טנקס אחי
מ מושיק20 New member 18/8/04 #23 אז כך: הערכה לבית הספר המגניבה של שרית חדד כוללת: קלסר, יומן, 5 מחברות, מערכת שעות, דף מדבקות, נייר עטיפה לספרים, חבילת עפרונות + מחק וקלמר. בקיצור- הכל
אז כך: הערכה לבית הספר המגניבה של שרית חדד כוללת: קלסר, יומן, 5 מחברות, מערכת שעות, דף מדבקות, נייר עטיפה לספרים, חבילת עפרונות + מחק וקלמר. בקיצור- הכל
ע ע י נ ב נ ה ר ן New member 18/8/04 #24 מושיייקק כנס דחוף זה המ שיש במשרד אבל מה יש בזה של כפר השעשועים?? אמרו לי שאין יומן ואין קלמר........
מושיייקק כנס דחוף זה המ שיש במשרד אבל מה יש בזה של כפר השעשועים?? אמרו לי שאין יומן ואין קלמר........
1 11מ ו ר ט ח ג New member 18/8/04 #25 בכפר השעשועים אין יומן של שרית זה אחר והקלמר לא שלה וגם העפרונות והמחקים חחח...כל השאר של שרית...
ס סוכריה סנובית New member 18/8/04 #27 חחחח מה אני ילדה קטנה? שאני צריכה את כל הבאלגאן הזה?? הכי טוב יומן אולי קלסר...וזהוווווו חחחחחחח עלק מחק ועפרונות חחחחחחחחחחחח עוד מעט ימציאו תחתונים וחזיות עם תמונה של שרית חחחחחחחחח בקיצור הערכה לא משהו הכי טוב זה יומן!!
חחחח מה אני ילדה קטנה? שאני צריכה את כל הבאלגאן הזה?? הכי טוב יומן אולי קלסר...וזהוווווו חחחחחחח עלק מחק ועפרונות חחחחחחחחחחחח עוד מעט ימציאו תחתונים וחזיות עם תמונה של שרית חחחחחחחחח בקיצור הערכה לא משהו הכי טוב זה יומן!!