ערוץ 2 עכשיו!!

anat80

New member
ערוץ 2 עכשיו!!

בתוכנית של אמנון לוי. קרבות כלבים אכזריים... זה ממש נוראי! מה אתם יודעים על זה? זה עוד לא היה, בהמשך התוכנית..

Weird Eyal 21

New member
יש לי חבר

שגנבו לו את הכלב וכשהוא מצא אותו זה היה באילת והוא גילה שהכלב השתתף בקרבות אלו אנשים שצריך להכניס דחוף לכלא אלו שמארגנים את הקרבות הם לא אנושיים אני יסיים את ההודעה כי אז היא תהיה מלאה בקללות

collie

New member
סגרתי את הטלויזיה../images/Emo7.gif

יש לי דמעות. זה היום ונורא. אני מקוה שאנשים האלה ישרפו בhell. ברור שלא יעשו לmonsters האלה כלום!!!!!!!! אני ממש בהלם

shanty.G

New member
"יש אנשים שראוי לתת אותם...

למאכל לכלבים" אמר דב גילהר אחרי סיום הכתבה. הכלב שהראו ממכלאת צער בע"ח היה בעל עיניים כל כך עצובות, כל גופו אומר יאוש מהעולם שסביבו. פשוט נקרע הלב. 50 קרבות נאמר בתכנית. לכאורה- 50 קרבות בשנה. למיטב ידיעתי- קיימים הרבה יותר מזה. הלוואי ואתבדה. אין לי מושג מדוע לא פנו מלכתחילה לקצין המשטרה העוסק באכיפת חוק צב"ח בישראל, רפ"ק שאול מיימון- שזהו תפקידו, ("כן, אני מצטער שהוא לא פה איתנו"/אמנון לוי. הסברים???) וגם לא לעמותת תנו לחיות לחיות. קרבות אלו, או לחילופין- האימונים לקרבות אלו דורשים קורבנות רבים: לא רק הכלבים המשתתפים ב"קרב", כי אם גם קרבנות ה"אימונים" שלהם. חתולים (אותם ניתן למצוא בנקל
), וכלבים קלים יותר. כלבים אלו נגנבים או מוצאים ממכלאות שונות ברחבי הארץ. זוועה אמיתית. נהיה חכמים יותר מחר.

anat80

New member
אני לא יכולתי לראות את זה בכלל..

הקטע הקטן שראיתי בפתיחה הספיק לי.. גם עם חתולים הם עושים את זה??!? אם מתארגן משהו בנושא... אני ארצה להשתתף...

lin23

New member
כאן נמחקה הודעה

משום שלא עמדה בתקנון הפורומים

K A R I N

New member
ניתן ליצור קשר עם תוכניתו ...

של אמנון לוי, ולברר בדיוק היכן נמצא הכלב, והאם הוא למסירה, או שהוא עדיין בשלבי שיקום.

תא הטלמסר של התכנית הוא

254525-055. אם לא היו לי 5 כלבים (ובעלי לא היה מציב אולטימטום שזה המקסימום שהוא מוכן שיהיה פה) - הייתי בשמחה רבה, ובעונג רב עוד יותר - מאמצת את הכלב הזה, ואחרים שכמותו, שבודאי זקוקים נואשות למשפחה חמה מאוד !!!

אני מ-ז-ו-ע-ז-ע-ת- !!!!../images/Emo5.gif

לא ראיתי את הכתבה אתמול... למזלי, פתחתי את הטלויזיה רק בסוף הכתבה. כשדיברו על הכלב המתוק שישב שם, ואמרו שהוא "יכול להיות כלב משפחה נהדר". מהדברים כאן היום הבנתי שדובר בקרבות של כלבים. ממש אנשים חולים יש בעולם הזה. הכלב הזה - השתתף בקרבות האלה ?!? לא ראיתי את הכתבה, ואולי טוב שכך. השאלה הגדולה: שנטי - מה עושים ??? ועוד שאלה: הכלבים האלה - שאומנו לכזאת אכזריות - כיצד יוכלו להשתלב אח"כ בסביבה אנושית, שיש בה בעלי חיים אחרים (כלבים אחרים, חתולים....) ?! איזו אדישות יש במדינה הזאת, שמיום ליום הולכת ונהיית לאחת ממדינות העולם השלישי... כ"כ עצוב.
מקווה שנעשה משהו !!!

shanty.G

New member
הקלטת ככל הנראה לא צולמה בארץ

בתכניתו של אמנון לוי ישב בחור בש לורון דיין, אשר גרס בתוקף כי הקלטת המתעדת קרבות כלבים צולמה בישראל ושקרבות אלו נערכים בחסות המאפיה הרוסית. אילו הקלטת היתה אכן מהארץ, האחראים ל"אירוע" היו מובאים לדין. כמו כולכם, גם אני זועזעתי מהכתבה, והיו לי הרבה סימני שאלה בעניין- מדוע לא הגיע רפ"ק מיימון לתכנית? איך לא התקבלה תגובתה של אתי אלטמן, דוברת עמותת "תנו לחיות לחיות" לנושא? מדוע לא טיפלו באחראים לקרב המצולם?... שוחחתי היום עם אתי אלטמן, והיא אמרה כי למיטב ידיעתה הקלטת לא צולמה בישראל כי אם ברוסיה. כמו כן, היא יודעת כי התופעה קיימת בישראל, אך לא במימדים שהציגו בתכניתו של אמנון לוי. אם מישהו מכם יודע על קרבות כלבים ויש בידיו פרטים כלשהם על התופעה בישראל, התקשרו בדחיפות לאתי אלטמן |טלפון| 6241796-03 רק באמצעות פרטים קונקרטיים והוכחות ניתן יהיה להביא את האחראים לדין!

aviv40

New member
ספיר../images/Emo10.gif

תבל שככה אנשים מנצלים בעליי חיים בימקום להנות מהם

anat80

New member
אומנם לא אחרי קרבות עם כלבים

אחרים, אבל חברה שלי אימצה כלב שעבר התעללות מילדים. לכלב כרתו רגל בעקבות ההתעללות! הוא אחד הכלבים החברותיים ביותר שהכרתי, אם לא הכי! הוא פשוט אוהב אנשים. קופץ על כל מי שבא, ומלא שמחת חיים.. בהתחלה הוא היה מאוד מפוחד, ממה שהבנתי (לא הכרתי אותו בהתחלה). בקיצור, אני מאמינה שהכלבים האלו, אם יגיעו למשפחה חמה ואוהבת, יוכלו להשתלב אח"כ גם בסביבה אנושית. אגב, לאותה חברה יש גם חתולה (דיברת גם על סביבה של בע"ח אחרים) ועוד משהו - בארץ אין הרבה התייחסות לנושא ההתעללות בבעלי חיים, והתופעה קיימת בתופעה הרבה יותר רחבה ממה שעולה על פני השטח. אני לא מאמינה שבתוכנית הפריזו לגבי המצב בארץ..

oblina

New member
אני יודעת

שעושים את זה עם תרנגולות אבל לא ניראה לי בארץ

m_shy

New member
קישור אסוציאטיבי../images/Emo32.gif

הקשר לעניין ל"ג בעומר רופף, אבל איכשהו במסדרונות מוחי האפלים נמצא קשר בין זה, ובין מאמר שכתבה נעמה הראל על יחסה של החברה - או בעצם התקשורת, לפגיעה בבעלי חיים. היא מעלה שם בין שאר דברים מעניינים מאוד את זה שאיכשהו תמיד כל פגיעה בבעלי חיים מוצגת בתקשורת כאילו היא נעשית ע"י "האחר", ה"אואטסיידר" - חולה הנפש, ילדי כת השטן, וכדומה. לא יעלה על הדעת הרי, שילדינו המצויינים, בני החברה המוסרית כל כך שאנו חיים בה, לדוגמא - יעשו דברים נוראיים כל כך! או שמא כן? מאלף. כדאי לקרוא. שי משולם

לילךLilach

New member
שימו לב ל"ג בעומר קרב

בשנים שעברו ,ערב ל"ג בעומר שימש מקור השראה מזויע לסדיסטים והמתעללים לדורותיהם ,שמנצלים את היום הזה להתעללות מאחד הסוגים המצמררים ביותר: זריקת גורי חתולים וכלבים לאש המדורות. הצעה: רצוי לארגן משמרות שיעברו בין המדורות וישגיחו שהמקרים האיומים האלה לא יחזרו על עצמם.

Nightwish-boy

New member
זאת תהיה טעות קשה...

בדרך כלל אלה שעומדים מאחורי זה זה כמה בריונים חמומי מוח. עדיף לקרוא למשטרה אם נתקלים בדבר מזעזע כזה. מדהים אותי איך אנשים יכולים להיות כל כך סדיסטים! שלך
דור

דנית ש

New member
שלחתי מכתב לכל הבתי ספר

בנושא הזה. זה קרה שנה שעברה ברעננה כתבתי לראש העיר לשלחתי לכל מנהלי בתי הספר מכתב כדי שידברו עם התלמידים. מקווה שזה יעזור

למעלה