ערה? שאלה לבנות הפורום.

mad alot

New member
ערה? שאלה לבנות הפורום.

נגיד וידיד/מכר שולח לכן הודעה "ערה?" ,"הרה?" "קומי", "אני ער!"
וכיוצא בזה, אבל ברור לכן שזה ברוח שטות והבחור לא באמת חותר למגע, אלא סתם יוזם שיחה קלה.
זה היה מרגיז אתכן? יש משהו מעצבן באמירה הזו?

EdisonGirl

New member
עוד לפני שקראתי את תוכן ההודעה, ה"ערה?" הזה

בתחילת ההודעה שלך עיצבן אותי. אם אתה לא חבר שלי או אחותי, זה לא מקובל עליי בכלל שתשלח לי את זה. פעם איזה עו"ד שהשאיל לי מנפח צמיגים יום אחד כשהיה לי פנצ'ר, והתלהב מהרכב ואמר שישמח לעזור לי עם חלקים אם אצטרך (יש לי רכב ישן- וולוו משנת 84', סקסי בטירוף
), שלח לי הודעה כזו לילה אחד. הייתי צריכה למצמץ כמה פעמים כדי להאמין (לא היה בסביבה אף אחד שיצבוט אותי). מחקתי את ההודעה הזו ומובן שגם לא הגבתי לה. באיזו זכות אדם שפגשתי פעם אחת בחיים שלי מטריד אותי בלילה? וגם אם כן, כתוב מה אתה צריך! מה פשר השאלה "ערה?". זו חציית גבולות הפרטיות, שמותרת רק לאדם קרוב אליי.

אז לשאלתך, ממש לא משנה אם זה ברוח שטות או לא, אלא אם ברור לי שהבנאדם צוחק על עצם השאלה הזו, וזו מן סוג של סאטירה על השאלה עצמה..

mad alot

New member
לא אמרתי שום דבר על אמצע הלילה

גם אם היו מעירים אותי בהודעה מאוד סימפטית באמצע הלילה הייתי מתעצבן.
אני שואל כי ידידה נורא התעצבנה עלי ששלחתי לה "ערה" באחר הצהריים אחד.

חשבתי אולי כמו שאצלי זה מצחיק מרוב שזה מפגר, אולי אצל בנות זה בדיוק האפקט ההפוך.
אז אני מברר :)

EdisonGirl

New member
אם כותבים את זה בצחוק, זה בסדר, כמו שאמרתי

וסתם כתבתי "אמצע הלילה". זה תופס לכל שעה במהלך היום, פשוט סביר יותר שהודעה כזו תישלח בלילה, לא?

וואו, אני הייתי מתעצבנת.

אותי ממש יכולים להרגיז הדברים האלה, ויש כאן חציית גבול כלשהי אם זה סתם ידיד או מכר, כי אף ידיד שלי לא שולח לי כאלו הודעות באמצע הלילה וגם כי אני לא סובלת שמפריעים לי לישון בגלל שטויות. (והשבוע מספיק הפריעו לי)
חוץ מזה שמעניין מי העילג ששולח "הרה?".

feralcat

New member
תגיד לי

נגיד וידידה/מכרה שולח לך הודעה "ער?" "קום", "אני ערה!"
וכיוצא בזה, אבל ברור לך שזה ברוח שטות והבחורה לא באמת חותרת למגע, אלא סתם יוזמת שיחה קלה.
זה היה מרגיז אתך? יש משהו מעצבן באמירה הזו?

גילושיט

New member
אויש איזה כבדים אתם

קורה לי כל הזמן, כל עוד זה בגבולות ההומור זה בסדר גמור מבחינתי

raptor89

New member

זה אפילו נמצא בהודעות הקבועות שלי, כדי שאני לא אצטרך להקליד כל פעם מחדש

(תופס אצלי גם ל”ער?”, לאו דווקא ”ערה?”)

EdisonGirl

New member
אבל למה לכתוב "ערה?" במקום

לכתוב ישירות ולעניין מה שיש לך להגיד?

W a b b i t

New member
ליזום שיחה זה לומר משהו

זה כמו אנשים שרוצים לדבר איתך אז צועקים לך את השם שלך...
תגידו מה אתם רוצים החיים קצרים מכדי לבזבז סמס או קלוריות..

l coyote l

New member
הרבה אנרגיות בשרשור מתועלות ל... לאן?

לעתים השאלה הזו -בעיקר כשבאה מידידים/ות, ולא מזרים שפגשנו לרגע - המשמעות שלה היא אכן זו: לשאול אם אתם ערים.
כדי שיהיה אפשר להעזר בכם/לשוחח/להפגש, ולא בשעה שאפשר פשוט להרים טלפון. לאו דווקא למטרת הבדיחה שבשאלה הסמסית הזו.

EdisonGirl

New member
יש דברים שאני ערה בשבילם, ויש דברים שלא

כמו שאני לא אוהבת שיחות נכנסות (ובכלל, אבל זה לא קשור לעניין כרגע), כי הן מחייבות אותי להתמודד עם סיטואציה בזמן אמת, לא תמיד בזמן שנוח לי, כך אני לא אוהבת את השאלה המחייבת הזו.
הרי אם אני ישנה - אני לא אענה גם להודעה עם תוכן אמיתי.

l coyote l

New member
כנ"ל, אבל אם אינך רוצה לעזור בשעה שלא נוחה לך

(ביום או בלילה), אז הרי ממילא לא תעני. לא?
אין שומדבר מחייב בהודעה או בשיחה נכנסת.
מי בכלל יֵדע מה עשית ברגע נתון שלא "יכולת" לענות.

EdisonGirl

New member
ברור ברור

אבל אנחנו דיברנו על השאלה כפשוטה, והשאלה הזו היא בהחלט שאלה שמחייבת תשובה, אלא אם אתה ישן

למעלה