אחי , תודה רבה רבה רבה רבה אבל אני ממש לא רוצה להטריח אותך
א אסף4יי New member 17/9/02 #21 ואולי אותי אתה רוצה להטריח ?... איפה החנות נמצאת בדיוק ? אני בת"א כמעט כל יום.
א אסף עטר New member 17/9/02 #22 אני מבין שזה בגלל ה"לובי" שאירגנתי לך - והמבין יבין הבנתי שהחנות נמצאת בפתח תקווה - אסף ב וערן כבר היו שם
אני מבין שזה בגלל ה"לובי" שאירגנתי לך - והמבין יבין הבנתי שהחנות נמצאת בפתח תקווה - אסף ב וערן כבר היו שם
א אסף עטר New member 17/9/02 #24 אני מבין שזה בגלל ה"לובי" שאירגנתי לך - והמבין יבין הבנתי שהחנות נמצאת בפתח תקווה - אסף ב וערן כבר היו שם
אני מבין שזה בגלל ה"לובי" שאירגנתי לך - והמבין יבין הבנתי שהחנות נמצאת בפתח תקווה - אסף ב וערן כבר היו שם
ע ערן לוי 001 New member 17/9/02 #23 עשיו אתה מרתיח אותי. אני 5 דקות מהח מהחנות, אבל אם אתה לא רוצה לא אתחנן
א אסף עטר New member 17/9/02 #26 אז תגיד שאתה 5 דקות ליד החנות עכשיו ניתן כבר להוריד את המים מהאש ? מה אתה עושה כל יום ליד פ"ת ? אתה לא מורה בראשל"צ ? טוב.... אם אתה מתעקש תקנה לי אחד עם הנחת בועז בבקשה
אז תגיד שאתה 5 דקות ליד החנות עכשיו ניתן כבר להוריד את המים מהאש ? מה אתה עושה כל יום ליד פ"ת ? אתה לא מורה בראשל"צ ? טוב.... אם אתה מתעקש תקנה לי אחד עם הנחת בועז בבקשה
ע ערן לוי 001 New member 17/9/02 #27 אני מלמד בראשון, אבל החנות לא בפ"ת אלא באזור, 5-10 דקות מבית הספר או מהבית של ההורים שלי.
א אסף עטר New member 17/9/02 #28 כן הבנתי.. אז איזה מפעל יש בפ"ת ? יש שם משהו - חייב להיות אני זוכר שבמכונית מישהו אמר לי אתה רואה כאן זה... ככה וככה
כן הבנתי.. אז איזה מפעל יש בפ"ת ? יש שם משהו - חייב להיות אני זוכר שבמכונית מישהו אמר לי אתה רואה כאן זה... ככה וככה
א אסף4יי New member 17/9/02 #30 טוב, זה הרי ממש בלתי אפשרי... הבן אדם שולח מכתב תודה לאלוהים אחרי כל נשימה שהוא נושם ("אויר פנימה, להוציא, תודה רבה ! אויר פנימה, להוציא, תודה רבה !...")
טוב, זה הרי ממש בלתי אפשרי... הבן אדם שולח מכתב תודה לאלוהים אחרי כל נשימה שהוא נושם ("אויר פנימה, להוציא, תודה רבה ! אויר פנימה, להוציא, תודה רבה !...")
נ נועם ס New member 17/9/02 #31 ../images/Emo108.gifאספי,אזור נמצאת על הכביש י"ם בין בלומפילד לרמלה,אזור עצמה על הכביש בין מקוה ישראל לאיזור תעשיה חולון (הכניסות-רק לצד השני,צפון) נועם הבלנו ממש מתחלק לשם
../images/Emo108.gifאספי,אזור נמצאת על הכביש י"ם בין בלומפילד לרמלה,אזור עצמה על הכביש בין מקוה ישראל לאיזור תעשיה חולון (הכניסות-רק לצד השני,צפון) נועם הבלנו ממש מתחלק לשם
א אסף4יי New member 17/9/02 #32 אני נוסע משם בערך פעמיים בשבוע אם מישהו רוצה שאקנה לו שם תרמומטר - נא לשלוח לי מסר אישי (אני רציני) זו לא טרחה בכלל. רק נא לספק לי כתובת מדוייקת
אני נוסע משם בערך פעמיים בשבוע אם מישהו רוצה שאקנה לו שם תרמומטר - נא לשלוח לי מסר אישי (אני רציני) זו לא טרחה בכלל. רק נא לספק לי כתובת מדוייקת
א אסף עטר New member 17/9/02 #37 ../images/Emo8.gifחביבי - אתה עושה את זה בעצמך נראה לי שעם העברת ההילוכים נעשת רך מדי למה אני צריך לקרוא את הפנינים שלך בפורומים אחרים ? יוחזר אסף´´´ המקורי - זה שמציע לאנשים את שירותיו הטובים של המילון עברי עברי וכו´
../images/Emo8.gifחביבי - אתה עושה את זה בעצמך נראה לי שעם העברת ההילוכים נעשת רך מדי למה אני צריך לקרוא את הפנינים שלך בפורומים אחרים ? יוחזר אסף´´´ המקורי - זה שמציע לאנשים את שירותיו הטובים של המילון עברי עברי וכו´
א אסף4יי New member 17/9/02 #34 נו, אז זה ממש לא בעיה... אני נוסע פעמיים בשבוע לפחות בדרך השבעה חזרה לראשון מת"א. אפשר לעצור שם - סיפור של 5 דקות
נו, אז זה ממש לא בעיה... אני נוסע פעמיים בשבוע לפחות בדרך השבעה חזרה לראשון מת"א. אפשר לעצור שם - סיפור של 5 דקות