ערוץ 1 משדר את המיסה

lion 7

New member
אתה מכיר את המישלגנים?

/tapuzforum/images/emo10.gifחצי יהודים או רבע , זרם בהם דם יהודי , אלה שכחת אותם כנראה , יודע מה נושא רגיש זה תמיד מנטרל אחד כמוני מלדב כי אינני יהודי , אז בבקשה חפש מה עשו חלק מהאבות לאחיהם יחד עם הנאצים , וכאן לא עושים הכללה על כנסיה שלמה , ואם זכרוני לא מטעיני האפיפיור הקודם החביא יהודים מפני הנאצים שהוציאו רבים מקתולים אדוקים ובין היתר גרמנים עם דם ארי.

מוריגן

New member
כל מילה בסלע!

חוץ מזה.. ישוע עצמו אמר שאין צורך במתווכחים בין השמיים אליו.. (ואם כבר טלפון, אז מהארץ זה שיחה מקומית ומאיטליה.. לפחות כמה אירו לדקה..)

גם ליהודים האורתודקסים האפיפיור הושיט יד

זה יושב באותה קופסא עם האיסלם גם אם האיסלם הוא אלים שהרי יש גרוע מלמחות את שמו של ישוע יש"ו? אלוהינו אדונינו אלוהים סולח אנחנו סולחים וגם האפיפיור בא ברוח של שלום כל הפולמוסים האלה ולחפש אחדות בין הדתות ולחפש התנצלות וסליחות סגירת חשבונות וכו' הם הבל הבלי העולם של חסרי רוח בלי הבנה של אלוהים ואפילו זלזול בו וברצון שלו ובדרך שלו כאילו הוא לא זה שמכוון אלוהים ברא בני אור ובני חושך וכולם פועלים בדיוק איך שהוא תכנן שיפעלו מפרעה עד היטלר מבני האור הוא דורש לא להתנהג כמו בני החושף ולסלוח! לא לדרוש או לצפות לסליחה מאחר ובטח שלא להקשות ולהכביד את הלב גם השואה היא רצון אלוהים אין מה להתמם ולפחד מהאמת זו האמת.. אני לא קתולי ולא קורא לאפיפיור אב אבל רואה בו שליח אל לכל דבר ומאמין שעוזר למאמינים אחרים מקהילות אחרות הוא כמו רועה.. יש המון קהילות לא ריאלי שכולם יהיו את אותם מנהגים ומנהיגים

אוו הנה קיבלתם התנצלות

הוא הזכיר את חשיבות קיום ישראל אמר רצח הנאצים ולא הרג יהודים דייק במילים בדיוק כמו שדרשו הנה קיבלו הדורשים את מבוקשתם כל הכבוד לאפיפיור שיודע לפי האמונה איך להתנהג מהמבקשים אך בושה לנו! דורשים שאנשים יחזרו בתשובה שיבקשו סליחה בשם.. דורשים ודורשים רק בכדי להיות מרוצים נו זה ישנה משהו? האם לא יקראו לנו משומדים או ממורים או יקראו לישוע ישוע ולא ישו? לא זה לא שינה כלום! עכשיו צריך לבקש שהרב הראשי של ישראל יבקש סליחה שהיהודים כי בתקופה של ישוע לא קיבלו אותו וצלבו אותו עליהם לחזור בתשובה גם על גידופו לאורך השנים בכתבים השונים...מגוחך ממש לא מתפקידנו להחליט מי צריך לבקש סליחה או לחזור בתשובה לא מהכנסייה וגם לא מהרבנים שלא קיבלו את ישוע או היהודים שצלבו אותו בזמנו! הכנסייה החזיקה בבשורות הכתובות איגדה אותם והפיצה אותם בעזרת ישוע שבחר בהם בדיוק כמו שישוע בחר באבותינו במקדש לשמור על הכתבים ועל הקודש אלוהים בוחר אלוהים מחליט אלוהים אחראי לטוב וגם לרע לא אנחנו צריכים לדרוש סליחה משום צד ומספיק עם משחקי הכבוד כל הכבוד לאפיפיור, ממש כל הכבוד שליח אלוהים אמיתי

חזרה בתשובה אמיתית

יכולה לשנות המון. הן מבחינתו של החוזר בתשובה והן מבחינתם של אלו אשר סבלו מהחטא שנסלח בעקבות החזרה בתשובה. המצב הרוחני של הקהילה הוא לא טוב. הוא יכול להיות טוב אבל הוא רע(בלשון המעטה). מי שלא חושב שיש צורך בחזרה בתשובה מצידן של הכנסיות ההיסטוריות, לא מבין דבר וחצי דבר ושוכח שהעקרון כשאתה חוטא נגד אדם אחר אתה חוטא נגד אלוהיך. כן אנחנו כבנים של אלהים, אם אנו רואים שישנה עוולה שנעשתה ולא הייתה חזרה בתשובה עלייה, ואותו ארגון או קבוצה ממשיכים בחייהם כאילו כלום לא קרה, כאנשים שמחוייבים לאמת, עליינו להצביע עלייה. ובטח שאנחנו יכולים כיהודים שמאמינים בישוע המשיח, לדרוש מאחינו הגויים לחזור בתשובה על מעשייהם הנבזיים.

מזה לדרוש

שום אדם לא חייב לנו כלום ואם כן אז בטח שלא צריך לדרוש מי אנחנו שנאמר למישהוא לחזור בתשובה כל בני האדם צריכים לחזור בתשובה את זה אלוהים כבר אמר אתה מסתכל על חצי מטבע ועל חצי היסטוריה אם ללכת לפי דברייך אנחנו היהודים המשיחיים צריכים לדרוש התנצלות מהרב הראשי או בכלל מהרבנות התנצלות על אי קבלת ישוע הגידוף נגדו שיתנצלו בשם חז"ל נו מה נראה הגיוני? אבותייך עשו מעשים נוראים וגם אבות הגויים כולם ככולם ואנחנו לא צריכים להפיל הכל על הוותיקן אנשים מנצלים את השואה בכדי להכתים ישוע ואת הנצרות , תמיד שואה קשורה לישו בשבילהם ובאמצעות זה הם מצדיקים את דרכם חיים בן פסח האיש והאגדה http://www.youtube.com/watch?v=TnNFlO3FO8Y

חזרה בתשובה תציל ממות

"אִם יֶחֱטָא לְךָ אָחִיךָ, לֵךְ וְהוֹכֵחַ אוֹתוֹ בֵּינְךָ וּבֵינוֹ לְבַד. אִם יִשְׁמַע לְךָ, קָנִיתָ לְךָ אֶת אָחִיךָ. וְאִם לֹא יִשְׁמַע, קַח אִתְּךָ עוֹד אֶחָד אוֹ שְׁנַיִם, כְּדֵי שֶׁ 'עַל-פִּי שְׁנַיִם אוֹ שְׁלוֹשָׁה עֵדִים יָקוּם כָּל דָּבָר'. אִם לֹא יִשְׁמַע לָהֶם, הַגֵּד לַקְּהִלָּה; וְאִם לֹא יִשְׁמַע גַּם לַקְּהִלָּה, שֶׁיִּהְיֶה לְךָ כַּגּוֹי וְכַמּוֹכֵס." (מתי י"ח: 15-17) אובכן, הכנסייה המסורתית, חטאה נגד אבותיי, ולכן עכשיו יש לי את הזכות לדרוש ממנה לחזור בתשובה על מעשייה הנבזיים. במיוחד לאחר שחזרתי לאדון ישוע ושאני חזרתי בתושבה אליו, וכשחזרתי בתשובה על היחס השלילי שהיה לי כלפי הכנסייה המסורתית. עתה כשאני מקבל את כל המאמינים באשר הם בין אם הם קתולים, אורתודוקסים, בפטיסטים, פנטיקוסטלים וכו'.. יש לי את הזכות כאח באמונה לבוא ולהוכיח אותם על מעשייהם הרעים, באהבה. אם אני לא אעשה זאת, אני עצמי אהייה שותף למעשייהם הם. דבר נוסף כשאני מודע שחזרה בתשובה תביא את האדם או המוסד או הארגון למקום טוב יותר מבחינת רוחנית, לקשר עמוק יותר עם ליבו של האדון ישוע המשיח, זאת הופכת להיות חובתי המוסרית לקרוא לכל הכנסיות המסורתיות לחזור בתשובה אמיתית מכל אנטישמיות ומכל מעשה עוולה שנעשה על ידם ועוד בשם הקדוש של ישוע המשיח.

ואם האפיפיור היה עומד שם

ובאמת מתנצל וחוזר בתשובה האם החזרה בתשובה שלו קולקטיבית? האם זה יחשב שגם אבותיו חזרו בתשובה? נו באמת והחזרה בתשובה שלך נחשבת לחזרה בתשובה של כל האבות שלך? החזרה בתשובה היא אישית זה שהוא יעמוד שם ויתנצל בשם הכנסייה זה רק סמלי והאמת חסר ערך מהותי.. זה לא אומר שכולם שם חשים כמוהו מה גם שהאפיפיור הקודם התנצל בשם הכנסייה מה עוד רוצים עוד התנצלות

אגב יעקב אחי היקר אני איתך לגבי

מה שאמרת "אם האפיפיור היה מצהיר כאן בארץ שישוע הוא הדרך האמת והחיים, ושרק עם ישוע יש סיכוי אמיתי להגיע לשלום אמיתי ולישועה אמיתית הן ליהודי והן לערבי והן לכל אדם משאר העמים, הייתי שמח על בואו של האפיפיור שאמר מילים של אמת וטעם. אך להגיד את אותם הדברים ששמעון פרס אומר רק מנקודת מבט וותיקנית...זה לא מעניין ולא מועיל." לגמריי תמיד חשבתי ככה

למעלה