ערן, כמה דברים

HuriCaN

New member
יש לך כמה טעויות ידידי

אמנם הדמוקרטים והדמוקרטים + יתפתחו תעשייתית וכספית מהר, אבל הדיקטטורים ואלו שמגייסים הרבה צבאית יתקפו רק אותם כי הם מטרות עם הרבה אזרחים, הרבה כסף! והדמוקרטים יחזירו מלחמה אך יכשלו יותר מהר עקב אי יכולת הגיוס הרחב שלהם אם תעמיד דמוקרטיה+ מול דיקטטוריה, הדיקטטור ינצח ללא בעיה את הדמוקרטים, כי אל תשכח שאפשר לתקוף 33% מעלייך ככה שהדיקטטורים לא יחפשו נמוכים דווקא אלא דמוקרטים גבוהים... סליחה על החפירה :)

LordWantkill

New member
יפה אמרת אבל שכחת...../images/Emo41.gif

שהטכנולוגיות בדמוקרטיה הן ברמות הרבה יותר גבוהות מכיוון שמתפתחים יותר מהר... אחרי שיש הרבה אזרחים יש כסף את הכסף משקיעים בטכנולוגיות ומידי פעם בצבא וככה לפי הטכנולוגיה הדמוקרטיה תהיה החזקה יותר ויהיה לה יתרון עצום. אני במקומך הייתי מחפש מדינה מונרכית או שאר המדינות עם רווחים ממוצעים וגיוס ממוצע ושתהיה בעלת כוח צבאי נמוך יחסית, כך תוכל להבטיח שהיא משקיעה בפיתוחים טכנולוגיים ותעשייתיים אך הם נמוכים יותר עקב הרווח הנמוך יותר! זה יתרון!

KicK Ass9

New member
שלטון עדיף

לדעתי מונכרי, כי רבע מהאזרחים שלך יכולים להצטרף לבצא, ואתה יכול לקנוטת ממדינות דמוקרטיות (ישראל, ארה"ב וכל השאר) נכון שגם דמוקרטי יכול לקנות מדמוקרטי, אבל רק 10% מהצבא יכול להצטטרף

HuriCaN

New member
בטעות: תגובה ל lordwantkill

לשפר טכנולוגיות נותן לך לפתח לדוגמא טנק מתוצרת עצמית ולמכור אותו בשוק השחור. כדי שזה יהיה רלונטי תצטרך לפחות 7 שיפורים ואפילו בשבוע הראשון הדמוקרטים לא יצליחו לחסוך דבר כזה למרות שיש להם רמות יותר גבוהות לקנות, לדוגמא הדיקטטורים יכולים לקנות רמה 18 הכי גבוהה בטה"א והדמוקרטים יכולים רמה 25 או 23 לא זוכר... הדמוקרטים יסבלו מהתקפות חיילים כי הדיקטטורים יכולים לקנות יותר ולגייס יותר, בהתחלה וגם בשיא המשחק, אתם תיראו שלא יהיה דמוקרטיה אחת בעשירייה או אולי תיהיה 1 אבל היא תספוג נזקים (חוץ מאשר היא תיהיה בברית שבשלום עם הרבה בריתות) דמוקרטיה ללא ספק טובה למפעלים והתפתחות כלכלית אבל צבאית הם יאכלו אותה

LordWantkill

New member
אכן בהתחלה לדמוקרטיים אין סיכוי

אך אף אחד כאן עוד לא יודע מה יהיה בהמשך ומי יהיו החזקים ביותר. אני מזכיר שבזמן שהדמוקרטיה לא מגייסת היא מרוויחה יותר אזרחים וכאשר היא תסיים לפתח את הטכנולוגיות עד מקום כלשהו יהיה לה מספיק אזרחים כדי לבנות צבא כמו שאר הממשלים! וכמובן...הכל בתנאי שלא יתקפו אותה!

freesoul21

New member
איך דמוקרטיה מרוויחה יותר אזרחים?

כל ממשל מרוויח את אותו כמות אזרחים לתור

LordWantkill

New member
לא הבנת למה התכוונתי...

אם בחרת דמוקרטיה כנראה שרצית להשקיע טכנולוגיות שיפורים ודברים דומים לזה, אתה לא תוכל לקנות הרבה צבא ולכן אתה תעדיף להשקיע בדברים אחרים. מכיוון ולא יהיה לך צבא גדול ישארו לך הרבה אזרחים והם התפתחו מהר. לעומת זאת אם בחרת דיקטטורה סימן שרצית צבא חזק מכיוון שבדיקטטורה אתה יכול לגייס כמות רבה של אזרחים לצבא וכך להיות חזק יותר מבחינה צבאית ולכן אתה מרוויח פחות אזרחים כשאחרים מגוייסים.

freesoul21

New member
עכשיו הבנתי, למרות שאני לא מסכים

איתך, אם אתה אומר שאם אתה רוצה צבא חזק אז קח דיקטטורה ותגייס יותר אזרחים לצבא, אבל אם תגייס יותר אזרחים לצבא אז יהיה לך פחות אזרחים=פחות כסף ואם יש לך פחות כסף אז יהיה לך פחות צבא.

HuriCaN

New member
אבל מי אמר שהם יצליחו לשפר?

אז הם ישפרו! מי אמר שהם לא יאכלו אותה? כדי לפתח את הכל מעל רמה 5 יקח להם זמן ובינתיים הם יהיו חייבים צבא ממוצע לפחות והדיקטטורים והשאר יאכלו אותם בלי מלח

thesharkman

New member
אני מאמין שמותר לי להגיב...

דמוקרטיה - התפתחות הגנתית וכלכלית דמוקרטים הם אנשים שידגלו יותר במסחר ושיפורים מאשר בתקיפות 110 + לכל אזרח בגלל מספר קטן של של מגויסים הם יהיו העשירים ביותר דיקטטוריה - צבא והתקפות - שימוש מאסיבי של בזבוז אזרחים כוח הצבא הגדול במשחק בשביל להסתכל על זה קצת בסופו של דבר מה שיקבע במשחק הזה זאת האיכות ולא הכמות זה ההיתרון של ההדמוקרטיה על הדיקטטוריה הוריקן כמו שאמרת אתה תתפתח על צבא הוא יתפתח על טכנולוגיה מה שאומר שהסיכוי בהתחלה שתנצח הוא גדול אבל הוא מתפתח ובסופו של דבר הוא יהיה חזק יותר ממך הטכנולוגיה במשחק הזה ממש משמעותית ביחס למפקד הצבאות

KicK Ass9

New member
הנה הגניבות שעשו לי

צינזרתי מספרים ושמות. 2006-06-08 You have less money in your banks ! You lost 2,347,355 Money ! We found spies sent from 2006-06-08 You have less money in your banks ! You lost 2,244,001 Money ! We found spies sent from 2006-06-08 You have less money in your banks ! You lost 31,167,763 Money ! We found spies sent from 2006-06-09 You have less money in your banks ! You lost 1,329,136 Money ! We found spies sent from 2006-06-09 You have less money in your banks ! You lost 1,399,090 Money ! We found spies sent from 2006-06-09 You have less money in your banks ! You lost 1,390,840 Money ! We found spies sent from 2006-06-09 You have less money in your banks ! You lost 1,464,042 Money ! We found spies sent from 2006-06-08 You have less money in your banks ! You lost 2,167,948 Money ! We found spies sent from 2006-06-08 You have less money in your banks ! You lost 2,282,051 Money ! We found spies sent from וזה רק ביומיים האחרונים, ב- 7/06 גנבו לי משהו כמו 500 מיליון בשתי ריגולים, מאז לא שמרתי כסף =]

freesoul21

New member
לגבי באג בגניבת כסף, אמרתי כבר מזמן

שאחוז ההצלחה עומד על 100% וחשבתי שערן תיקן את זה לאחר האיפוס, אז כנראה הוא עדיין לא תיקן את זה.

danieltk2

New member
לי יש 10 רמות ריגול...

זה לא יותר מדי, הייתי ממשיך אם היו תורים חח

KicK Ass9

New member
עם ה-10 רמות שלך

פחות ה-4 רמות שלי, יוצא שיש לך 150/1000 שזה לא מספיק כדי לגנוב.. מישהו מעליך רשם שיש עם זה באג, וכנראה לא תיקנו אותו עדיין.. חבל שערן לא ראה את זה קודם :S כל השבת אני אסבול גניבות =[

למעלה