"ערוץ הכלה מאיסטנבול"! לא, זה השיא

faery18

New member
"ערוץ הכלה מאיסטנבול"! לא, זה השיא

כשחשבנו שזה כבר לא יכול להיות חופר יותר, פתטי יותר, מעיק יותר, ומייגע יותר - עכשיו מגיע רעיון חדש! ערוץ עשר יהפוך להיות ערוץ הכלה מאיסטנבול וישדר את העונה הראשונה והשנייה מהתחלה! 9 פרקים בכל יום חח{מי החסר חיים??}כאילו זה לא משודר כבר בכל חור מה הפואנטה? ויוה דאגו לפרסם את זה גם בפייסבוק וגם בבלוג כשהם משנים את כל התמונות הראשיות לתמונה של הלוגו של "ערוץ הכלה מאיסטנבול" אז אזהרת צפייה למי שעדיין לא נכנס אפשר בקלות לחשוב שהגענו לאיזה אתר טורקי.
https://viva.walla.co.il/
https://www.facebook.com/vivatv.il/
כמובן שגם עכשיו אין מילה אחת על המחליפה של השוד הגדול שמסתיימת בעוד 10 פרקים{למרות שכולם כבר יודעים מה היא}והם עדיין לא טרחו לפרסם את העלילה והפרומו של הקוריאנית החדשה שמתחילה מחרתיים. שאפו. אבל הכי מצחיק אותי איך שרובם שם מתנפלים על ויוה במחשבה שהפרקים הישנים חוזרים לערוץ ויוה הם לא קולטים שמדובר על ערוץ אחר

אגב מעניין שאת העובדה שהראשי תקע ברז וביטל את הראיון לאנשי ההפקה הישראלים שהגיעו כל הדרך עד לאיסטנבול ויוה לא יפרסמו..אם כבר הם טורחים לפרסם כ-ל דבר שקשור..אז שיהיו יסודיים

lili1992

Active member
צודקת מאוד

זה כבר גובל באבסורד, ובינתיים אוהבי הברזילאיות יצטרכו להסתפק בשידור חוזר ישן במיוחד, במקום ליהנות מסדרה חדשה משפע הסדרות העכשווי של גלובו.
בקרוב גם את הלוגו של הערוץ ישנו לפנים של פארוק...
(דרך אגב, לקוריאנית החדשה כן פרסמו פרומו, והוא גם משודר בערוצי ויוה).

evglev1

Well-known member
מנהל
דווקא הביאו את השידור החוזר של הברזילאית האהובה ביותר

המבוקשת ביותר. האמת היו צריכים לשדר אותם פעם שלישית במקום לשדר פעמיים את הריימק העלוב של טלמונדו. אם כי אני חוץ מהשחקנים הנהדרים, לא הבנתי כל כך את ההצלחה האדירה שלה, אהבתי את הדרך להודו יותר, ואת הלוחמת אהבתי פי כמה יותר. אבל זאת גם הייתה הברזילאית הראשונה ששודרה בערוץ ויוה וגם הטלנובלה הראשונה על מוסלמים.

lili1992

Active member
אין לי בעיה שישדרו אותה, אבל לא על חשבון ברזילאית חדשה

"האחד" צריכה להחליף את בובה פראית ולא לבוא על חשבון סדרה ברזילאית עכשווית.

דנדוש 50

New member
יבגני,אתה יודע שהפורום בוואלה חזר?

ראיתי שמחפשים אותך שם.......
אתה ממש חסר

evglev1

Well-known member
מנהל
תודה, לא ידעתי ביום ראשון בדקתי והוא לא היה פעיל

faery18

New member
תמיד מפרסמים את הפרומו גם בפייסבוק יחד עם העלילה

לא רק שלא עשו את זה אפילו את העמוד שלה לא פתחו עדיין, וזה כשהיא מתחילה מחר.
במקרה שלי אני צופה בטלנובלות בדיליי דרך הקלטות אז עדיין לא ראיתי את הפרומו בטלוויזיה.

lili1992

Active member
נכון, עכשיו באמת שמתי לב

בעקבות מה שכתבת, באמת שמתי לב שלא פרסמו פרומו בפייסבוק, באתר ויוה או בערוץ של ויוה ב - YouTube.
אני נתקלתי בפרומו של הסדרה כי צפיתי בהקלטה של פרק מויוה פלוס.
בכל מקרה, אני כן מתכוונת לנסות לצפות בה.
כדאי לך לפחות להקליט אותה, גם אם טרם החלטת אם לצפות בה בקביעות או לא.

faery18

New member
בינתיים הקלטתי את שני הפרקים הראשונים

לא ייאמן שעד לרגע זה גם אחרי שהסדרה עלתה, ויוה לא פתחו לה עמוד לא כתבו עלילה ולא פרסמו את הפרומו באתר. הם בשלהם ממשיכים להעלות באובססיביות פוסטים טורקיים ברצף אחד אחרי השני כשהפעם הם כמעט מתנצלים על שרכשו לקהל שלהם את הגרסה המקוצרת של מריאם, ומסתבר שהם קנו במיוחד פרק אחד בשלמותו מהגרסה המלאה. חח ומה אנחנו הקהל של הברזילאיות נגיד שלנו הם לא מביאים אפילו טלנובלה אחת בשלמותה
גם עם חמש כוכבים הארגנטינאית הם צ'יפרו את הצופים שלהם והביאו עוד פרקים מהגרסה המלאה. לא שאני מופתעת שרק לטורקיות והארגנטינאיות יש את הפריבילגיות האילה.

evglev1

Well-known member
מנהל
קודם כל הם רכשו רק ל-VOD

וזה עוד משהו שכל הטורקיות שבויוה פלוס גם ב-VOD חוץ מאלה של שבת בינץ'. וזה לא גרסה בינלאומית, הפרק קיים שהם רכשו לא עדכני. אבל מי שמחתה על כך טענה שזה לא הפרק היחיד במלא פרקים הגרסה מקוצרת ולא רק בפרק ששמו אותם על טעותם. בברזילאיות כל העולם חוץ מברזיל משדר גרסאות מקוצרות ולמעשה אין מדינה שזכתה להכין תרגום לגרסה המלאה בין אם זה כתוביות או דיבוב.

faery18

New member
לפי מה שקראתי בתגובות זו לא הגרסה המלאה של מריאם

כמו שרשמת מדברים שם על עוד פרקים עם סצנות חסרות משמע זו הגרסה המקוצרת. העניין הוא שבברזילאיות כל הגרסאות שאנחנו מקבלים-מקוצרות. ויוה אף פעם לא עשו מאמץ מיוחד להביא לנו גרסאות שלמות, וזה נכון שבעקרון ברזיל מייצאים את הקצרות אבל שום דבר לא בלתי אפשרי. עם קצת מאמץ וקצת יותר כסף אני מאמינה שהכל אפשרי. עובדה שטרה אספרנסה הגיעה לפה בגרסתה המלאה גם אם שודרה בערוץ אחר.

evglev1

Well-known member
מנהל
בכל מקרה ויוה אמרו שיתקנו רק בפרק אחד ורק ב-VOD

התגובות מסתמכות על היוטוב והבנתי שבפרק אחר סצינות שהעלימו זה למעשה סצינות שצופים לא מרוכזים פספסו. אני עוד לא הגעתי לפרקים האלה, יהיה מה לבדוק בעוד שבועיים.

האחד שודרה בגרסה מלאה, אולי גם לטרה אספרנסה הגרסה הבינלאומית מלאה. בכל מקרה טלוויסה התחילה מנהג מגונה לקצר פרקים אחרונים בגרסה הבינלאומית ובשיכורה מאהבה קיצרו רק 3 דקות, אבל 3 דקות מאוד קריטיות מהאושר של הדמויות לאחר כמה שנים, בערוץ TVE הספרדי שודרה אותה גרסה כמו בויוה, כנ"ל באהבת אמת הגרסה הבינלאומית הסתיימה בכך שאחרי זמן מסוים שהראשי נחשב למת ושמו הופיע ברשימת ההרוגים הוא חי והראשית שכבר פעם אחת הספידה אותו שלוש שנים ובפעם השנייה כבר לא האמינה למותו מגלה את זה ומאושרת כך הסתיים גם בויוה פלטינה וגם ב-TVE בגרסת טלוויסה הראו 10 שנים אחרי.

faery18

New member
ואם כבר מדברים על קיצוצים לא ייאמן מה שעשו בטרה נוסטרה

קרדיט למאיה מפורום ויוה. מסתבר שבגרסה הבינלאומית חתכו את הגילוי שהבן של מתאו וז'וליאנה בחיים

סצנה שלמה של המפגש המרגש ביותר של ז'וליאנה עם בנה
-פשוט הושמטה

עד עכשיו לא ראיתי בכלל את הסצנה הזו ולא ידעתי שהיא קיימת, האבסורד

אצלינו הטלנובלה הסתיימה כשהצופים לא באמת בטוחים אם חואניטו בחיים כי רואים אותו רק בתמונה המשפחתית בסוף, ובסצנה קטנה לצד מריאנה ופרנצ'סקיניו כשהיא מחבקת את שניהם ללא כל הסבר. כלומר רק רמזים, כשאי אפשר באמת להיות בטוחים אם זה הוא או לא.

ככה שבהחלט נחמד לגלות(באיחור "קל"
)שזה אכן חואניטו ושז'וליאנה זכתה לקבל בחזרה את בנה אחרי כל כך הרבה סבל
מצד שני זה רק מראה כמה הקיצוץ בברזילאיות הוא פשוט חסר הבחנה
וחבל. כי הן הטלנובלות הכי איכותיות שיש.

הסצנה המושלמת והמרגשת של ז'וליאנה ובנה

https://globoplay.globo.com/v/4224612/
מצטרפת מבחינתי לאוסף של שלל הסצנות המרגשות והמושלמות שהיו בטלנובלה האגדית הזו

וואי חלום אם ויוה יביאו את הגרסה המלאה שלה לרצועה הנוסטלגית.

lili1992

Active member
קשה עד כמעט בלתי אפשרי

זה נראה לי קשה עד בלתי אפשרי שישדרו את הגרסה המקורית של טרה נוסטרה בארץ.
אני אומרת זאת כי לא מזמן החלו לשדר את הסדרה מחדש בברזיל בערוץ הסדרות הישנות שלהם (VIVA), אבל בשל סיבות שונות, גם הם משדרים את הגרסה הבינלאומית ולא המקורית. חבל מאוד שזה כך.
תמיד רציתי לצפות בסדרה המקורית בלי קיצוצים ועריכות

next2801

New member
מתי נגמר משפחתו של בעלי

לפי אתר ויוה יש 189 פרקים סך הכול היום פרק 177 זתומארת שנשאר 12 פרקים במקסיקו הסתימה העונה ה 2 והיו 167 פרקים פחות מאצלנו לא ברור וויוה לא אומרים כלום
&nbsp
&nbsp

למעלה