עריכת דין בארצות הברית

myname5

New member
עריכת דין בארצות הברית

שלום אני עורכת דין עם רשיון ישראלי של עריכת דין שחיה בארצות הברית אני מעוניינת לעבוד כעורכת דין פה ולשם כך נאמר לי כי אני צריכה לעבור את מבחן ה - BAR האמריקאי אשמח לדעת יותר תודה מראש

myname5

New member
קורסים

אני מעוניינת לדעת על קורסים שמכשירים למבחן, כמה זמן אורכים הקורסים , מה תנאי הקבלה וכו' תודה מראש

תגובה:

מעולם לא חקרתי את הנושא לעומק. אבל מחיפוש בגוגל עולה התמונה הבאה: ראשית, יש לעבור את הבר האמריקאי, כל מדינה והמבחן שלה. כך למשל, מי שעובר את הבר הניו-יורקי יוכר כעו"ד רק במדינת ניו-יורק ולא תהיה לו סמכות ייצוג בבתי משפט של מדינות אחרות בתוך ארה"ב (אם כי כן יכול להופיע בפני בתי המשפט הפדרליים). שנית, נתקלתי בהמון המלצות לעשות תואר שני בחו"ל: שנה אחת של לימודים והיא דרך הרבה יותר אפקטיבית לזכות במשרה מבטיחה בארה"ב.וכמו שמישהו כתב: "חייבים ללמוד שנה ואז ללכת לעבוד. בלי הלימודים האלה קשה נורא להיכנס למסלול של הראיונות במשרדים. האמריקאים עובדים בצורה מסודרת, ואם הם לא רואים בקורות החיים אוניברסיטה בארה"ב, הם לא יבינו מה אתם רוצים מהם. לכן כדאי ללכת בדרך הקונוונציונלית וזה אומר ללמוד שם. הלימודים שם מכינים אותך לעבודה במשרדים ברמה המקצועית והתרבותית כאחד. אתה משפר את השפה האנגלית ועדיף לעשות את זה באוניברסיטה - שזה מקום יותר סלחני מאשר משרד עורכי דין. אתה לומד שם איך לדבר עם אנשים, וכמובן את החוק המקומי ואיך מחפשים פסקי דין".

למעלה