"ערוץ הילדים" בערוץ הילדים

פרקשון

New member
"ערוץ הילדים" בערוץ הילדים

השיר של שייגעצ הושמע שם באיזה קטע שהראו איך שני מנחים בערוץ בעצם הפכו להיות מנחים בערוץ הילדים צריך לחכות איזה דקה שתיים עד שמגיע הקטע (כל הזכויות שמורות לחן מהפורום הרשמי)

yardenbm

New member
חחח

לא משמיעים את החלק שצוחקים על ערוץ הילדים יא מיכאל הזה חמוד

Hezi The One

New member
איפה כל המילים השוות?:(:(:(:(

היה מאוד מצחיק לשמוע את השיר במלואו בערוץ הילדים:$

הם חתכו את "כשהשכל נמצא עמוק בתחתונ

ים"...חחחח לא להעליב את עצמם

Forever NemeSh

New member
האמת...

זה מציק לי קצת.. יש בזה משהו נורא מציק ששיגעצ לא מתבגרים.. הם היו ונשארו לילדים.. אין להם חיבור לאנשים מתבגרים ומבוגרים יותר.. אני, כמעט בשנות ה-20 לחיי, כבר לא מתחברת אליהם.. הם כאילו נתקעו אי שם בערוץ הילדים, בגיל 15.. וזהו..
מאכזב קצת. כי יכל להיות להם המון פוטנציאל כלהקה הרבה יותר עמוקה וטובה מזה.. לדעתי..

גוטשה

New member
קחי לדוגמה..

את בלינק 182 (בלי להעליב פה אף אחד, אם מישהו אוהב). להקה שהחברים בה כבר מעל 30 אם אני לא טועה, והם עדיין שרים על בעיות של חברה בני 16, ולמרות הכל הם מצליחים- משהו.

אני לא חושבת שיש בזה בעיה

כאילו, יש להם מוזיקה טובה, סבבה שישירו מצדי על מצב החסה בשטחים.. העיקר שהמוזיקה טובה וזהו

Forever NemeSh

New member
פה הטעות שלך חמודה.

מוזיקה טובה זה מילים ולחן, לא רק זה או רק זה.. החיבור שלהם יחד יוצר את העומק, ההבנה והאהבה האמיתית למוזיקה.. להתחבר רק לאחד מהם זה לא אותו אפקט כמו להתחבר למילים ולחן כאחד.. בלתי נפרדים אחד לשני.. ואני חושבת שמשפט כמו שאמרת לא מתאים אלא לאנשים שלא מבינים במוזיקה טובה ב
. (ואני מצטערת אם קטלתי או משהו, לא התכוונתי לפגוע פשוט להביע דיעה נחרצת בעניין)

אוקיי בזה את צודקת

כאילו, ברור שאני יעריך ויתחבר (ויאהב) יותר מוזיקה אם המילים שלה לא יהיו טיפשיות .. אבל מצד שני, אני לא-לא ישמע להקה אם יש לה ליריקה טיפשית.

גוטשה

New member
ופה גם הטעות שלך.

יש מוזיקה שלא משלבת בה גם את זה וגם את זה, ועדיין היא מוזיקה מצוינת. לא הכל חייב להיות מושלם.

Forever NemeSh

New member
כל מה שאני אומרת הוא דעתי האישית

לי אישית קשה להתחבר למוזיקה שהליריקס שלה ילדותי וטיפשי.. התבגרתי/הזדקנתי/החכמתי.. קראו לזה איך שבא לכם.. פעם לשמוע שייגעצ היה שגרה מבחינתי.. היום אין יותר מידי שירים שלהם שאני באמת מצליחה לשמוע בלי להשתעמם קצת או להרגיש שעברתי את זה כבר.

Forever NemeSh

New member
לא אמרתי שהם לא טובים..

אמרתי שהם לא מממשים את הפונציאל שלהם. אני חושבת שיש בזה משהו תקוע לשיר את אותם שירים ציניים ורדודים במקצת כ"כ הרבה זמן.

אני לא חושבת

שיש משהו רע בלהישאר ילדים ואםפ זה לא אפשרי אז לפחות להתנהג ככה..הנוער של היום תמיד מנסה להראות שהוא בוגר ומתנהג בצורה בוגרת בזמן שלא שמים לב שהתקופה הכי יפה בחיים מתבזבזת....

Forever NemeSh

New member
וזה קשור ל...../images/Emo35.gif

אני פשוט חושבת שמוזיקה ילדותית כמו של שייגעצ נמאסת בסופו של דבר.. (ויסכימו איתי אחרים בנושא גם) שייגעצ פשוט נתקעו בתקופה של לככב בערוץ הילדים וכאלה.. איפה השאיפה להתקדם קדימה? משהו פה מתפספס לדעתי.. הפוטנציאל שלהם להתקדם למשל...

yardenbm

New member
אני לא מסכימה איתך

לדעתי יש תהליך התבגרות בין ההדיסק הראשון לדיסק השני ובכלל בשייגעצ לדוגמא ההופעות פעם שייגעצ היו "מורדים" היום לדעתי הרבה פחות לא אומרת שהם הפסיקו אבל פחות. חוצמזה שחכי שנשמע את הדיסק החדש אולי תיהיה התפתחות נוספת. גם שלדעתי חוסר הבגרות שלהם קיים כי זה הקהל שהם פונים אליו ובמידה ושייגעצ יחליטו לפנות לקהל אחר תשתנה הליריקה שלהם

../images/Emo121.gif../images/Emo31.gif

לגבי החלק הראשון אני די מסכים איתך.. אבל לגבי הפיסקה השניה-שטויות!! את באמת חושבת שיובל או שיקו יושבים וחושבים לעצמם "טוב עכשיו הקהל יעד שלנו זה כוסיות בנות 11 אז נכתוב שירים מסויימים" ו-"עכשיו השתנה לנו הקהל יעד בו נחשוב עד שירים אחרים!" אם כבר, אז הקהל ישתנה בהתאם לליקרה וללחן..

למעלה