ערוץ 1 משדר את המיסה

ערוץ 1 משדר את המיסה

מדהים אנשים מכל העולם למען האדון נראה כל כך כיף להיות שם כל הכבוד לערוץ 1 שנותן אפשרות לשמוע את השם ישוע המשיח ממסך הטלוויזיה שידור עד 12 וחצי

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifהנאום יפה..וזה מרגש באמת לשמוע קטעים

מהספר הקדוש בערוץ הישראלי, ישירות מהר הקפיצה, ועיר ילדותו של אדוננו

lion 7

New member
ברגע זה התפילה בטקס המרוני

היום נתלה על עץ ,אליאום עולק עלא חשבה ( שנסון בסביבה?)

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gif40 אלף מאמינים בישוע נאספו על ההר היום

אם היום נעמדים ובקול אחד וצעקה אחת היו קוראים " יא יסוע" אני מאמינה שכל המדינה היתה רועדת, ויראת אלוהים תיפול על כל העם
זה היה באמת מרגש..מיוחד.. וכולי תפילה כי כל מי שהגיעו חזרו אחרת, והתמלאו ממילת אלוהים ורוחו-בשם ישוע המשיח-אמן

lion 7

New member
לא הכמות בל האיכות

חויה למי שהיה שם , ויתרתי ברגע האחרון , מי שחזר עכשיו מספר על סדר מופתי , כמות בקבוקי מים קרים בשפע, כובעים , הבן הביא גם מתנה שמסר לי ספרון למה אני נמצא על האדמה ? מאת ריק וארין , בנוסף הביא סרט על ישוע מעדות מרים מגדלנה על דיסק (זוכרת שיפרד על הסרט ששודר אי פעם בנצרת והתהיות שלי אם הוא רוחני ואת ומלח המלצתם שכן , כנראה אראה עכשיו ) טוב אליאס שקור ביטא נכונה תחושת רבים מהנוצרים בארץ ובמזרח כאן, הרשים כאשר נתן לאפיפיור בנדקטוס את הזכות לקרוא את האוניברסיטה בעבלין שתקרא על שמו , וגם נתן מסר פוליטי כאדם ואמר שיש אנשים כאן מקורם משני הכפרים מוהגרין , אולי זה יקדם גם נושא חזרתם ל2 הכפרים . מי שלא היה שם כמוני פיספס את המיסה ששודרה בערוצים השונים , אולי הרויח נחת מהשמש היוקדת אבל כנראה היה שוה

מצטער להרוס לכם את החגיגה

אני מאד מאוכזב מהאפיפיור, ממספר טעמים, ראשית, הוא מערב פוליטיקה עם האמונה, כשהוא הכריז שעל מידנת ישראל לוותר על שטחי יהודה ושומרון ושצריכה לקום מדינה פלשטינית. טעם נוסף הוא הקלות הבלתי נסבלת של קבלת האיסלם כדת שוחרת שלום(האיסלם אומר במפורש שרק במקרה ואתה לא יכול על אויבך יש להגיע איתו להסכם שלום עד שתתחזק). ועוד עניין.. הנאום שלו ביד ושם, עם כל הכבוד שהוא הביא מסר ודיבר מנקודת מבט אמונתית, הנאום היה מפוספס, הוא יכל לנצל את הבמה להתנצלות עמוקה על שתיקת הכנסייה והחלק שלה באנטישמיות שפרצה באירופה באותם השנים. הוא כמעט ולא ביטא את המילה ישראל ובמקומה רק דיבר על ארץ הקודש. דבר שמעיד על התיאולוגיה התחליפית. האפיפיור לא ייצג אותי מעולם ולא מייצג אותי, ולא מייצג מבחינתי את האמונה המשיחית. אולי הוא כן מאמין שנולד מחדש, אלהים יודע, ולכן עליי לראות אותו כאח באמונה, אך אני לא מקבל את התיאולוגיה שלו ודרך החשיבה שלהבנתי את הכתובים היא אף נוגדת את הדבר.

זה לא הוגן להעמיד אותו במצב

של נאשם העומד בפני דין ככה הרגשתי שראיתי את הנאום ביד ושם כולם מצפים לסליחה נו ואם הוא היה מבקש סליחה שוב בשם הכנסייה זה היה באמת משנה למישהוא אין ממה להתאכזב, פוליטקה תשאר פוליטקה וגם היא בסופו של דבר תעשה מה שהאדון יכוון שתעשה אם הוא נמצא במקום שבו הוא נמצא היום סימן שלישוע יש חלק ניכר בזה ועלינו להשפיל את עצמנו המיסה היא פשוט מופלאה באו המון אנשים שלא כולם חושבים אותו דבר אבל כולם באו למען האדון ישוע

הוא לא נאשם

אני לא שפטתי ולא שופט אותו. אני חושב שאם האפיפיור היה מגלה יותר אהבה לעם היהודי, אם הוא היה חוזר בתשובה על מעשיי הכנסייה ההיסטורית, זה היה משנה המון.

lion 7

New member
בוקר טוב

/tapuzforum/images/emo13.gifענין ההתנצלות לעם היהודי אם לא עודכנת אז תתעדכן אחי , האפיפיור הקודם עשה את זה וגם התנצל לאורטודוקסים , מענין שכול כולם רוצים שהכנסיה הקתולית תתנצל במיוחד במזרח כאן הבוער משנאה ,איך בדיוק יתנצל ועל מה ? ביקורו לכאן זה לא ענין פוליטי או מתווך בין ישראל לפלסטינים , ביקורו מחזק קיומי כאן כערבי נוצרי שרבים כמוני היגרו לחול , יש כאלה עוברים הצקות רדיפות ואף רצח , רה רוצים מהבן אדם ? למה שונאים אותנו ואותו רבים מהחברה שגרים לידי (ראה סעיף השחתת תמונות האפיפיור , סקילת אבנים לאוטובוס של צלינים ביפיע) , אתם בוחנים אותו מכל צד בכדי להפיל אותו למה? , מה לכניסה לנאצים ? אם היטלר האמין בתורה שמקורה מהמרח הרחוק . המצב זה דומה לסיפור של הדיג ואישתו ודג הזהב , רוצים לשמוע אענה בשמחה , בתכלס ביקורו בהר הקפיצה עבר בשלום מכל איומים לרצוח אותו וזאת תודה רבה לאנשי הביטחון שעשו עבודת קודש .

ליאון ידידי

אני יודע על ההתנצלות של האפיפיור הקודם, בביקורו בארץ. ביקור שהיה הרבה יותר מהותי ועינייני מהביקור הנוכחי. ועם זאת. הכנסייה לא באמת חזרה בתשובה. לחזור בתשובה זה לא להקריא משהו מהדף.. יש צורך אמיתי שהכנסייה תודה בחטאותיה לאורך השנים, לשתיקת בתקופת השואה, ולביטול התיאולוגיה התחליפית. כן. לעם היהודי יש את הצד שלו. והעם שלי נמצא במקום מאד גרוע בלשון המעטה, מכל הבחינות. בטח שאנחנו כעם חייבים לחזור בתשובה על גאווה ועל שנאה ועל מעשה אלימות, שרוב העם היהודי מתבייש בהם. וכן יש לנו לעם היהודי צורך לחזור בתשובה על היחס שלנו כלפי האדון ישוע. אין ספק בזה. אך אני חושב שאדם שהוא מאמין באדון, הוא נמצא במקום רוחני שמאפשר לו לחזור בתשובה, לעומת אדם שאינו מאמין ולא מכיר באמת את אלהים. אני מבין את המשמעות שאתה רואה בבואו של האפיפיור אל אזורנו, אפילו שאתה לא קתולי. אני מקבל את האפיפיור כאדם ואף כאח באמונה, (רועי הקהילה שלי קראו ספר שלו, ואמרו שהוא ספר טוב), אך הדברים שהוא אמר במהלך ביקורו, העציבו אותי, שכן הם לא ביטאו את דבר ה', את דבר החיים את הנבואה, את נקודת המבט השמימית, אלא דבריו היו דברי בני אדם, לסבר את האוזן, לתת הרגשה טובה וזהו(זה לא מעט כיום, אך זה לא מספיק). אם האפיפיור היה מצהיר כאן בארץ שישוע הוא הדרך האמת והחיים, ושרק עם ישוע יש סיכוי אמיתי להגיע לשלום אמיתי ולישועה אמיתית הן ליהודי והן לערבי והן לכל אדם משאר העמים, הייתי שמח על בואו של האפיפיור שאמר מילים של אמת וטעם. אך להגיד את אותם הדברים ששמעון פרס אומר רק מנקודת מבט וותיקנית...זה לא מעניין ולא מועיל.

1key

New member
סליחה?

ראשית כל כמאמין בישוע המשיח אני מחפש את האמת ולא מושפע או משנה לי הגדרות "קתולי" "אורתודוכסי" "פרוטסטנטי" "יהודי משיחי" וכו וכו. לי ברור לגמרי שיש דבר משותף ומרכזי בין כל מאמיני ישוע האמיתיים וזה האמונה בישוע המשיח בן האלהים. אני רואה באפיפיור כמאמין בישוע וכשליחו כאן על הארץ ומכבד אותו מאוד. אינני "קתולי" כמובן, ואינני סר למרותו- אבל מכבד אותו מאוד בשל היותו מי שהוא. בנוסף, יש לזכור כי האפיפיור בנדיקטוס ה-16 הוא פרופסור לתאולוגיה וכפי הנראה אדם מאמין, עדין וטוב לב. יש סתירה בדבריך. בעוד אתה "מאשים" את האפיפיור בערבוב פוליטיקה ואמונה, אתה "מאשים" אותו בסוף דבריך כי נאומו ביד ושם היתה "אמונית" מדיי. זכור, האפיפיור הוא דמות סמכותית-דתית וכן ראש מדינה. הבעת משאלה למדינה פלסטינית איננה "פוליטיקה" אלא הזדהות עם הצד הפלסטיני. כאשר דיבר השייח תמימי דברי שטנה נגד ישראל- האפיפיור קם ועזב. ודבר אחרון- למה בדיוק האפיפיור צריך להתנצל? האם הוותיקן היה אחראי על השואה הנוראית? האם גרם לה? האם יכל למנוע אותה? זכור- היטלר עצמו שנא את הדת הנוצרית וזאת משום שבראשה עומד ישוע, כלומר- יהודי. אני דווקא שמעתי וראיתי ביד ושם נאום מלא באהבה, חמלה וכבוד לקורבנות.

נסלחת!

ראשית כל אני לא שופט אותו כלל. מי אני שאשפוט מישהו? אני רק מצביע על הנקודות שלטעמי האפיפיור יכל לנהוג אחרת ולהביא ליותר ריצוי בין הכנסייה לעם היהודי. הסתירה נמצאת אצל האפיפיור ולא אצלי. שיום אחד ביד ושם נאומו הוא אמוני, ויום למחרת בבית לחם נאומו הוא פוליטי. הבעת משאלה למדינה פלסטינית איננה פוליטיקה? אתה שומע את מה שאתה כותב? אין הרי עם פלשטיני. וכל העניין של נסיון להראות שיש עם כזה ושהוא זקוק למדינה הוא עניין פוליטי טהור. על כל המאמינים בישוע מהגויים ללחזור בתשובה בפני העם היהודי על הרדיפות שהעם היהודי עבר באלפיים השנים האחרונות. הכנסייה הקתולית לא מנעה את האנטישמיות, ואף הדליקה אותה. ובמיוחד האפיפיור הנוכחי שהוא ממוצא גרמני, שהיה בנערותו (אם בהסכמתו או לא), חלק מארגון נאצי, חייב היה להביע התנצלות בפני העם היהודי. על שתיקתה של הכנסייה ועל עידוד האנטישמיות שקיימת בה אגב עד היום. זאת הייתה הזדמנות שהתפספסה.

1ysrat

New member
אפיפיור זה דמות דתי ואני פוליטי

היוא מיצג הנצרות קתולית הנצורות הוא דרך של אהבה סובלות סבלנות לכל כדור הארץ ולא קרשור לגזה של אדם אם אפיפור היה מיצג את גרמניה אז אולי אני יכולה להבין את מושג התנצלות לא נשיכח כי הנוצרים בשזמן שואה הסתירו יהודים בכנסיות ובבית ממשטר של היטלר היטלר היה אדם שמנגד את כל עקרונות הנוצרות אפיפיור הוא התנהג בכבוד לכל העמים ורצון שלו שיהיה שלום בין כל בני אדם אם היהודים הערבים ושאר בעולם היו מתנהגים בסבנות סובלות ואהבה היה שלום על פני כדור ארץ

בל נשכח דרכוני הוותיקן לרוצחים נאציים נמלטים

לאחר תבוסת הנאצים ולאחר שהחלו להיתגלות זוועות מעשיהם הנפיק הוותיקן לראשי הרוצחים דרכונים וסייע להם להימלט מאימת הדין לדרום אמריקה ולמדינות ערב הפשע הזה השתלב באופן טיבעי עים מדיניות האפיפיור פיוס ה-12 של היכלת שואת יהודי אירופה בשגרת חיי העולם הנוצרי ושלוותו הדתית

למעלה