ערד מצדה מעלה יאיר ים המלח-מי יודע?

yuv R

New member
איזו הזדמנות להעלות נשכחות ../images/Emo6.gif

אתה מוזמן לקרוא את סיפור הטיול שכתבתי בעקבות הטיול הנ"ל - ערד-מצדה דרך חתרורים. יופי של טיול, יופי של עונה תהנו

יורם חן

New member
הינה קישור ועוד אפשרויות../images/Emo26.gif

הינה
קישור לאחת האפשרויות שהעלה נועם. בנוסף על מה שנועם הציע הייתי אומר שאם הלכתם על האופציה של הציר הדרומי (דרך הר יהל וכיפון) כדאי לחתוך מזרחה לנחל להבה, אחלה סינגלים בשבילי גמלים עד למעבר מתחת לגשר לנחל חימר- ציר מקסים, בהתחלה בתוך הערוץ (כחול) ואח"כ יש מפלים אז עוברים צפונה לשביל אדום (לא מופיע במפה) עד לכביש ערד-סדום ומשם למעלה זרון (טכני חובה!). אם הלכתם על הגמל האדום ובראש שלכם מעלה יאיר בהמשך, הייתי ממשיך בערוץ נחל יעלים גם לאחר שהאדום עוזב צפונה, סינגלים מהירים עד לירוק.

kaitz

New member
תודה-בשביל זה יש פורום

קבלתי המון מידע ואני מבטיח להשתמש ברובו ולספר חויות שוב תודה לכל העונים שלמה אורבך

shaibahir

New member
הי שלמה, יש מצב להצטרף? האם הטיול

בכלל מתקיים ואם אין חשש לשטפונות? שלח תגובה אם רלוונטי, או בתיבת המסרים. תודה, שי בהיר.

kaitz

New member
מתקיים

אלא אם ימשיכו הגשמים והשטפונות גם מחר אם אתה נייד ויודע לקראת מה אתה נוסע דבר אתי 055728777 שלמה האם אנחנו מכירים?

viczan1

New member
../images/Emo183.gifשלמה,שכח מהטיול מערד

ש--י---ט---פ----ו----נ-----ו-----ת ע------ז------י-------ם באיזור ערד ז-ה-י-ר-ו-ת

kaitz

New member
מידיעה מהשטח??????

או בגלל השטפונות שהיו היום יש לך נסיון ברכיבה יום למחרת שטפונות באיזור הספציפי? תודה שלמה

מנסיון אישי בנגב .

לא כדאי להתקרב לאיזור שעבר בו שיטפון לפני שעוברים יומיים של שמש לפחות. בוץ בוץ נדבק ולא מרפה

למעלה