערד מצדה היה מדהים

תודה רבה נדב על התמונות המדהימות תודה רבה לעופר על הניווט המוצלח היהגדול נתראה בהמשך

aFish

New member
מזג אויר מעולה....../images/Emo12.gif ../images/Emo35.gif

כנראה היינו במצדה אחרת היום כי טמפרטורה של 10 מעלות ומטה אינה נחשבת אצלי מזג אויר מעולה, שלא לדבר על הרוחות המקפיאות. ללא ספק לא השבית את השימחה
תודה ליורם חן על המסלול היפה והטיפים שהיו ההשראה שלנו....היו גם לא מעט אילתורים.

aFish

New member
ניווטנו עם הרבה הסתמכות על GPS

בלי זה היה מאד קשה...."הציל" אותנו פעמיים משתי סטיות לא עניניות. מה שהצחיק אותי זה איך מחברים קבוצה של רוכבים (ישראלים) וכמעט לכולם יש הארות והערות על הניווט כשמהתחלה הוחלט שהGPS מוביל
מהיום אני משנה את שמו של טימון ל"טימון - לא מוביל לשומקום" על סמך יכולתו המופלאה להצביע על שבילים שאנו רוכבים עליהם כלא מובילים לשומקום. הגמלים, למרות הכל, לא עוברים כנראה בשבילים כאלו, שלא מובילים לשומקום, אז בד"כ אחרי איזה אוכף השביל המשיך גם המשיך....ואנחנו איתו.

רוזוב

New member
אפשר לקבל פרטים על המסלול?

נקודת התחלה/סיום קובץ טורבו אורך קושי עליות/ירידות וכל מה שעוד עולה בראש ..... תודה.

aFish

New member
קבל...

מפאת קוצר הזמן...קישורים בלבד.
החבר'ה פה למעלה עשו (כנראה) "חתרורים" לפי אלי סט.
אנחנו עשינו את "גמלונים" עפ"י יורם חן. שבילי גמלים פה ושם במדבר יהודה.

timon1

New member
אני מוחה בתוקף../images/Emo46.gif

מעל 90% מהשבילים שציינתי ככאלה אכן הובילו לשום מקום!!! ככה זה שיש לך שנים של ראיית שטח

aFish

New member
צודק ../images/Emo45.gif

ובגלל זה כל השבילים האלו, שרכבנו עליהם כל הזמן הובילו אותנו ב-ד-י-ו-ק למקומות הנכונים. ככה זה כשיש לך שנים של ראיית שטח, אבל ראיית השבילים לא מפותחת באותה מידה
בכל מקרה היה טוב...
לא

aFish

New member
אתה לא ממש רוצה להתברבר בעקבותינו

סמן לך מסלול עפ"י התיאור שמופיע כאן בקישור (המסלול של יורם) וטען לGPS. יכול לספק לך קובץ מסומן בפורמט של OziExplorer

Nirrm70

New member
OziExplorer יהיה מצוין

אנחנו מתכננים לרדת לשם השבוע ואני אשמח לקחת גיבוי למסלול בנוסף למפה תודה

Nadav Fix

New member
הקישור לאלבום ../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

צריך להכניס סיסמא:1234 וגם קוד אלבום:72o93377 צפיה מהנה

gottfried

New member
תודה נדב!!!

נדב, תודה על התמונות ועל טיול נהדר, למרות כל הצרות... וטוב שעשיתי אימון גם לפלג הגוף העליון בקטע האחרון... נתראה בשבילים!!! חיים

למעלה