ערוץ 2 עכשיו!!

hospital_food

New member
אני ממש לא בנאדם אלים

אבל אם הדבר הזה היה קורה לידי והיה לי אקדח לא הייתי חושב פעמיים ...

shanty.G

New member
כל הכבוד דנית!../images/Emo45.gif ועוד על ל"ג בעמר

איזו יוזמה ברוכה! ל"ג בעמר הוא "חג" מחריד עבור חתולים שלא זכו לבית, או שמצאו את עצמם בזמן הלא נכון, במקום הלא נכון
לילך כתבה הצעה מצויינת, שעד כמה שידוע לי גם מיושמת ע"י מתנדבים בעמותת לב לחי- הם מוציאים סיירות לאיתור נוער משועמם וחסר ערכים ליד מדורות, בתקווה להציל מהאש קרבנות פוטנציאליים. אפשר ורצוי להתקשר לעמותת לב לחי (6439010-03), וגם לעמותת תנו לחיות לחיות (6241776/82/96-03) ולהשתלב בפעולות המתנדבים בערב הדליק הזה!

yaelim

New member
זכויות בעלי החיים בארץ

למזלי גם אני לא ראיתי את הכתבה שעוסקת בנושא מלחמות הכלבים בארץ רק סיפרו לי בעבודה, מאחר ויודעים שאני מאוד רגישה לנושא.ברור לי שהמחלה הזו גם הגיעה לארץ כמו הרבה דברים רעים המיובאים מחול´. לי בעצמי יש כלב שהצלתי מצער בעלי חיים שנראה שעבר התעללות כלב פשוט מקסים וחתולה שהצלתי מהרחוב. יש בארץ הרבה בעלי חיים שמתעללים בהם בצורה נוראית ולא רק לקרבות.כל מה שקשור לנושא של הגנה על בעלי חיים וזכויותיהם זה נושא כאוב ביותר במדינה שלנו המתיימרת להיות "הומנית". רק לאחרונה יצא חוק צער בעלי חיים שהוא מאוד בעייתי בנוסח שלו וכמעט ולא אוכפים אותו. אמנם יש בעיית תקציבים אך לא יקרה שום דבר עם נתייחס מעבר לעזרה האנושית לחלשים במדינה גם לאלו שחסרי אונים לחלוטין. אני ממש מקנאה באנגליה שהמודעות שלהם לבעלי חיים ולהגנה עליהם היא הרבה יותר רצינית ולמרות שהיא כאילו לא מדינת רווחה. מה אם מדינת הרווחה גם לבעלי החיים שחיים לצדנו (אתנו)...

למעלה