"ערוץ הכלה מאיסטנבול"! לא, זה השיא

next2801

New member
אבל העונה הסתיימה אצלם בפרק 167

אבל העונה הסתיימה אצלם בפרק 167 זה בגלל הגירסה הבנלאומית ?

נראה לי כי הפרידו בין העונות

שודרה עונה ראשונה עשו הפסקה ושידרו עונה השנייה בשם קצת אחר אז מיספרו מהתחלה

lili1992

Active member
שלחו לי את זה בדיוק אתמול

נשמע ממש הזוי.
(ולא, אני לא צופה של הסדרה).

faery18

New member
הזוי ומגוחך חח נשמע כמו בדיחה

קשה לי להאמין שאותה אישה הפגינה התנהגויות כאלה רק בגלל הסדרה.
די בטוח שניפחו את זה לכדי כתבה והאישה הזניחה עוד קודם לכן. יכול להיות
שהאובססיביות לסדרה החמירה את מצבה העגום עוד יותר, אבל ברור שמדובר
באדם לא הכי שפוי ולא מעכשיו, סביר להניח גם שהיחסים עם בעלה לא היו משהו גם
לפני כן.

evglev1

Well-known member
מנהל
במקרה גם פתחתי שלשום ובערוץ 12 גם חפרו על זה

שמגיעים כוכבי הכלה מאיסטנבול אבל הצופים יתאכזבו כי מכל השירים שהשחקן של פארוק ישיר יהיה רק אחד מהסדרה והשחקנית בכלל לא תשיר כי בניגוד לסדרה במציאות היא לא זמרת.

באמת לא ברור אם יש את זה באתר ויוה וב-VOD של כל החברות בשעה שרוצים, מי הפרייאר שישקיע בלצפות בערוץ בקצב של 9 פרקים ליום.

ונראה שויוה ממש מפחדים לפרסם שהאחד היא המחליפה של השוד הגדול, שאגב נשארו לה 11 פרקים וכולל הפרק היום 12 כי הם אפילו פרסמו את המחליפה של שם קוד טריוס שגם היא שידור חוזר, אבל מצויין בשבילי שזאת בדיוק הסדרה שבה נתקעתי בפרק 8, כי הייתה תקלה בפרטנר וכל ההקלטות האוטומטיות והידניות של אותו שבוע נמחקו ולא יכולתי לצפות בטלוויזיה בפרקים 9-10, אבל המחליפה של טריוס עולה שבוע אחרי המחליפה של השוד הגדול ואותה פרסמו ואת המחליפה של השוד הגדול עדיין לא.

lili1992

Active member
אובססיה - שתי העונות

מתחילים לשדר מהעונה הראשונה (שכבר שודרה)

אני רק מקווה שויוה לא יכחידו את הלטיניות

ההתחנפות של ויוה לכלה מאיסטנבול ממש מוגזמת וזה מזכיר את אספרנסה מיה ששודרה בכל חור וההופעה של נטליה אוריירו. באמריקה לטינית ממשיכים להפיק טלנובלות אבל ויוה מעדיף להתמקד בטורקיות ולתת עדיפות לצופיהם. אני רואה שרוב התגובות על ההחלטה לפתוח ערוץ נוסף הן נגד וגם לא הרבה מתלהבים מהכלה מאיסטנבול לפי התגובות. אני לא רואה צורך להקים ערוץ שמוקדש כולו להכלה מאיסטנבול שערוץ אחר ממשיך לשדר אותו ונמצא בויאודי ואף הועלה לאתר של ויוה. הסגידה הזאתי לסדרה הזאת לא פרופורציונלית ובכלל מי יהיה החסר החיים או החסרת חיים שתשב לראות כל היום רק את זה. גם ככה יש הרבה סיפורים שנשים זונחות את מטלותיהן כדי לראות את זה.
&nbsp
רק בגלל המצב בויוה הפורום ננטש, אני כבר לא מדליקה טלויזיה, מתכוונת לראות אובססיה ודם ואדמה. אפילו האתר מוקדש רק לתוכן מויוה פלוס ומבריח את הצופים של הלטיניות.

Dona Sonrisa

New member
אפשר לדמיין את מויוה הופך לערוץ טלנובלות טורקיות

ואילו הטלנובלות הלטינית יעלמו לחלוטין..לא מייד אך זה יכול לקרות בהדרגה... בהתחלה יהיה רוב טורקי ואחר כך רק טורקי וקוריאני...
צריך לשנות את זה אם אפשר...

לצערי כבר הרבה פרשו מויוה

בין אם זה מאסו מהז'אנר או עברו לטורקיות וגם ויוה לא בדיוק משקיע בצופי לטיניות ועושה בדיוק מבריח אותם. אילולא הפוסטים שלי לא הייתה מילה על לטיניות בדגש על מקסיקניות. שלחתי להם אתמול פוסט לזכרה של הטלנובלה המקסיקנית הראשונה ששודרה בויוה, המתחזה שהפכה את כוכביה למפורסמים בעולם.

evglev1

Well-known member
מנהל
דווקא הם הביאו את אל פרינסיפה הספרדית

שאני לא יודע אם אפשר לקרוא לספרדיות טלנובלות, אבל מדובר בסדרת מתח נהדרת. גם השוד הגדול הברזילאית מחברת כמה ז'אנרים בסדרה אחת. לפחות את רק את לא החליפו בקומית נוספת. וגם דם ואדמה נראית טוב.

פשוט כמו שהרבה בפורום אג'נדה נטשו את הז'אנר הלטיני בעקבות הקוריאניות והעדיפו לראות קוריאניות באינטרנט על לטיניות בטלוויזיה, כך גם לטורקיות יש קהל שהחליט שרק טורקיות איכותיות וטלנובלות הפכו לחלקם לתת רמה כי לחדש יש את האפקט שלו.

לגבי הבלוג והאתר את צודקת באמת מזניחים את הז'אנר הלטיני. בעצם סליחה את הבלוג מזניחים בכלל ורק לעיתים נדירות ויוה מפרסם משהו משלהם.

אבל העובדה שגנבו את שבת מהשידורים החוזרים המרוכזים של ויוה פלוס בשביל 2 שידורים חוזרים טורקיים ולא גנבו משבצת לטינית לשם כך, מראה שויוה לא מתכוון לנטוש את הלטיניות, לפחות לא בעתיד הקרוב.

והנה השוד הגדול עומד להיחלף ע"י האחד

ופרינסיפה זה בסגנון טורקי עם המוסלמים רק שזה רלוונטי כי המוסלמים השתלטו כבר על אירופה
&nbsp
לצערי הרב מעט מאוד ישראלים צופים בלטיניות כיום. הטורקיות הן הנתח השולט בשוק פה ואני נאלצת להסכים עם אלה שכתבה שאנחנו צריכים להודות לויוה שעדיין משדר לטיניות והארגנטינאיות החלו לצמצם את הסדרות שלהם ומקסיקניות פתחו ז'אנר חדש לטלנובלות בפורמט סדרות או סופר סדרות כמו עם אהבה אין חוקים וטלויסה עברו מתיחת פנים וטיוי אצטקה כבר תקופה שלא מפיקה טלנובלות יש את Imagen tv שמתחרה בטלויסה כי טלויסה למרות הכל ממשיכה להפיק גם טלנובלות אבל בנושאים רלוונטים ואקטואליים אפשר לומר שהטלנובלה הקלאסית האחרונה שהפיקו הייתה רימייק לאזמרלדה, Sin tu mirada. ותודה לויוה שלא חשבו לרכוש אותה.

evglev1

Well-known member
מנהל
פרינסיפה לא סגנון טורקי כפי שהאחד לא סגנון ערבי

והלוחמת לא סגנון טורקי. האחד ואל פרינסיפה מראות קשרים בין מוסלמים לנוצרים או אפילו אתאיסטים. אם כי זאת רק הספרדית השלישית ורק השנייה שאינה תקופתית כך שקשה להגדיר מה זה סגנון ספרדי, אבל ברור שזה שונה מהסגנון של אמריקה הלטינית.

faery18

New member
אם ללטיניות לא היה רייטינג יפה הן באמת כבר מזמן היו נעלמות

העובדה שהן עדיין כאן אומר שיש להן מספיק צופים, עדיין חבל מאוד שויוה מתקשים להפגין נייטרליות גם אם יש להם קשרים מיוחדים עם ז'אנרים מסויימים זה לא אומר שהם צריכים לחפור לנו את הראש עם משהו אחד ולהזניח את כל היתר.

faery18

New member
אפשר להתלונן בפורום הרשמי שלהם זה מה שאני עשיתי עכשיו

או בפייסבוק למי שיש
העיקר שייראו שאנחנו לא אדישים לקיפוח המביש

tami129

New member
כתבתי להם במסנג'ר

בעבר הם ענו לי שם

שאלתי אותם ישירות האם בטי המכוערת במקום השוד הגדול, האם הרצועה הברזילאית עומדת להתבטל והאם תהיה בכלל סדרה ברזילאית חדשה...והדגש על חדשה...כי נהדר שיביאו את האחד, אני לא יודעת אם אצפה אבל אני רוצה סדרה חדשה ויש הרבה

evglev1

Well-known member
מנהל
לצערינו זה לא רק ויוה גם באח הגדול

כשהביאו שחקן מהכלה לאיסטנבול לבית האח (לא אחד הראשיים) אז אמרו לדיירים שיש סדרה שכובשת מדינה שלמה. גם ערוצי 12-13 הוציא את הכלה מכל פרופורציה והערוץ זה באמת השיא, מי שפספס יכול לראות באתר או ב-VOD לפי לוח הזמנים שנוח לו ולא לכבול את עצמו ללוח הזמנים של הערוץ. מי המזוכיסט שיצפה בערוץ כשיש לו את ה-VOD ואת אתר ויוה?

למעלה