"ערוץ הילדים" בערוץ הילדים

yardenbm

New member
כנראה לא נסחתי נכון

התכוונתי שסוג המוזיקה הזאת פונה לגיל מסויים לא שהם משנים א תזה למעריצים אלה שמעריצים צעירים נמשכים לזה אז הגיוני שאתה כבר מתבגר פחות תמשך לזה

את צודקת,

אני באמת מקווה שבדיסק השלישי הם ילכו על כיוון אחר, בוגר יותר. (למרות שלא נראה לי, אני עדיין מקווה)

Hezi The One

New member
זה לא משנה כמה הם ילכו על "כיוון

בוגר" תמיד יגידו ששייגעצ "להקת נוער"

Hezi The One

New member
מצטער,אבל אני ממש לא מסכים איתך

לשייגעצ יש שירים שבכלל בכלל לא ילדותיים,ואני מצטער תיקחי את ניו יורק רפיח לדוגמא,מה ילדותי בשיר הזה? יובל מרגיש חיים בזבל וכותב על זה,לא ממש ילדותי. שייגעצ תמיד יצרה של של להקה לנוער,ופה הבעיה של הלהקה...כי אם תמיד יסווגו אותה כלהקת נוער הם אף פעם לא יפרצו בעולם המבוגר יותר.

Forever NemeSh

New member
זה לא נכון..

קח את אביב גפן לדוגמא.. בהתחלה עשו ממנו מרדן שפונה רק לבני נוער.. הוא התבגר והיום הוא פונה לקהל הרבה יותר מבוגר גם.. הוא מתפתח הלאה.. בלאקפילד הביא לו עוד קבל מעריצים בוגר ורציני יותר.. שייגעצ היו ונשארו ילדותיים. כן גם שיר כמו ניו יורק רפיח, שהכל מסריח בלה בלה בלה... באיזשהוא שלב זה נמאס, זה ממצה את עצמו וממחזר את עצמו.. להקה שפונה לתכל'ס ילדים קטנים, שהכל מסריח וכאלה.. זה מפסיק לדבר חלחק מהאנשים באיזשהוא שלב.. אין גיוון, ותכל'ס אולי הדיסק השני קצת אחר מהראשון, אבל עדיין יש תחושה של "זו אותה להקה של ילדים שלא התבגרו, שפונים וממשיכים באותה רמה לקהל צעיר של ילדים.." אני אישית כבר לא מתחברת למוזיקה שלהם, כמה שהם מקפיצים וחמודים.. שירים בודדים ביותר שלהם באמת מצליחים להלהיב אותי.

גוטשה

New member
אה...

אביב גפן, ודווקא את צריכה לדעת את זה, עושה מוזיקה כבר הרבה יותר שנים משייגעצ, ותהליך ה"התבגרות" הזה אם אפשר לקרוא לו ככה, לא הגיע אחרי כמה שנים בודדות של עשייה מוזיקלית.

Forever NemeSh

New member
ידוע.. ומוכיח עוד טענה שלי...

אביב גפן השקיע את עצמו במוזיקה מאז שהוא גילה אותה. זה ששייגעצ להקה כבר כמה וכמה שנים טובות, ויש להם מוזיקה כ"כ דלה ולא מגוונת, רק מוכיח את הטענה שלי. התבגרות יכולה לקחת שנה ויכולה לקחת 5.. שייגעצ לא בגישה של רוצים להתבגר ובגלל זה הם נשארים כמו שהם.. בלי לזוז מהמקום. אביב גפן התחיל במקום שונה לגמרי, זה נכון, אבל ההתבגרות שלו וההפיכה שלו ממרדן ששם זין על העולם לאמן מדהים, שאני מבטיחה לכולם שייזכר פה הרבה יותר מאחרים, מוכיחה את עצמה דרך השירים שלו.. אנחנו באמת טוחנים פה מים ומתווכחים על שטויות.. זה עניין של דיעה, וזו הדיעה שלי.

freaky cow

New member
אם כבר אביב גפן...

אתם מאמינים שהוא מגיע להופיע עד לחור שאני גרה בוא???? אני לא מתה עליו אבל הוא בא אז לא ללכת? =] [אני שם.]

למעלה