היום בבוקר - מכופף הבננות 10 קליפים בערך של היפ הופ ורק היומיים הראשונים, איזה כיף :)
B bugib New member 22/7/03 #21 היום בבוקר - מכופף הבננות 10 קליפים בערך של היפ הופ ורק היומיים הראשונים, איזה כיף
S S w e e t Baby1 New member 22/7/03 #22 ../images/Emo41.gifתכתבו פה כשיש איזה קליפ שלהם.../images/Emo41.gif כי לא יצא לי לראות חוץ מ1
C choul New member 22/7/03 #23 אוקיי אחות סאבי סבבי: חי מיום ליום מוקי: מדברים על שלום ומדברים על עוד שירים שהוא יעשה ויהיו עוד קליפים... חלוצי החלל: סתכל לתוך עיניי קראטה שבק ס': אימפריה מכופף הבננות יהיה פיצוץ אל תגידו לי תתקעו בחצוצרה נופל וקם
אוקיי אחות סאבי סבבי: חי מיום ליום מוקי: מדברים על שלום ומדברים על עוד שירים שהוא יעשה ויהיו עוד קליפים... חלוצי החלל: סתכל לתוך עיניי קראטה שבק ס': אימפריה מכופף הבננות יהיה פיצוץ אל תגידו לי תתקעו בחצוצרה נופל וקם
S S w e e t Baby1 New member 22/7/03 #25 ../images/Emo41.gifפסדר אחי...אבל התכוונתי ../images/Emo41.gif שתכתבו פה כשיש את הקליפ ב24 ואז אני ארוץ לראות
../images/Emo41.gifפסדר אחי...אבל התכוונתי ../images/Emo41.gif שתכתבו פה כשיש את הקליפ ב24 ואז אני ארוץ לראות