ערן, כמה דברים

KicK Ass9

New member
ערן, כמה דברים

1) אין אפשרות לשלוח צבא, רק כסף ומשאבים, אבל ביחסים, בהודעות המתורגמות, יש הודעות כאלה: i need troops please send me some! i need tanks please send e some! ועוד. 2) נראה לי שיש באג בריגול, יש לי נגד ריגול רמה 4, כלומר 1000-/200- בשביל להצליח לגנוב לי כסף צריך 5 רמות ריגול לפחות, וגם אז זה יוצא 25/1000 - כלומר סיכוי של 1 ל-40 להצליח. ובינתיים הצליחו לגנוב לי בכל פעם, ולא נראה לי שלמישהו יש 10 רמות ריגול, כי זה המון כסף והמון תורים, והמשחק רק התחיל אז לא נראה לי שזה הגיוני. 3) חייבת להיות דרך נוספת לקבל אזרחים, הצבא דורש המון אזרחים, ובשביל לקבל אזרחים צריך לבזבז תורים, ועל כל 1000 אזרחים שיש, מקבלים אזרח אחד כל תור, ומי שש לו 10,000 אזרחים גם לו זה יקח המון תורים לקבל עוד אזרחים. צריך לעשות איזה מחקר שכל פיתוח עושה שעל כל 1000 אזרחים נקבל יותר אזרחים (כל פיתוח מעלה למשל ב-4) ~בקשה תגיבו ותקפיצו~

לגבי אזחים אני לא מסכים איתך..

תחשוב שאתה משחק חודש.. ויהיה לך כבר המון אזרחים.. אז תן לזמן לעשות את שלו.. חוץ מזה תוציא את המכונות קונדומים והאמצאי המניעה מהמדינה שלך ואז תיהיה לך תפוקה של ארזחים כפולה.. :) תהנה

KicK Ass9

New member
על זה אני מדבר

תחשבו שאתה משחק חודש, בחודש אתה מתפתח הרבה, וכל ההתפתחות דורשת אזרחים, ותאמין לי שגם בעוד חודש יהיו חסרים אזרחים. ובכללי, הרעיון שהדרך היחידה לקבל אזרחים זה לפי כמות האזרחים הפנויה שיש לך, נשמע דיי דפוק. "משחק שאמור לשקף את המציאות", אם יש לך בת"א 1000 אזרחים, זה לא אומר שתקבל כל שעה עוד אזרח אחד. אזרחים באים בדרך הרבייה וההגירה, ולדתעי, מחקר משקף את זה בצורה טובה =] בינתיים לא ממש מפריע לי עניין האזרחים, יש לי משהו כמו 7300 (ועוד 7000 חיילים - מחולקים בכל הצבא)

LordWantkill

New member
אז אתה רוצה אזרחים חרמנים?

מה שאתה רומז זה אזרחים חרמנים יותר:--D וזה קצת משוגע לדעתי...בלי להעליב לא בכל העולם יש ערבים דוסים ואתיופים (אני לא גזען אבל הם מתרבים הכי מהר והכי הרבה במיוחד הערבים) ברב הארצות מתרבים לאט... ורק לידע אותך שאני גר בכפר יונה לפני 4 חודשים היו פה 10,000 אזרחים היום יש 13,500 אזרחים. רואה למה אני מתכוון שמתרבים לאט?? ותחשוב שבמשחק אם יש 10,000 אזרחים אתה מקבל 10 על כל 20 דקות זה ממש טירוף...זה המון. ורק לידיעתך תור בחיים זה כמו יום במשחק...וזה עדיין הרבה תאמין לי שבכפר יונה לא מתרבים 10 אנשים כל יום...גם אם כן זה לעיתים רחוקות קורה כאלה מקרים
מדינה בשלב כזה משתווה לכפר עדיין אך בכל זאת לוקח לה זמן להתפתח!

KicK Ass9

New member
נשאר רק לחכות ולראות

נראה מה יהיה עוד כמה חודשים, לדעתי לא יהיה מספיק אזרחים =] אפשר לחטוף אזרחים? =\ בתקיפות

LordWantkill

New member
../images/Emo41.gif תשובה ../images/Emo41.gif

אפשר לחטוף חיילים בעזרת תקיפה ששכחתי את שמה אבל אתה לא מרוויח מזה כלום, רק האויב מפסיד. לעומת זאת ניתן לשחרר חיילים שבויים על מי שתקף ככה והצליח אתה יכול לשחרר ממנו את החיילים והם הופכים לאזרחים שלך! זאת אסטרטגיה מעולה ויעילה שאני חושב שניתן להשתמש בה כבר אבל צריך למצוא מדינות עם שבויים בשביל זה

KicK Ass9

New member
אם היה חדשות עולמיות

אז זה היה יותר קל למצוא מדינות כאלה למקום ראשון לא אמור להיות חדשות עולמיות? {אולי בקרוב =]}

Scept

New member
תיקון-

operation freedom- נותן לך רבע מהמשאבים והכסף של האויב, ו15% מהאזרחים שלו. (המתקפה תתווסף בקרוב). בתודה, אייל.

KicK Ass9

New member
חחח יש

עם כל אנשים שתוקפים אותי, אני אשיג לי איזה 50 אלף אזרחים לפחות בעית האזרחים נפטרה חח יש יתרונות להיות באחדייה

דרך אגב..

נדמה לי שיש סוג של תקיפה שעושה שתוכל לגנוב לאויב חיילים ואזרחים.. או שזה לגנןב מורדים ל\ולהפוך אותם לאזרחים.. לא זוכר בדיוק.. בכל מקרה אני כמעט בטוח שיש משו בסגנון

LordWantkill

New member
אני יתקן אותך

ניתן לשחרר שבויים של האויב וכך להפוך אותם לאזרחים

freesoul21

New member
הנה פעולה שמשיגה לך אזרחים

Operation Freedom This action will open window of minimum 72 hours to use your all your military power against your enemy. Attacker and Defender Possible Actions: * Each Action takes 30 turns. * Minimum requirements 10,000 troops, 500 tanks, 500 APC and 100 jets. * Mission’s chance of success depends on enemy military power and technology level. * If the mission is successful then the attacker gain: 25% of enemy resources 25% of the enemy money 15% of the enemy civilians

KicK Ass9

New member
חסר לי רק 500 נגמשים

מקווה שההתקפה הזאת תעלה בקרוב =]

LordWantkill

New member
אממ כמה דברים../images/Emo41.gif

1) אתה צודק בהחלט
ערן זה חור ומין הראוי שתתקן אותו
2) כמו שקנית 4 רמות נגד ריגול כל אחד יכול לקנות 4 רמות ריגול וככה זה חוזר ל-25% ויש אנשים שאני מאמין שהגיעו גם לרמה 10, בעזרת סיועים כספיים ובעזרת תעשיה גדולה עם הרבה משאבים! 3) אני ממש לא מסכים איתך. זוהי דרך מצוינת להשיג אזרחים, הצבא דורש אזרחים בכמות גבוהה אך זוהי רק ההתחלה ואני מזכיר לך שעד שתגיע לסכום גבוהה של כסף בשביל לקנות הרבה צבא יהיה לך מספיק אזרחים כדי לממן זאת ולהתגייס. עוד תוספת קטנה, אם אתה לא יכול לגייס הרבה חיילים סימן שאתה משתמש בממשל דמוקרטיה + או דמוקרטיה שהם מסכימים לגייס מקסימום 20% מהאזרחים, אכן הממשלים בעלי הגיוסים הנמוכים הם לאנשים שרוצים להתפתח תעשייתית וטכנולוגית שעד שיסיימו להתפתח יהיה להם הכי הרבה כסף ומשאבים והכי הרבה אזרחים כך שזה יספיק להם והם התחזקו יותר מהר מכולם
לעומת זאת אם היית בוחר בממשל בעל גיוסים גבוהים למשל דיקטטורה כמו שלי אתה תוכל לגייס הרבה מאוד אזרחים אבל אתה תתפתח לאט מאוד. לסיום תן לאזרחים לעלות בדרך שהם כרגע ותאמין לי שבזמן הנכון תגיע רחוק מספיק ויהיו לך מספיק אזרחים לגייס! האמנם אני חופר אבל תקחו זאת כעצה

KicK Ass9

New member
=====

המשחק אופס לפני פחות משבוע, מעל 10 רמות זה הרבה תורים, רשמתי שנראה לי שזה באג, אם לא אז אין לי מה לאמר.. כל הכבוד לגנבים =] ובקשר ל-3, הגבתי לאחד שרשם את מה שאתה רשמת.

למעלה